Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב אוואו 2005, 94234 קילומטר (וכן, אני יודע שאתם לא אוהבים את הרכב הזה:wink: )

מנוע מערכת קירור : רעש שסתומים מיכללי מנוע ומותחנים, נזילות שמן, לברר החלפת רצועת תזמון, לבדוק תצרוכת שמן בנסיעה, קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים.

מערכת פליטה: תקין

סרן קדמי ומערכת היגוי : לתקן זוויות היגוי, חריקת במתלה.

קפיצים: תקין

שילדה ומרכב בעל משמעות נמוכה: תקיוני פגיעת רכב במרכב סביב, תיקוני פח וצבע, מעיכות בפח האחרורי, פגיעות בפח ופגמים בצבע ובפגושים, מעיכות בתחתית ובקורת רוחב קדמית.

מערכת בלמים : תקין

צמיגים: קדמיים פגומים

תאורה: אין תאריך על המצבר (מהותי??)

העברת הכוח: גומיות לציריות פגומות, שמן כהה, שחיקה בדסקיות הילוכים, נקישה בשילוב הילוכים.

תודה מראש!

פורסם

הק"מ קצת גבוהה (ליסינג?) אבל בגדול נראה בסדר. הייתי מתייחס לסעיפים הבאים:

1. לבדוק מתי בוצע טיימינג (או לאחרונה או שלא בוצע).

2. לבדוק מהות נזילת שמן.

3. יש להוריד מהמחיר עקב מעיכה בקורת רוחה (ליקוי בעל משמעות מסחרית בלבד).

4. לבדוק גיר במכון גירים אוטומטיים.

5. לבצע כיוון פרונט.

כמו כן לבדוק היסטוריית טיפולים במוסך.

פורסם

יש חשש לגביי נקישות בהעברת הילוכים זה עלול להיגמר ברע.. הרכב הקודם שלי היה יונדאי גטס ידנית אמרו בבדיקה לפני הקניה

שיש נקישות בגיר ולא ממש התייחסתי לזה. אחרי שלושה חודשים נקלעתי למצב שאני מחליף גיר ברכב כתוצאה מזה שמצב הנקישות

הלך והחמיר והתחילו להיות רעשים איומים. לי אישית יש טראומה כשאני שומע "נקישות בגיר" אז במקרה שלך הבאתי לך קצת מידע

לגבי זה, ולגבי רצועת תזמון כמעט כל בוחן רושם לבדוק החלפת טיימינג לפי הוראות יצרן שזה רק בגדר המלצה לא יותר.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

שים לב גם לעובדה שהגומיות של הציריות קרועות. אם המוכר נוסע כך זה זמן מה סביר להניח שהנזק עבר את נקודת האל חזור וגם החלפה של גומיות לא תעזור, רק החלפה של צירייה (או שניים). זה כבר לא עסק זול במיוחד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אנחנו לא אוהבים את הרכב הזה כי זה אחד הרכבים הכי גרועים שאפשר לקנות היום מכל בחינה אפשרית.

קשה לי לחשוב למה לעזאזל אתה חושב שקנייה של רכב כזה עם קילומטרז' כזה היא עסקה טובה?

כל רכב אחר - כמו גטס/סיריון שניתן למצוא כמו זבל במגרשי חברות ההשכרה יעשו את העבודה הרבה יותר טוב ממנו.

פורסם

תודה על התשובות.

Nakamichi, בתקציב שלי, קצת בעייתי להגדיר "עסקה טובה". אבל אני חושב שבלתי אפשרי להשיג בתקציב כזה מליסינג רכב מאותו שנתון, עם אחריות /שהחברה תקח על עצמה לתקן את הליקויים בו. גטס וסיריון יקרות ב20 אחוז בערך מהאוואו. אני חושב שבשביל "רכב שני "שאמור לא לנסוע יותר מידי, זה דיל לא רע.

פורסם

הן לא סתם יותר יקרות....

לפעמים התאווה לקבל כמה שיותר שנתון בכמה שפחות כסף מתעלה על שיקולים יותר ענייניים לרכישת רכב.

הק"מ הזה גבוה מאוד לשנתון , הרכב לא עושה רושם של שמור, בטיחות מחפירה ועוד ועוד.

הייתי מעדיף לקנות רכב נורמלי גם אם יהיה זקן בשנתיים שלוש.

תחשוב רק על הבטיחות לצורך העניין ותתעלם משאר הפרמטרים. כל רכב שמכבד את עצמו מהשנתונים האלה וגם אלה שלפניהם יש לו לפחות 4 כוכבי בטיחות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...