Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1 מהי מידת כיוון שסתומים והעם לכוון על קר או חם

2 כשאני עולה עלייה דיי חדה על הילוך 3האוטו מגיע לכיוון ה85-90קמש העם זה מזיק למנוע המשיכת הילוך או שזה בסדר?

תודה מראש

פורסם

אם אני לא טועה, המנוע היחיד שהיה בצ'אמפ הוא 1500 וזהה למנוע של לנסר, רק עם הזרקה. מכאן שגם מרווחי השסתומים זהים (שאותם אני כבר לא יודע)

מדיי פעם, למשוך הילוך ולהביא את המנוע לסל"ד גבוה זה דווקא בריא, ומונע משקעי פיח בתאי השריפה. חוץ מזה שבעליה, רצוי להצמד להילוך נמוך ובכך להמנע מהגעה לחימום יתר וצלצולים קלים

פורסם

אני לא מוצא את סוג הרכב הזה באוטודטה. מישהו יודע אם יש לו שם אחר בחו"ל?

בעיקרון, כל הרכבים של מיצובישי עם מנוע 1.5 לא משנה אם 8 או 12 שסתומים בשנה הזו הכיוון הוא:

יניקה- 0.15 MM

פליטה- 0.25 MM

כשהמנוע חם (בטמפרטורת עבודה).

יש לציין שאני לא מוצא את הרכב שלך בתוכנה אבל אני מאמין שהם לא המציאו מנוע מיוחד לרכב שלך אלא שמו את אותו מנוע 1.5 שלהם כמו בשאר הדגמים.

• תוכן חדש...