Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום לקחתי את אימי למוסך לקחת את הגולף שלה מטיפול. ראיתי 308 THP בצבע כסף עם פנים אפור בהיר וגג פנוראמי. מה אומר - יפהפיה מבחוץ, נראית מיליון דולר מבפנים. אמא שלי מ-א-ו-ד התלהבה, במיוחד לאחר שעמדנו במוסך/סוכנות ליד גולף דור 6 ופשוט לא הבדלנו בינה ובין דור 5 שלידה. מה שאומר, שפולקסוואגן פשוט שיחקו אותה "ראש קטן" ולמרות האיכות וכו', פשוט נשארו מאחור.

לגבי ה-C4 THP - רכב לא רע, אבל פשוט ומיושן בהשוואה ל-308. אין מה לעשות - מי שמוציא מעל 130 אש"ח לא רוצה להראות כמו עגלות הליסינג שמציפות את ישראל. זו בדיוק גם הסיבה שבחיים אנ י לא אמליץ על פוקוס 2 ליטר - רכב נחמד אבל פשוט ולא אלגנטי מספיק, והכי גרוע - נדוש!

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מסכים איתך שההבדל בין דור 5 ל 6 לא גדול כל כך, אבל הוא בהחלט נראה לעין, גם במכלולים היא מעט שונה (תיבת DSG חדשה לדוגמא).

Insane things comes from insanely people.

פורסם

אני אישית לא יכול להבין בחירה ב308 על פני הגולף דור 6, טירוף אישי שלי.

לגולף יחידת הנעה כוללת עדיפה משמעותית (הגיר המוצלח והמנוע המעולה, שילוב אדיר), עיצוב ע"פ הפנים החדשות של וואג, יחודי מאוד במיוחד ימים מספר אחרי ההשקה (לעומת הפז'ו שפשוט דומה מדי לעיצוב ה307).

מבחינת פנים, אולי אימך תאהב יותר את הפז'ו, בגלל העיצוב הפחות משעמם, אבל אני עדיין יעדיף את האיכות של וואג על פני האיכות של הפז'ו, כמה פסים דמויים אלומיניום לא עושים לי את זה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

זאת דעתך. לדעתי איכות של פיג'ו החדשים בכלל לא פחות טובים מאיכות של פולקואגן.

המנוע של במוו. כן התיבה לא הכי מוצלחת אבל זה לא כזה הבדל משהמעותי כשאר רוב הזמן אתה נוסע בעיר בסופו של דבר זה לא גורם מכריע (הגיר)

ובחינת יופי לפיגו אין מתחרים ובטח שלא העיצוב המשעמם למידי של וואג

פורסם

נכון לרגע זה - לצערנו הרב, אנחנו ממשיכים עם ה-1.6 הוותיק ולא מקבלים את ה-1.4TSI (בעקבות מחיר גבוה משמעותית למנוע הגודש).

מצד שני, האיבזור אמור להשתפר ומגיע מנוע 1.8TSI :-).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

סיטרואן C4 THP

it's a deal, it's a steal

במחיר כשה פראייר מי שלא קונה. רכב הנהיגה הכי טוב שתשיג בכזה כסף.

נסעתי גם ב 308. היא פחות מהנה בנהיגה ספורטיבית - מתלים פחות קשיחים, הגה קל מידי ולא מתקשר. ה C4 כויילה הרבה יותר טוב. העיצוב הפנימי הוא עניין של טעם אבל ה C4 לא נופלת במאום מה 308. ה 308 תתן לך הרבה השתקפויות בהירות בנסיעה באקלים שלנו - הדש בורד שלהם בהיר קרם. גג פנורמי ניתן להתקין גם ב C4. והתיבה האוטומטית של ה C4 היא הפתעה נעימה - מכויילת טוב מאד ביחס לשם הרע שיצא ל AL4. ב 308 לא יצא לי לבחון את העניין מספיק לעומק.

