Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה במציאת רכב גנוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ובוקר טוב

לגיסי נגנב אמש בין השעות 22:15 - 23:00 רכב סובארו סטיישן תכלת שנת 92, שמספרו: 39-784-03, מחניית בניני האומה בירושלים.

כל היודע דבר על מקום הימצאו, או דרכים שונות העשויות למציאתו, מוזמן לפנות אלי בפרטית.

אני יודע שיתכן שהרבה ראנשים יגחכו למקרא הודעה זו, מכמה וכמה סיבות [בשווי הממוני של הרכב, הסיכוי הקלוש למצוא אותו ועוד ועוד] אבל אני מנסה, וכבר היו דברים מעולם.

בתודה מראש, ובעצבים.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

פעם ראשונה שגנבו לי רכב הייתה בגיל 19. חניתי בשער יפו של מחנה צריפין לכמה שעות. כשחזרתי לחניון לא מצאתי את האוטו. שאלתי בשיא נונשאלנט את המוכר בקיוסק שמה לאן גוררים מכוניות משם כי בתור תל-אביבי צעיר הייתי רגיל לסיטואציה שהאוטו לא תמיד נמצא במקום שהשארת. אני זוכר היטב את התשובה:

- אם אתה רוצה למצוא את האוטו -תפוס מונית ורוץ לאיזור המוסכים ברמלה. אם לא - כך אוטובוס וסע לרמלה להגיש תלונה אצל יומנאי.

אחרי מחשבה קצרה לקחתי אוטובוס. :-D

הרכב בסופו של דבר נמצא... כניידת משטרה פלסטינאית בדיר-אל באללח. אבל חברת ביטוח לא הצליחה להוציא אותו משם. למזלי כמובן.

סיכוי קלוש. אבל, כאמור, היו דברים מעולם.

פורסם

הסיבה היחידה שניסיתי בכלל את מזלי בפניה אליכם, היא שאני מכיר אישית סיפורים כאלה. למשל: נגנב רכבו חבר קרוב מאוד [גם סובארו, גם 92, לא סטיישן]. אחרי חודשיים המשטרה החזירה לו אותו עם ריפודים חדשים. אחרי חצי שנה הוא נגנב שוב - הפעם לא קרה הנס.

ועוד: לאח של אותו חבר נגנבו 2 מכוניות [שתיהן סובארו!!!!!!], הראשונה מהחניה בבית החולים שערי צדק בירושלים, לשם לקח את אשתו שהיתה צריכה ללדת. הוא יצא עם ילד אבל בלי רכב.

בפעם השניה הרכב חנה מתחת לבית, בשכונה ירושלמית. בשעה 14:55 אשתו החנתה את הרכב ונעלה אותו + מנעול הגה, בשעה 15:05 היא התקשרה אלי לשאול אם לקחתי את הרכב [היה אצלי עוד צרור].

למרבה האירוניה, השוטר שקיבל את שנינו במגרש הרוסים היה אותו אחד מהפעם שעברה. הוא אמר שלוקח לגנב 22 שניות להיות אחרי הפריצה וההנעה, גם אם הרכב נעול במנעול הגה.

בקיצור, אחרי כמה חודשים מתקשרים מ"גרר דני", לומר שהמשטרה מצאה את הרכב ברמאלה, והוא עבר תאונה וננטש. כמובן שהלך טוטלוס. המקרה הזה הרכב נגנב ע"י צעירים שרק רצו לעשות "חראקות" עם רכב. הקלטות שלו היו שם, המגבונים, הבגדים, וכו'.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

גם אם היו גונבים לי פורד פיאסטה שנת 80 הייתי מחפש את הרכב כי עדיין קנית את הרכב ממיטב כספך וכואב לאבד משהו כזה .

אגב אהבתי איך שאתה נותן זמן מדוויק עד רמה של דקות ...

אני ממש מקווה שגיסך ימצא את הרכב שלם ויחזור לנסוע עליו עם משפחתו בשלום .

בהצלחה

פורסם
פעם ראשונה שגנבו לי רכב הייתה בגיל 19. חניתי בשער יפו של מחנה צריפין לכמה שעות. כשחזרתי לחניון לא מצאתי את האוטו.

גם לי גנבו אוטו בשער יפו כשהייתי בן 19.:-)

בשנת 93, אסקונה 84 של אבי- החניתי אותה בסוף המגרש כי לא היה מקום.

פורסם

2pac אכן אותה שנה ואותו מקום. :shock: גם אני חניתי בסוף בצורה קצת עקומה. לכן חשבתי שגררו.

במקרה שלי דובר על אפלאוז 91 של אמא שלי. אחר כך הייתי מארגן אישור כניסה.

פורסם

לא מעורר גיחוך בכלל. אפילו מרגיז ומדאיג. לחלקנו מכוניות כאלה, שלא מבוטחות בביטוח מקיף, אבל מהוות את כלי התחבורה היחיד של המשפחה. והחשש להגיע בבוקר לחניה ריקה תמיד קיים.

