Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי בפורום לא מצאתי הרבה מידע רלוונטי חוץ מזה שזה רכב ישן ועדיף לא להתעסק

אני רוצה לדעת מבחנינת מנוע, ביצועים, אחיזה, כמה אוכלת, כמה אמינה

הכל מהכל

תודה מראש

פורסם

היתה לי כזאת במשך לא מעט שנים.

מנוע 1500 סמ"ק, "עלאק סיסטם פורש" כמו שאמר לי פעם אחד המכונאים היותר מקללים שפגשתי, 90 כ"ס. המנוע עושה יופי של עבודה, סוחב יפה מאוד אבל מתעורר ממש לחיים רק בסל"ד גבוה.

אחיזת כביש? סבירה לחלוטין. לא משהו לרוץ לספר עליו לחברה' אבל בהחלט מספיק כדי לעלות לך חיוך על השפתיים פה ושם.

מבחינת דלק אני לא זוכר מספרים מדויקים. זה לא היה אחד הרכבים החסכוניים שהיו לי, אבל גם לא נורא במיוחד. הקרבורטור קצת בעייתי בדגמים האלו, הצ'וק האוטומטי יוצא מהר מאוד מכיוון מה שמוביל אותי לנושא האמינות.

בסך הכל הרכב הפגין אמינות טובה בשנים הארוכות שהיה אצלנו. מה שכן התקלקל היה לרוב סביר יחסית לנסועה, לגיל ולטיב האחזקה. מערכת לא מוצלחת במיוחד, היו פה ושם בעיות חשמל מעצבנות כולל חלונות חשמל שדרשו שיפוץ כמעט בכל שנה. דוד אחורי משום מה היה צריך כל שנתיים, פרונט רגיש ודורש כיוון פעם בשנה.

אהה, הפלסטיקים בתא הנוסעים לא מחזיקים מעמד. מתפרקים ונשברים וקשה למצוא חלופיים.

ואחרי כל הסיפורים היפים אפשר לחזור רגע למציאות. מדובר ברכבים ישנים, שעברו כנראה כמה ידיים תפרניות שלא ממש נהנו לבזבז כספים על אחזקה וטיפולים מונעים. זה נכון לכל רכב ישן ובמיוחד לרכב ישן וזול כמו האיביזה דור ראשון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מהנה מאיזו בחינה?

אני למשל נהנתי יותר לנהוג על ה205 שהיתה לי מאשר על האיביזה.

מצד שני, הלוואי והיתה האפשרות להשתיל את המנוע של האיביזה לתוך ה205. ה205 מרגישה כמו קטנוע 125 סמ"ק ליד האיביזה כך שאם אתה מחפש זמינות כוח האיביזה עדיפה :lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שלום רב !

אני חייב לציין, שבזמנו, לצביקה פיק, היה סיאט איביזה 1500, שהוא נהנה ממנו מאד, ואפילו בזכות האיביזה, היה לי הכבוד, להכיר ילד חמד.

ועקב כך יש לי רגשי חיבה לרכב, שהיה סביר מטד לגילו, הכל תלוי, איך טיפולו בעבר הרחוק.

מחירו היום ברצפה, כדאי !

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...