Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני מחפש את הרכב המון זמן, עד שמצאתי אחד הוא ברח לי מהידיים, אין עוד כאלה ביד 2 WINWIN ולוח פוקוס, התייאשתי, רוצה מאוד מאוד את הרכב הנ"ל ומוכן לשלם מעל המחירון, מה לעשות ? איפה אפשר למצוא ? האם מישהו מכיר ? חייב בדחיפות, מישהו יודע מהי הדרך למצוא מכונית נדירה שכזו ?

תודה ושבוע טוב, משה

פורסם

1. עדיף לחפש עם פנס. נרות זה פאסה.

2. יש פורום קנייה, פרסם שם מודעה.

3. יעזור מאוד אם תפרט איזה מודל אתה מחפש ומה (בערך) הסכום אותו אתה מוכן לשלם.

פורסם

אין הרבה על הכביש, לכן יהיה קשה למצוא אחת.

מה גם שקח בחשבון שחלקים לא תוכל למצוא מפירוק!

רכב נדיר,

למה אתה כל-כך מתלהב ממנו?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני פחות, אבא יותר, כפי שאתה מבין ה->$ בסוף בא מאבא, חושב שמספיק לי אחת כזו, לכן אין מה להתווכח (נפח מנוע קטן יחסי, ביטוח יותר זול וכו') בכל אופן הוא אמר לי לרדת מהרעיון לS80 עקב הטיפולים המחרידים

משה

*חיפשתי בשני המקומות הנ"ל כבר ממזמן ואין.. מה עוד ?

• תוכן חדש...