אתמול בכלכליסט התפרסם סקר בו דווח שהסובארו הנ"ל עדיין מובילה את רשימת הרכבים הנגנבים ביותר. (במקום השני קטנועי סאן-יאנג). אנסה לסרוק את הכתבה בערב אם זוגתי לא נפטרה מהעיתון (או עטפה בו אבוקדו...)

מקווה שתמצאו את הרכב ומאחל לגנב כאבי בטן קשים.

רשמתי לי את המס' למרות שאיני מאמין שהרכב מסתובב בהרצליה, מבטיח לשים עין.

נתקו

עריכה: מצאתי את הכתבה במהדורה המקוונת:

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3181943,00.html

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אני מצטט אותך: "אם אשתי לא נפטרה מהעיתון"

נשמע שחלילה היא מפחדת גם על הסובארו שלכם, וכמעט חטפה התקף לב מהכתבה:-):-):-)

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

:-D הרכבים שברשותנו הם אלו שבחתימה, מבוטחים בצד ג' וממוגנים בכמה סוגי מיגון שונים ובעוד כמה שכלולים שהוספתי מדמיוני כמתקין אזעקות בדימוס. לאימי יש סובארו כנ"ל שנפרצה כבר כמה פעמים אך לא נגנבה בזכות קשיי המיגון שהערמתי. (לא שאני כזה חכמולוג, אני מודע היטב שחו"ח אני עלול להכניס עוד היום לפורום הודעה כמו שלך,אבל לפחות אדע שעשיתי את המקסימום).

אני בעל רכבים כבר 22 שנה,ועד היום (טפו טפו,טפו בלי עין הרע,חמסה מלח שום בצל) היו לי רק אירועים של פריצות לתוך הרכב ולא של גניבתו. איני רוצה אפילו לתאר לעצמי את עגמת הנפש וחוסר האונים כשאתה מגלה שאין אוטו.

דווקא לבעלי המכוניות היוקרתיות זה אפילו יותר קל, מתקשרים לסוכן הביטוח, מקבלים רכב חלופי ואחרי 45 יום מקבלים צ'ק וקונים אוטו. בשבילי לגייס היום סכום לרכישת רכב כמו שלי+ישור קו למצב של נסיעה ללא תקלות זה פשוט בלתי אפשרי.

אם הוא יגנב , אני אאלץ להכיר את התחבורה הציבורית באזור מגורי...

לגבי העיתון-הסיבה היא הרבה יותר פשוטה ממה שחשבת-בדרך לעבודה מעיפים פנימה את העיתון החדש, ואת הישן זורקים לפח.

בדרך לאוטו,בתקווה שהוא שם...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

מצטער שהשאלה לא קשורה ישירות לפותח ההודאה, אבל סתם מתוך סקרות אני בקושי רואה את הדגמים האלו ועדיין כל שנה הרכב הזה מקום ראשון בגנבות, כמה סובארו כאלו בכלל קיימים? לא מייצרים אותם יותר מ 15 שנה ועדיין הכי גניב בקצב הזה היו כבר צריכים לגנוב את כולם מזמן.

פורסם

ברכבים ישנים כאלו עדיף להתקין מפסק דלק נסתר.

בסובארו הענתיקה שהיתה לנו, התקננו מפסק דלק.

מזכיר לי סיפור, אני חוזר לפני 4 שנים הביתה, רואה באמצע הרחוב בערך 3 לפנות בוקר פג'ו 104 שנת 82 חונה ככה בן הנתיבים, הדלתות פתוחות, לא זיהיתי את הרכב מהרחוב, הייתי בטוח של מחלק עיתונים שהלך לכמה בניינים לחלק, אחרי שעמדתי לידו 20 דקות התקשרתי למשטרה, הם הגיעו, ראו שהרכב לא מדווח כגנוב, בדקו של מי הרכב מסתבר שזה היה של שכן ברחוב מתחת נגנב אחרי השעה חצות ונתקעו פשוט כי לא היה דלק...

לזה אני קורא מזל.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

לצערי גם עם סובארו DL של חמי לא היה לי כזה מזל

על הפעם הראשונה שלקחתי לו את הסובארו היא נגנבה באמצע הלילה בלי טיפת דלק.

החצוף עוד הספיק לנסוע מכיוון בית שמש לכביש 6...

האשמה לדעתי אגב היא בקלות הבלתי נסבלת של פתיחת המנעולים של סובארו.

תנסו לפתוח דלת של DL עם מפתח של DL אחרת-כמעט תמיד זה מצליח!

חבר,אתה חופר

פורסם
רגע, קודן/אימובילייזר לא יעילים כבר?

לא תמיד הם נמצאים ברכבים ישנים. גם אם הם כן נמצאים, גנב מיומן יצליח לגנוב את הרכב במהירות-זה רק מעכב אותו עוד כמה שניות.

• תוכן חדש...