Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגן MP4 אייפוד אצ' או D2?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 המכשירים.

עכשיו לגבי האייפוד, מבחינת פיצ'רים,עיצוב כל מה שמסביב הרבה יותר טוב מהD2 אך להבנתי איכות הסאונד מאוד מאוד ירודה.

לעומת זאת הD2 להבנתי עם איכות סאונד מעולה, עמיד מאוד אבל עם הרבה פחות פיצ'רים מהאייפוד.

עכשיו, אני צריך מכשיר לנסיעות (צבא בעיקר) כך שרצוי שהוא יעביר את הזמן. די חשוב לי איכות הסאונד.

איזה מכשירים טובים מומלצים עד 1000 ש"ח / 200 דולר(EBAY)

תודה.

פורסם

חשובה לך איכות הסאונד? קח D2, לא תצטער.

תרכוש גם אזניות טובות (יש כבר ב 150 ש"ח) ותהנה מהמוסיקה כמו שהיא צריכת להשמע.

D2 מתחיל מסביבות 600 ש"ח בחויות בארץ, תקרא גם קצת ביקורות מהעולם - תגלה, ל- D2 קשה למצוא מתחרה באיכות הצליל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...