Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 2 מגברים סאב וקומפוננט

האוטו חדש מפחד שבהתקנה ישברו לי את הפלסטיק .

האם כדאי להתקין את המערכת ?

למישהו יש המלצות למתקין טוב באיזור חיפה?

פורסם

מצטרף לקודמי, בהמלצה על יוסי מסדנת ECA, אמנם הוא מהמרכז, אך שווה בהחלט להגיע אליו.

אני את ההתקנות שלי עושה רק אצלו, והסדנה מרוחקת ממני כ50 ק"מ.

פורסם

חברה הבחור מחיפה למה אתם סתם שולחים אותו ליוסי?

אני לא מזלזל חס וחלילה בעבודות של יוסי, אבל יש מתקין נפלא שפשוט אין לי מילים לתאר את המקצועיות שלו,

ותתפלאו הוא לא מהמרכז:shock: מפתיע לא?.

למתקין קוראים יחיאל, הוא נמצא בעפולה.

שם המשתמש שלו בפורם הוא גם יחיאל.

יש לו עבודות מדהימות ללא תחרות בכלל באמת בן אדם שמשקיע בעבודות שלו.

מקווה לראות את שרשור ההתקנה בקרוב.

פורסם

אין שום בעיה מה שאמרת זה לא סותר,

לדעתי האישית יוסי האיש לעבודה ציינתי בפירוש שהוא במרכז זה לא שהוא שם כתובת בGPS ומתעורר ואז "וואי אני במרכז"

מפה והלאה הוא יעשה את השיקולים שלו,

את העבודות של יחיאל אני מכיר באופן מאוד שיטחי לכן אין באפשרותי להמליץ עליו,

אחרים שמכירים כמוך, ירצו להמליץ ימליצו

פורסם

עם אתה מאיזור חיפה אז אני יכול להמליץ לך בחום ובלב שלם על בחור נפלא מעפולה שקוראים לו יחיאל שעובד במקום שניקרא 4x4 של אפי.

הבחור הוא מתקין מקצועי שמתעסק עם רכבים חדשים וישנים כאחד ואפילו עושה רכבי הדגמה,למשל הרכב הדגמה של מורל בתערוכת אוטומוטור האחרונה.

אני מאמין שיהיה לך יותר נוח ומשתלם להגיע לעפולה מאשר להגיע למרכז.

אני יכול להגיד לך שמניסיון אישי איתו בהתקנה ברכב חדש הוא פדנט אמיתי שלא משאיר מקום לטעויות והוא לא יסיים את העבודה שלו עד שהכל לא פחות ממושלם וכשהלקוח מרוצה.

אם אתה רוצה ליצור קשר עם יחיאל אז הוא כותב כאן בפורום וככה אתה יכול ליצור איתו קשר:

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=22976

בקשר למספר טלפון שלו דבר איתי בפרטי ואני יתן לך אותו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...