Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לטובת מי?

מה אתם אומרים על מחירי החלקים של הרכב, צריכת שמן וכדומה (תחזוקה שוטפת לפחות למי שהיה גולף דור 5).

הדיעה שלי פחות מענינת. המכוניות הללו מספיק שונות בכדי שתוכל להעדיף אחת על רעותה. תרצה לחלק פה חויות אח"כ ? יופי.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הייתי דווקא הולך עד הג'טה TSI נראה לי התמורה הטובה ביותר לכסף בטווח המחירים הנ"ל

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אישית הייתי הולך על הגולף.

היא אחת המכוניות הבטיחותיות ביותר הקיימות בקבוצתה, וזכתה לכמעט מלוא הנקודות במבחן ריסוק.

איכות מצוינת, אותה גולף דור 5 עם שיפורים גדולים.

לדעתי, היא בהחלט אופציה מעניינת.

כמו כן, יש הרבה ביקורות רעות על המוסך הראשי של צ'מפיון, אלא שבמוסך שאני מטפל בו בנצרת אני מקבל יחס מעולה, ואני מכיר את בעל המוסך אישית.

עוד מישהו אמר פה שהמוסך בירושלים גם טוב, איפה בדיוק אתה גר ? אולי מישהו יוכל לספר לך על רמת השירות במוסך הקרוב אליך.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

כתבתי, אני מתגורר קרוב לנתניה (עמק חפר).

אתה צודק, הגולף אכן אחת הבטיחותיות בקבוצתה ובטיחותיות בכלל (רק הלגונה הצליחה יותר ממה שראיתי, בטח יש עוד מעטים).

Insane things comes from insanely people.

פורסם

תרשה לעצמך לפתוח ידיעות אחרונות ולקרוא מבחן דרכים של ג'טה TSI מול פוקוס 2.0 , מול סיויק ומול B3 2.0 .

המלצה יותר חמה , גש לסוכנויות ובמידה ומצא חן בעיניך - בצע נסיעת מבחן. אתה לא יודע כמה אנשים לפעמים מופתעים אחרי הנסיעה :idea:

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

אני לא מבין למה מנסים לשכנע אותך פה לנסוע בסקודה או בהונדה.

אין מה להשוות.

בצע נסיעת מבחן, כדי שתהיה "סגור" על עצמך, אבל לטעמי הגולף מתאימה בול לדרישותיך.

יש לנו TSI כבר כמעט שנתיים, כשאשתי נוהגת היא עושה 1:14 (!), כשאני אז קצת פחות, אבל תמיד יותר מ- 1:10. ועל הדרך היא עוד מאיצה ל- 80 ב- 6 שניות...

החדשה מרגישה הרבה יותר איכותית מבפנים (לטעמי קצת יותר מידי, אני לא אוהב מסך מגע, אבל זה עניין של טעם אישי), וישנו שוני מסויים בין הגולף לג'טה בהיבט זה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

יש לי עוד שאלה.

האם מנוע ה1.6 לא "מיושן" מדי? או יותר נכון עד כמה כדי לשלם תוספת עבוד ה1.4 טורבו.

עומר גR, אנחנו לא מנויים לידיעות, אולי ייצא לי לקרוא את המבחן מתישהו אצל קרובים אבל בכל מקרה מדובר בג'טה שמבוססת על גולף דור קודם לעומת הגולף הנוכחית.

פורסם

לדעתי 308 היא בחירה יותר טובה מכולם.

יש לה סלון מרווח מאוד מאוד. בטיחות 5 כוכבים מאוד מאוד חיסכונית. והכי חשוב היא ממש ממש ממש יפה בשחור כשאתה רואה אותה באמיתי ולא בתמונה אוטו נהדר

פורסם

ה308 נראית כמו גרסא מנופחת (מאוד) של ה307 + תא נוסעים עם איכות שנראית לא מרהיבה בכלל + תיבתAL4 שנויה במחלוקת.

פורסם
ה308 נראית כמו גרסא מנופחת (מאוד) של ה307 + תא נוסעים עם איכות שנראית לא מרהיבה בכלל + תיבתAL4 שנויה במחלוקת.

דווקא בכל מבחן שהיה ל308 הבוחנים ציינו לטובה את האיכות הגבוהה ותחושת העושר של תא הנוסעים.לגבי הגיר המנוע כל כך חזק ומוצלח{מנוע ב.מ.וו} שהוא מחפה על כל "טעות" של הגיר ויש תחושה חזקה של כוח כל הזמן ,תבצע נסיעת מבחן ותרגיש בעצמך.בכל מקרה מציע לך לבצע נסיעות מבחן ב 4-5 רכבים ולהחליט על פי מה שאתה מרגיש.

פורסם

אתה כנראה לא מבין ולא ישבת ולא נהגת ב308.. אחרי שתעשה אחד מאלה.. אתה תשנה את דעתך ותגיד לי תודה.

איכות של 308 לא רק שהיא טובה היא מאוד מאוד איכותית אפילו הכי איכותיות בקלאס שלה..

לא מרהיב ?

308-int-2.jpg

פורסם

ספיריט, תעשה לי טובה.

הייתי השבוע באולם של פיג'ו, וישבתי ב- 308. לא כך היא נראית ! תביא תמונה מהארץ, אולי? עם הגה בצד הנכון?

אמנם, מבפנים הרכב נראה נחמד, אני חייב להודות. עוד לא נסעתי. אבל המושבים נעדרים אפשרות כיוון תמיכה בגב תחתון למשל, והפאנל ממש לא נראה כך. נדמה לי שאני גם לא מזהה את הידית הזו שבין המושבים ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

Peugeot-308-interior-2.jpg

ואו, מה שתאורה שונה יכולה לעשות, עזבו את התאורה, ותראו כמה שהמסך LCD שצץ מהדשבורד חסר פתאום, והצבעים האפורים, נראים פתאום, אפורים :?.

גם אני ישבתי ב308, וגם אני לא התלהבתי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...