Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רדיו דיסק panasonic

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם,

יש לי רדיו דיסק של panasonic דגם cq-c1305u.

לאחרונה הייתה לי בעיה באוטו שתיקונה כלל בין השאר ניתוק של המצבר מה שגרם לאיפוס של הרדיו כנראה.

מה שקרה כרגע שהתדרים השתנו. הם לא עברו לתדרים של ארה"ב כלומר אי זוגיים אלא לתדרים מוזרים של שבעים ומשהו עד 89 FM.

בפעם הקודמת שזה קרה הלכנו למקום שבו קנינו את הרדיו וסידרו את זה אבל תהיתי אם אפשר לסדר את זה לבד

אולי איזו קומבינציה של כפתורים וכאלה?

אם מישהו יודע זה יעזור מאוד

תודה וערב טוב

יעל

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
היי כולם,

יש לי רדיו דיסק של panasonic דגם cq-c1305u.

לאחרונה הייתה לי בעיה באוטו שתיקונה כלל בין השאר ניתוק של המצבר מה שגרם לאיפוס של הרדיו כנראה.

מה שקרה כרגע שהתדרים השתנו. הם לא עברו לתדרים של ארה"ב כלומר אי זוגיים אלא לתדרים מוזרים של שבעים ומשהו עד 89 FM.

בפעם הקודמת שזה קרה הלכנו למקום שבו קנינו את הרדיו וסידרו את זה אבל תהיתי אם אפשר לסדר את זה לבד

אולי איזו קומבינציה של כפתורים וכאלה?

אם מישהו יודע זה יעזור מאוד

תודה וערב טוב

יעל

היי יעל

קרה לי השבוע בדיוק את אותה הבעיה ודיברתי עם אדי מערכות

והם טוענים שאין דבר כזה תדר של 70 ומשהו למרות שאני רואה את זה על המסך

מצאת פתרון לנושא? אשמח לתשובתך...

פורסם

התדרים האלו הם תדרים של המזרח הרחוק

ישנם שלושה סטנדרטים עד כמה שאני יודע

אירופאי (שזה גם אנחנו)

אמריקאי

מזרח הרחוק

עד כמה שאני יודע פנסוניק חייב כיול מעבדה למרות שאני לא מכיר את המכשיר ספציפית

וכן זה יכול לקרות שכיול מעבדה חוזר על עצמו בניתוק מתח כללי

בכל אופן אם יש אופציה של כיול ידני את מוזמנת להגיע ואני אנסה לבצע את כל השיטות שאני זוכר

בהצלחה

דרור

• תוכן חדש...