Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ספיריט, תעשה לי טובה.

הייתי השבוע באולם של פיג'ו, וישבתי ב- 308. לא כך היא נראית ! תביא תמונה מהארץ, אולי? עם הגה בצד הנכון?

אמנם, מבפנים הרכב נראה נחמד, אני חייב להודות. עוד לא נסעתי. אבל המושבים נעדרים אפשרות כיוון תמיכה בגב תחתון למשל, והפאנל ממש לא נראה כך. נדמה לי שאני גם לא מזהה את הידית הזו שבין המושבים ;-)

כבר נמאס לך מה TSI ?

לא מכיר את תא הנוסעים של ה 308, אלא שגם בתמונה הפחות מחמיאה הוא נראה לא רע. את הקוקפיט של ה 207 מאידך אני מכיר לא רע והוא בהחלט איכותי למדי. בכל הנוגע לשאר התכונות "שעושות" אוטו, אני חוזר על עצה שנתתי כאן לפותח השירשור. לך עשה נסיעת מבחן על האלטרנטיבות ביניהן אתה מתלבט ותחזור לספר איך היה.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הקוקפיט של ה308 טורבו נראה בדיוק כמו בתמונה כולל הגוון הבהיר למעט מסך lcd שלא יוצא מהדשבורד אלא יושב בקונסולה המרכזית.כמובן שעם הגה שמאלי.

פורסם

גם אני ישבתי ב308, וגם אני לא התלהבתי.

אני דווקא חשבתי שהוא יפה. הוא גם היה בהיר.

כבר נמאס לך מה TSI ?

שששש.... אל תספר לעומר ;-)

הייתי בפגישה בבניין שבו יש סוכנות, ונכנסתי לראות. האמת שהוא באמת חמוד מבפנים, אבל עד נסיעת המבחן כן מה שאוכל להגיד זה שמבחוץ הוא נראה קצת מוזר, 307 מנופחת כמו שאמרו, ושמבפנים חסרה לו יציאת מזגן ליושבים מאחור.

הקוקפיט של ה308 טורבו נראה בדיוק כמו בתמונה כולל הגוון הבהיר למעט מסך lcd שלא יוצא מהדשבורד אלא יושב בקונסולה המרכזית.כמובן שעם הגה שמאלי.

בסוכנות אמרו לי שמדובר ברמת גימור כמו של הטורבו ולא היה. אולי טעות שלהם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לפי מה שקראתי הפיז'ו אמורה להיות מאובזרת פחות או יותר כמו הגולף (מחשב דרך, מזגן מפוצל לאחור, 8 רמקולים ועוד כל מיני) רק אם משווים מחירים רואים שבמחיר של הגולף 1.6 יש 308 עם 1.6 טורבו 120כ"ס עם רמת אבזור דומה (?).

הבעיה שהיא ממש מכוערת מזוויות מסויימות.

נ.ב.: לא ראיתי בשום מקום, באיזה רמת גימור מקבלים את מערכת הDCC (בולמי הזעזועים המתכוונים) ומערכת החנייה האוטומטית בגולף? זה לא כתוב באתר שלהם וגם לא בשום מקום אחר.

נסיעת מבחן לא תיהיה כרגע, אלא לפחות עוד חודש, ועד אז אני רוצה לברר כמה שיותר.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

308 יפה ואיכותית. הבעיה שהיא פשוט לא שווה את ה130 אלף שקל כשיש C4 THP באותו סכום.

אומנם פיג'ו היא יותר קונבנציונלית והיה לי יותר קל להתחבר אליה אבל ל120 סוסים של 308 אין יתרון על 100 של פוקוס.

גם השילדה שלה לא יותר טובה מזו של פוקוס. זאת הסיבה שלא קניתי 308.

פורסם

לא ביקשתי שהרכב יהיה מהנה לנהיגה, רק שלא יזחל - והפיז'ו לא זחלנית לפי מה שאני קורא.

פורסם
לא ביקשתי שהרכב יהיה מהנה לנהיגה, רק שלא יזחל - והפיז'ו לא זחלנית לפי מה שאני קורא.

ממש ממש לא... זה מנוע שפותח יחד עם במוו מנוע טוב. 100 כוחות של פוקוס שווים ל120 של פיג'ו מסיבה אחת פשוטה, משקל. אבל עדיין 308 מהירה וזריזה יחסית למנוע 1600 רגיל ביחס למתחריה.

זאת לא מכונית ספורט אבל זה אוטו שאם היתי קונה עכשיו היתי קונה אותו.

יש גם 1600 עם טורבו... אבל לא יודע זאת החלטה שלך

פורסם

ההונדה אינסייט לא תגיע לארץ כל כך מהר.

אם כבר אז זה הרכב היחיד ששוה את הטרחה

http://automobiles.honda.com/fcx-clarity

גם בלי סוללות גם בלי בנזין,ואין חלקים נעים בכלל,פרט לציר של המנועיםן החשמליים שמניעים אותה.

זה רכב ששוה לקנות גם ב200000 שקל

פורסם

אחרי בדיקות רבות כולל ג'טה TSI וכל מיני פחונים יפניים כמו הסיוויק נבחרה פוקוס 2 ליטר לאימי.

ממליץ בחום.

בהתייחס לעובדה שיש לכם מונדאו, אף אחד מהרכבים הקומפקטיים פרט ל308 לא יספקו את הסחורה מבחינת הרגשת הביטחון והמסיביות שמתקבלת בפוקוס.

פורסם

הקטע שמאפיינים כמו הנאה מנהיגה ושות' אינם קריטריונים, ופה הפוקוס מאבדת מהיתרון שלה לעומת השאר (תיבת הילוכים, איכות, אבזור).

פורסם

דווקא לפוקוס איכות נדמית לא רעה (לא יודע איך היא לאורך זמן) ואבזור עשיר.

אנו לא רכשנו פוקוס (וכך הגענו לסוכנות VW) משלוש סיבות:

א. לי לא היה מספיק מרווח ראש מאחור, ואם אני צריך לשבת ליד התינוק אני לא יכול. הגובה שלי 184 ס"מ, אבל זה קשור יותר ליחס בין אורך הרגליים לגובה הטורסו. יש לי בעיה דומה עם השירוקו, אבל כנראה שלא זו תהיה הסיבה אם לא ארכוש אותה ;-)

ב. פנים הרכב היה יותר מידי מצועצע בעיני והזכיר לי BLING או אפילו וידאו משנות ה- 80, עם כל עשרות הכפתורים האלה.

ג. ב- 5 דלתות, הגרסה היפה שלה, אין מספיק מקום בבגאז' (פחות מהגולף, למשל).

עריכה:

בחנתי מחדש את רשימת הדרישות שלך ואני לא מבין מה אתה רוצה מאיתנו. המליצו לך כבר לפני שני עמודים על כל מה שניתן. עכשיו זה תלוי רק בך - בצע נסיעת מבחן ותחליט. לטעמי האישי (ושל אחרים) הגולף TSI 122 תענה על כל משאלותיך, עם בטיחות, חסכון, מרווח וכו'. מעבר לזה - שיהיה בהצלחה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...