Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משום מה אני לא מוצא מידע על האלמנטים הנ"ל (AA).

יש למישהו קישורים?

מה המחיר שלהם בארץ?

תודה,

צביקי

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שטויות אם תפריד את הנפח שלהם יעבוד נהדר

כמו למשל תיבה כפולה לסאבים

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם

המידים שננתי לדוגמא , לא הבנתם אותי.

המיד השני , זה מה שאני מחפש.

השאלה הייתה איך יעבדו שני מידים ביחד.

אבדוק את עניין הK2P , אשמח לקבל מפרט ומחירים על הAA.

שוב, תודה לכולם כמו תמיד לא מאכזבים :) .

סטס.

פורסם

א.אין עליהם מידע בשום מקום כרגע,לקנות אותם או לברר פרטים אפשר אצל לאוד&קליר.

ב.אתה צודק זה כמו שני סאבים בתיבה אחת רק בוא נראה מה קורה אם נכניס לאותה תיבה לצורך העניין BL ו IDQ.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

לHAZE

אני לא מבין מה אתה מדבר הK2P הוא בין המובילים במידבס. וזאת תיהיה הבחירה הכדאית

הוא מנגן נהדר ונותן נכה יפה מאוד מניסיון אישי מצויין רוצה יותר מצויין קח את המידבאס של אוטופיה

HAZE כדאי שתשמע עוד פעם את הK2P אתה לא יודע מה אתה מפסיד - הדרך היחידה שלא תקבל ממנו באס זה שהם לא מחוברים

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם
אכן כך, אני מנסה למשוך את הבאס יותר לבמה הקידמית.

לא הבנתי עדיין איך יפריע עם הם יעבדו במקומות שונים, האילייט שציינתי בדלת והפולס בתיבה אטומה.

סטס, תודה לכולם.

היי סטס

אם המטרה היא למשוך את הבאסים לבמה הקידמית אתה יכול להשיג את זה באמצעות כיוונים מתאימים

אצלי היתה אותה בעיה שפשוט שגעה אותי, ולאחר כיוונים גם של יוסי וגם של ניר הבאס בא ממש מהדש

וזאת רק ע"י האלייט והסאב שלי (כמובן בעזרתו האדיבה מאוד של המעבד).

אלי

פורסם

שמעתי דברים טובים על הרווליטור,השאלה כמה אתה מחפש להשקיע,אני חושב שאילייט או פוקאל אוטופיה ישמעו יותר טוב בתיבה מיועדת מאשר ההאבוקים, אבל גם ההאבוקים בטווח מחירים שונה לגמרי והבאס שלהם הרבה יותר חזק ומענג מזה של האילייט. אהה כן ואין צורך בתיבה הם מנגנים בחלל של הדלת,רק כמובן עם איטום.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם
סטס,

אם אתה רוצה להשקיע,

לך על הרבוליטור של סקאן ספיק בתיבות אטומות 9 ליטר

ולא תצטרך שום שני וופרים ולא נעליים.:wink:

+1

שמעתי נגנבתי!

אלי

פורסם
שטויות אם תפריד את הנפח שלהם יעבוד נהדר

כמו למשל תיבה כפולה לסאבים

דווקא בתיבה כפולה לסאב לא צריך להפריד, היות ומדובר באותו אלמנט, על אותו חיתוך, ובאותה הגברה

קיצר אם אתה רוצה למשוך את הבאס קדימה אתה יכול לעשות את זה ע"י כיוונים,

אם אתה רוצה שהבאס יבוא! מקדימה אתה חייב אלמנט עצבני :)

נ.ב. אני מציע לך לא לשמוע את הקלארוס, אחרי שתרגיש את הבאס שלו, שדרוג זה הדבר היחיד שיעניין אותך.

עתיד - שכבר 2 חברים שלו מחפשים איך הופכים וופר של אלייט לוופר של קלארוס בכמה שפחות כסף,

פורסם

האלייט מעולה בנמוכים יותר מכל מה שהוצע פה , הוא רק חלש בווליום ודורש הגברה בריאה מאוד , לגביי טווח תדרים מוכן לשים כסף שהוא נמוך מהK2P הקלארוס ו99 אחוז מהאלמנטים .. דווקא אותו הייתי שם בתיבה ולא את הפולס ... הפולס זה צעצוע נחמד , אבל אני אישית לא הייתי בכלל מתקין אותו הוא לא מנגן נמוך ולא נעליים בטח שלא נמוך מהאלייט שהוא וופר בבסיסו

פורסם

עדיף שניים על אותה יציאה כמו שאמרתי לקבלת הספק זהה.

פורסם

עדיף ברמת העיקרון לחבר ב 2 אוהם כך גם לא תצטרך לשבור את הראש שהגיינים יהיו שווים לשני הערוצים (לא שזה כזה סיפור) וגם ובעיקר תקבל הספק גבוהה יותר ב 2 אוהם מאשר ב 4 אוהם כמובן..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...