Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

YOUTUBE: למה אתם משתמשים בו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת מה עושים משתמשי הפורום כשהם גולשים ביוטיוב.

מי כאן מעלה סרטונים ומי רואה דברים, ומה הוא רואה.

שמתי לב לזה שיש מעט מאוד בלוגרים ישראלים באתר ואנשים במדברים למצלמה כמו בבלוג רגיל.

בישראל יש בערך אותי ועוד מישהו שהכינוי שלו הוא "אבא קריר", וזהו.

אני באופן אישי מדבר שם על הרבה דברים שמעניינים ומטרידים אותי, אבל אני עושה את זה בעיקר באנגלית.

רק היום העליתי את הסרטון הראשון שלי בעברית, שבו אני שואל בדיוק מה ששאלתי כאן, "מה אנשים עושים ביוטיוב ולמה אין תחושה של קהילה שם?".

במדינות אחרות יש מליוני בלוגרים שמעלים סרטונים של עצמם מדברים ומתקשרים עם אחרים ברמה יומיומית ואפילו הופכים לסוג של סלבריטאים, כי זה הסוג הטוב ביותר של תקשורת שיש. פשוט לדבר ישירות לאחרים בצורה שכל אחד יכול לראות אתכם ולנהל שיחות רציניות על כל מיני נושאים.

חוץ מזה, מה אתם חושבים שהסיבה שבגללה אין כמעט בלוגרים ישראלים באתר?

פורסם

אני רואה הופעות של מטאליקה

או כל מיני דברים אחרים כמו סדרות וכו'

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

קליפים של שירים נשכחים בעיקר, אשתי רואה את הוידאו בלוג של אחת panacea או משהו כזה, שנהיתה מגה סלב מהיוטיוב ואפילו קיבלה קמפיין פרסום.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

עדיין לא. אנשים שופטים מהר מדי אחרים שעושים דברים באופן טיפה שונה.

אני רוצה לפני כן ליצור לעצמי מספיק מנויים לסרטונים שלי ובסיס מספיק רחב בשביל להראות שהדעה של אדם אחד לא משפיעה עלי.

זה בשביל להימלט מאפקט YNET, שבו אנשים אפילו לא קוראים את כל הכתבה או לא רואים את כל הסרטון וכבר קובעים שזה גרוע, ואז כותבים על זה בטוקבקים.

לי יש מדיניות שלפיה אני לא מוחק תגובות של אנשים.

חוץ מזה, אני לא רוצה שיותר מדי אנשים יידעו איך אני נראה.

כבר אתמול מישהו זיהה אותי באוניברסיטה.

אין לי ספק שיהיו המון אנשים מהפורום שייכנסו לשם רק בשביל להיכנס בי חזק בלי שום סיבה.

פורסם

בד"כ כל מיני סרטונים עם שטויות שאני מקבל מחברים או פרסומות משעשעות/נחמדות מהעולם.

ה"בלוג" היחיד שאני עוקב אחריו, אם אפשר לקרוא לזה בלוג, זה HOTFORWORDS.

רוסיה כוסיה מסבירה את המקור של כל מיני מילים בשפה האנגלית :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לקח לי 4 וחצי שניות למצא אותך שם :lol:

אהה ועכשיו אני יודע את השם משפחה שלך ! (זה היה פעם חידה לא ?)

בכל אופן לא הצלחתי להבין מה המטרה של מה שהעלת, או שבכללי לא הבנתי מה המטרה בבלוג וידאו

אבל לא משנה, התאי מח שלי עסוקים בדברים אחרים

וכדי לענות לך על השאלה בכותרת: מעבר לסירטונים שאני רואה שם , יוטיוב משמש אותי בעיקר למוזיקה זמינה

נאמר ואני נמצא אצל חברים ורוצה לשים שיר שיהיה ברקע אז יוטיוב נותן פתרון מהיר ופשוט נשאר לי רק להגביר את הווליום.

לדוגמא השיר הזה שהוא מצויין גם לחרשים 8)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אין לי ספק שיהיו המון אנשים מהפורום שייכנסו לשם רק בשביל להיכנס בי חזק בלי שום סיבה.

וממתי דעה לא מנומקת ומבוססת של אנשים שרוצים רק להזיק אמורה להפריע לך?

פשוט לא מתיחסים, וממשיכים בדרך שהצבת לך.

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תמיד חשבתי לעצמי מי החסרי חיים האלה שיושבים מול המצלמה ומדברים לעצמם ועוד יותר גרוע האנשים מסתכלים על הבולשיט הזה, הדבר היחיד שאני רואה ביוטיוב וגם זה לעיתים רחוקות זה מדריכים שמקשרים מכל מיני אתרים וזה סתם כי זה במקרה מאוכסן שם בחיים לא נכנסתי ישירות יוטיוב.

אחלה סרטון יוסי :wink:

**נערך כי אני נחמד :) **

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
ה"בלוג" היחיד שאני עוקב אחריו, אם אפשר לקרוא לזה בלוג, זה HOTFORWORDS.

רוסיה כוסיה מסבירה את המקור של כל מיני מילים בשפה האנגלית :)

הייתי מנוי אליה פעם אבל זה התחיל לעצבן אותי.

פורסם

קבל טיפ: יותר כיף לצפות בסרטונים שלה על MUTE :D

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני מסתכל ביקורות של גאד'טים או פלאפונים חדשים שרק הגיעו לארץ, או כל מיני מדריכים איך לפרק חלקים מרכבים מסויימים

מוזיקה, חדשות

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני מגיע לשם בעקבות הפנייה שמצאו במקום אחר, בעיקר לראות משהו מצחיק, אבל אני רואה משהו מעניין, אז אני עובר אליו.

ככה מסירטון מצחיק של פרסומת לבירה הגעתי למלחמת הכוכבים, משם ל-GTA, משם לסופרמן, ומשם אני כבר לא זוכר לאן הגעתי.

ולא מצאתי את יוסי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...