Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יהיה עוד שבועיים בתאילנד בבנקוק, פוקט וצ'אנג מאיי..

רציתי לדעת איפה יש חנויות שבהם אפשר לקנות חלקי נוי לאוטו כמו שעונים, "בד" קארבון ריפודים אולי גם מסך ואלקטרוניקה

ואפילו פילטר ואגזוז

אם אפשר לקבל מקום ספציפי עם כתובת זה יהיה מצויין כי אני בא לשבועיים והזמן שלי מאד מחושב

תודה רבה לעוזרים ושבת שלום :)

פורסם

ישנם מספר מקומות .

אם אתה מעוניין במקום מסודר וזול , כדי שלא יעבדו עליך , אני מציע שני מקומות :

1- TESCO LOTUS

2-CARREFOUR

אלו סופרים ענקיים , שנמצאים אחד ליד השני - רק תגיד לנהג - טסקו לוטוס , ראמה פור ( טסקו לוטוס , ראמה ארבע) - הכוונה לטסקו לוטוס שנמצא בכביש ששמו ראמה ארבע .

הסופרים האלו ענקיים וזולים מאוד , ואתה מקבל גם החזר על המעמ .

החיסרון הוא שאין שם ממש שיפורים כמו שעונים וכאלו , אלא יותר שטיחים , מדבקות , שמנים , כיסויי הגה , כול מוצרי הטיפוח , חלקים פשוטים , מכסים וכיסויים , יש גם פילטרים פתוחים פשוטים .

המחירים שם זולים מאוד מאוד , ישנה אפשרות החלפה , ומדובר בסופרים מערביים נקיים ומסודרים .

קח איתך דרכון על מנת לקבל החזר מעמ .

אני מציע לך לגשת לשם בכול מקרה , תענוג לקנות שם , הדברים זולים ברמות שלא תיאמן . - מומלץ בחום .

אם אתה מחפש סטריאו , אז הייתי מנסה במעוז האלקטרוניקה של הישראלים , טוקיו סנטר והקניונים שלידו , בסוקומוויט .

המכוניות בתאילנד מקושטות בטירוף , ואני מניח שישנם מקומות שהמקומיים קונים בהם , אבל אני לא מכיר אותם .

עשה חיים

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

מקושטות זה לא מילה, לכל מכונית שנייה שמה יש ג'אנטים לא מקוריים , סט חצאיות וטמבונים , ספויילרים.גן עדן לערסמובילים.

מה שהכי מצחיק שמה שלכל מכונית יש את הכיסוי קאליפארים האדומים האלה של berembo.

בהתחלה לא הבנתי איך ליאריס יש קאליפרים של ברמבו, עד שניזכרתי שיש כאלה כיסויים גם בארץ.:lol:

יוגב

פורסם

בקניון ה MBK ישנה חנות בקומת האלקטרוניקה שבה תוכל למצוא את מבוקשך,זה נמצא בצד שמאל איפה שכל הפאלפונים . זאת אינה בסטה אלא חנות לכן תחפש בצדדים את החנות.

• תוכן חדש...