Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי לאחרונה טיפול 90000 במוסך סיטרואן ועקצו אותי ב-4200 שח. נראה לכם סביר?

הטיפול כלל רצועת טיימינג, מותחן רצועה, מיסב מותח רצועה, החלפת שמן, פילטרים, נוזל קרור, נוזל בלמים, החלפת תושבת מנוע (תושבת משקפיים 612 ש"ח תושבת + עבודה). סה"כ עבודה: 1700 ש"ח.

נראה לי שלא הספיק להם התמחור על החלקים המקוריים אז הביאו גם באלמנט העבודה.

משום מה יש לי הרגשה שקצת הגזימו פה. הבנתי מהמכונאי שמיסבים מחליפים בכל מקרה.

האם לובינסקי מנסים לפצות על ירידות הערך החזקות של הרכבים שלהם בטיפולים כנ"ל?

פורסם

קודם כל, אף אחד לא עקץ אותך. יכולת לברר מראש את עלות הטיפול. אלה מחירי החלקים המקוריים בלובינסקי.

נדמה לי שלקחו לך על העבודה תעריף של כ-7 שעות. לא מעט, אבל לא ממש מוגזם (אני מניח שטיפלו גם בבלמים).

פורסם

ביררתי. פעם אחת אמרו לי 2800 ובשנייה כ- 3000. לא ניתן היה להבין מחיר ברור כמו למשל באתר של וולוו והונדה שלכל טיפול יש פרוט של כל החלפים. חוץ מזה לא טיפלו בבלמים, החליפו עוד לפני שקניתי.

כמו כן לא עבדו על הרכב יותר מארבע שעות לכל היותר.

פורסם

לא רוצה SECOND OPINIO ולא POST MORTEM.

כולה ביקשתי חוות דעת אם נשמע סביר. בטח אני לא הראשון שעושה טיפול תשעים אלף לסיטרואן.

תושבת מישקפת היא תושבת מנוע. מצד ימין למעלה. קרוב למקום שממלאים נוזל קרור, למי שמכיר את הרכב.

בפרוש כתוב: מיסב מותח רצועה וכן מותחן רצועה.

פורסם

כל החלקים הנ"ל אכן הוחלפו, לא הבנתי מה הטענה. מה זאת אומרת "ממילא מחליפים" ? ממילא מחליפים גם שמן בטיפול, אז לא מחייבים עליו?

לגבי חוות הדעת, כולנו בהמתנה דרוכה למעשה ידיך.

פורסם

המחיר לעבודות שפירטת נשמע סביר - היה ניתן לחוות דיעה יותר מעמיקה אם היית מעלה צילום של החשבונית בשביל שנראה על מה חייבו אותך וכמה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...