האוטו מפנק, נח לנסיעה, סופג בורות קצת פחות טוב מה 308 אבל מפצה בגדול בסיבובים. לשניהם יש טונות של אחיזה בכביש בזכות צמיגים מוכשרים, בקרת היציבות מכויילת נכון ומרשה מעט (ממש מעט) משחקים שובבים. הבלמים ב C4 פרוגרסיבים ויודעים לנשוך. פשוט מכונית קטנה וחמה שיכולה לתפקד כמשפחתית קטנה לכל דבר. אני לא רוצה לדמיין איך היא תתנהג עם צ'יפ נחמד... יש מושג למישהו?

פורסם

הבעיה עם הC4 היא האמינות המפוקפקת ולובינסקי.

יחד עם העובדה שכח מנוע והתנהגות לא בראש סדר העדיפויות אלה יותר צריכת דלק אני לא רואה סיבה לחשוב על הסיטרואן הזו (הבנתי שהיא חסכונית פחות מהגולף 1.4 טורבו למרות שהמנוע שלה עדיף).

אה, וגם סחירות.

פורסם

מבחן עדכני מתאים בדיוק לשאלתך :

http://cars.walla.co.il/?w=/4701/1417609

הגולף יצאה כשידה על העליונה ("כמה לא צפוי" :roll:)

מצד שני, אם אתה כל כך טורח להגן על ה308, למה לך להתייעץ איתנו ?

זאת דעתך. לדעתי איכות של פיג'ו החדשים בכלל לא פחות טובים מאיכות של פולקואגן.

המנוע של במוו. כן התיבה לא הכי מוצלחת אבל זה לא כזה הבדל משהמעותי כשאר רוב הזמן אתה נוסע בעיר בסופו של דבר זה לא גורם מכריע (הגיר)

ובחינת יופי לפיגו אין מתחרים ובטח שלא העיצוב המשעמם למידי של וואג

נכון, זוהי דעתי (אכן זוהי דעה)

בנוגע לדעתך לגבי האיכות, אין פה אפשרות לדעה, איכות תא הנוסעים הוא לא ע"פ דעתך, ועובדה שבדור החדש לפחות הפולקסוואגן איכותית מה308 בחומרים.

המנוע לא של בימר, אלא מיצור משותף של פז'ו ובימר. נכון, זה לא עושה להם רע, אבל לבחור ברכב כי יש בו מנוע "של בימר" זה דבר טיפשי עד לא מובן.

ואם המנוע פחות מוצלח משל וואג ? (והוא באמת כזה, הוא פחות חסכוני ובעל עוצמה דומה או אפילו נמוכה יותר) לבחור ברכב כי מותקן בו מנוע בשיתוף של בימר ?

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לא טרחתי להגן על ה308, בסך הכל אני שואל שאלות על תמורה למחיר.

אבזור דומה, מנוע מצויין במחיר דומה לגולף.

בדיוק קראתי את המבחן בוואלה, מישהו יודע לאן נעלמו המתגים מאחורי התיבת הילוכים:?? מופיע שם פשוט פס שחור.

פורסם
לא טרחתי להגן על ה308, בסך הכל אני שואל שאלות על תמורה למחיר.

אבזור דומה, מנוע מצויין במחיר דומה לגולף.

בדיוק קראתי את המבחן בוואלה, מישהו יודע לאן נעלמו המתגים מאחורי התיבת הילוכים:?? מופיע שם פשוט פס שחור.

לא התכוונתי אליך.

תגביר מעט את האור במסך :? זה כפתורים, ורואים את זה, אומנם לא בבירור, אבל אני רואה :|.

פורסם

עכשיו אני מצליח לראות רמז לכפתורים, פשוט אני משווה את זה לתמונה שהם פרסמו בהשקה באיסלנד, כמעט אותה תמונה רק מושבים אחרים.

לא להאמין מה מושבים יכולים לעשות.

• תוכן חדש...