Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזדה 323 סדאן יהיה קשה למצוא.

סובארו DL,למרות שנחשב אמין וסוס עבודה,חלק מהרכבים כבר לא במצב שאפשר לבנות עליהם כרכב זול לאחזקה.גם הפח של הסובארו מראה את סימני השנים בצורת רקבונות וחלודות.

סופר לנסר ידניות נמכרות במחיר יותר גבוה מהאוטומטיות מפני שיש להם ביקוש אצל חובבי השיפורים.

לדעתי אסטרה או אאודי 80 יהיו בחירה טובה יותר.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

הייתי בכ"ז הולך על הDL, המחירים שלה יותר נמוכים מ-10K.

נכון שחבל לעזוב מגאן 2001 טובה ונחמדה בעבור רכב משומש ותיק ומבאס - אבל לפעמים אין ברירה.

המחירים של DL שנת 90 הם בערך 6-7K, לא יותר. אולי אפילו פחות.

הדבר היחידי שצריך להקפיד עליו הוא תקינות מכלולים מכניים, מזגן תקין וחימום תקין.

בהנחה ומדובר באוטו שני בבית, יישור קו בעלות של 2000 ש"ח (כולל רביעיית צמיגים) אמור להספיק בהנחה שקונים רכב שלא עבר התעללות רצינית.

בתור אופציה זולה לעבור את המשבר הכלכלי, זה בסדר בסה"כ.

פורסם

אני מצתרף להמלצה על הפורד אסקורט.

בתקציב הזה את יכולה לקנות רכב שמור ממודל 97-98 (שהרבה מהן עדיין יד 1)שהוא כבר מגיע עם ABS וכרית אויר לנהג(ובנוסף הגה כח, נעילה מרכזית, 4 חלונות חשמל וכו').

מבחינת נסיעה ובטיחות עומד כמה וכמה דרגות מעל האופציות היפניות שהוזכרו.

יש ידניות או אוטומטיות, 4 או 5 דלתות (והיו גם טורבו-דיזל במידה ונוסעים עם הרכב הרבה).

הנה על קצה האצבע דוגמאות שמצאתי ביד 2

אם את בוחרת לרדת לשנתון 95 (שמגיע ללא ABS וללא כרית אויר אבל עדיין עם ה"כ,ח"ח,נ"מ) אז את כבר מגרדת מחירים מצחיקים כמו 5000 ש"ח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תודה רבה לכולכם על העצות!

מה שכולכם אומרים כאן זה בדיוק מה שעובר לי בראש... לרדת מרכב מוכר ומטופל ולעלות לרכב ישן ומיושן.

הצעד הזה מגיע מחוסר ברירה ולכן מה שנותר לי להחליט זה איזה רכב יהיה הכי אמין וזול להחזקה...

כמובן שאין מה לדבר על בטיחות בשנים הללו , אין על זה ויכוח ואני גם לא משלה את עצמי.

בעניין מצב הרכב, איפשהוא בתוכי אני מאמינה שאמצא רכב ישן שלא יבקר הרבה במוסכים (פה ייתכן שאני משלה את עצמי אך אין לדעת:-)).

ומשום כך אני חושבת על ה-DL מכיוון שלמרות חסרונותיו הוא מפגין אמינות והחזקה זולה... אך תמיד יש את ההתלבטות לנטות לרכב שמציע יותר בקצת יותר כסף.. כריות אויר אולי או ABS..

בקיצור.. אני עדיין מבולבלת ולא יודעת מה לעשות.. ובנוסף לא כל אחד מעוניין בהחלפה מה שמקשה עוד יותר על המעבר.:cry:

פורסם

אני דווקא הייתי ממליץ לך על מיצובישי לנסר בין השנים 91-93.

מבחינת עיצוב הוא נראה הרבה יותר טוב מהסובארו, "מעוגל" יותר וחדשני. מדובר גם ברכב מאוד "מפנק", כלומר, 4 חלונות חשמליים, הגה כוח מתכוונן, מזגן מצוין, נעילה מרכזית וכו'. הישיבה ברכב מאוד נוחה והתנהגות כביש טובה.

מעבר לזה, הרכב אמין מאוד!!! והאחזקה שלו זולה. גם העלות שלו היא מאוד זולה, ובין 5-8K תוכלי למצוא רכב במצב מצוין, וחלקים יש בשפע.

יש טענות/דעות כאלה ואחרות על צריכת הדלק שלו אבל מניסיון, צריכת הדלק שלו סבירה לחלוטין.

לדעתי עדיף מיצובישי לנסר על סובארו.

בכל מקרה, בהצלחה.

פורסם

אני לא חושב שניתן להפריז באמינות רכב שנת 91.

אם באותו כסף את קונה אסקורט

יותר חדש (שנת 98 ),

יותר מודרני(בהרבה),

יותר בטיחותי(ABS+כרית אויר, אזורי קריסה בחזית, מוטות חיזוק בדלתות ואיזה שטות שנקראת ABW)

יותר נח (ה"כ,ח"ח,נ"מ ומזגן)

עם הרבה פחות שימוש ובלאי על הכביש, והרבה עדיין יד 1 אני לא רואה שום סיבה לא ללכת על זה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...