Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוסי, אתה טועה לדעתי.

גלעד רלוונטי מכיון שזה עניין של עקרון. הממשלה צריכה לשלם את המחיר ולהחזיר את גלעד הביתה.

במקום זה הממשלה יצאה ל"מלחמה" וכמעט 120 חיילים מתו כמעט לחינם.

אם אתה שואל אותי, היה צריך מיד לצאת למשא ומתן להחזרת שליט ולא להיות שפוטים של האגו שלנו.

לא היה צריך לשאת ולתת על גופות (כמו שנעשה בסוף, אחרי שירדנו מהעץ) אלא להבהיר לאוייב שאנחנו מוכנים לשאת ולתת רק על שבויים חיים.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן, הוא רלוונטי ברמה המדינית, אבל הממשלה לא עושה עם זה כלום. הבעיה היא לא החמאס, אלא הממשלה.

אם הפוליטיקאים שלנו היו חושבים כמו פוליטיקאים אמיתיים, הם היו מחזירים אותו כבר.

אין לי בעיה שהממשלה תתעסק עם זה, להיפך, זה מה שאני דורש!

הבעיה היא שהרבה אנשים לקחו את העניין באופן אישי ואותי זה פשוט מטריף. זה הפך לסוג של ריאליטי גרוע מאוד, מה קורה עם החייל שלא כאן.

אנשים ממש מרגישים כאב כשמישהו מעלה את הנושא ואנשים מוציאים ביטויים חזקים לרגשות האלו.

זה מה שלא נראה לי נורמאלי.

ההתעסקות עם זה ברמת היומיום, הקבוצות בפייסבוק, הדיווחים ברדיו כל יום על כמה ימים הוא כבר שם, אלו דברים שמצד אחד לא יחזירו אותו (בגלל המדיניות), ומצד שני גורמים לנזק אדיר למדינה מבחינה חברתית, רגשית ואפילו במידה מסוימת כלכלית.

יש כל כך הרבה דברים שהם יותר חשובים ויותר משפיעים על כולנו כל יום, שחבל שנתעסק עם העניינים האלו ברמה האישית.

מה לדעתכם יקרה אם הוא יחזור?

הוא יגיע הביתה, יהיה שבוע עם המשפחה שלו, אז נראה ראיון אקסקלוסיבי עם העיתונות וזהו, לא יזכרו אותו יותר אחרי שנה, בדיוק כמו כל סלבריטאי אחר.

ה"תהילה" שלו תהיה יותר קצרה מתקופת השבי.

עוד משהו שמעצבן אותי היא העובדה שאסור להגיד עליו שום דבר רע.

למשל, מישהו חושב למה לקחו אותו ולא מישהו אחר? אולי הוא אפילו לא ירה בנשק אלא השתתק והתחיל לבכות. אני אומר אולי, אבל אני בטוח שמישהו פה כבר התעצבן עלי.

זוהי בדיוק הנקודה. הוא לא אלוהים, הוא לא אליל, הוא לא קדוש והוא לא מיוחד. הוא היה במקום הלא נכון ברגע הלא נכון.

פורסם
כן, הוא רלוונטי ברמה המדינית, אבל הממשלה לא עושה עם זה כלום. הבעיה היא לא החמאס, אלא הממשלה.

אם הפוליטיקאים שלנו היו חושבים כמו פוליטיקאים אמיתיים, הם היו מחזירים אותו כבר.

מדהים לשמוע כמות כה רבה של דברי הבל בשתי הודעות.

אתה בטח יודע (כמו רוב אזרחי המדינה) מה הממשלה עושה או לא עושה בעניינו נכון? מעניין על סמך מה אתה מדבר.

פורסם

איפה שר הבטחון כשעל ישובי צפון הנגב יורד מטר של גראדים קאסמים ופצמרים ? מחפש דירה עם פילוז ?

ובפרק בו ישנו הקטע שעדיף שלא היה משודר על גלעד שליט (שמלגלג בצורה לא רגילה על נועם שליט).

ולגבי המערכון, משיהו שם לב ששר הבטחון בפרק היה המתמודד ברשימת הליכוד לכנסת בוגי יעלון ? מה פתאום שמו אותו כשר הבטחון ? בתקופה שגלעד נחטף, ומאז ועד היום בוגי לא נשא בשום תפקיד רשמי.

פורסם

נראה לי הם תקעו שם את בוגי ליד ציפי רק בשביל לא להתקע שם עם העילוי ממשרד התחבורה ולתת לו לגיטימציה מינימלית לחזור אלינו כשר הבטחון (ירחם השם). :shock:

אמור כבר באיזה תוכנית סאטירה (אולי שבוע סוף) שציפי ליבני מפגינה נחישות מדהימה בניטרול האיום האירני (שאול מופז למי שלא הבין).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
תסתכל על התוצאות. לא משנה אם הם עושים או לא.

בהתאם לדברים שרשמת דווקא התוצאות תואמות בדיוק את הטיעונים שלך. חשבת שאוליי עוד מישהו למעלה יודע לעשות את החשבון הזה?

פורסם

לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד.

מה שלי באופן אישי מפריע יותר מהכל בממשלה הזו היא לא העובדה שלא מצליחים לעשות כלום, אלא העובדה שלא מראים לאף אחד שהם עושים משהו.

אני רואה את המדינה מתדרדרת ונהיית פחות ופחות מקום שבו אני לגור.

כל עניין הקסאמים, העניין של גלעד שליט, משרד תחבורה שעובד נגד האזרחים, כבישים במצב הולך ומחמיר, שביתות באוניברסיטאות בלי התערבות ממשלתית, פרשות שחיתות שלא ברור אם יש להן או לא בסיס, אבל אין התייחסות ועוד המון דברים שלא בסדר. כל זה לא היה מפריע לי אם אולמרט היה מופיע פעם בשבוע בטלוויזיה ואומר "אנחנו עובדים על זה".

ב2002, נשיא קולומביה נתן נאום לCNN של שעה, שבו הוא הסביר טוב מאוד מה הבעיה של המדינה ואת התנאים שלו להפסקת אש. הוא אמר שלמורדים יש 24 שעות לצאת מהאזורים שבהם מגדלים קוקה (בשביל לעשות קוקאין) ולשלוח את כל הילדים והנשים משם, כי הוא ייכנס לשם עם הצבא. הוא הסביר שהוא לא רוצה לעשות את זה אבל שהמחיר למדינה עצמה ולכל העולם הוא גבוה מדי, אם לא יעשו כלום.

אחרי 24 שעות הצבא נכנס לשם עם הוראה לחסל כל מי שיורה לכיוונו.

אחרי 48 שעות זה נגמר בטבח שלא ברור כמה אנשים נהרגו בו.

מה עשה העולם? כלום! למה? בין השאר כי הוא הסביר את המצב והסביר לעולם שזה בלתי אפשרי ושנעשו כל המאמצים לסיים את זה בצורה הגיונית.

זה סוג המנהיגים שאני רוצה, לא את האידיוטים האלו שמאפשרים לנו לאכול אחד את השני כי הם לא חושבים שמנהיגות זה תפקיד מספיק חזק.

מה שחשוב לעם זה שינהיגו אותו, כי אם לא, אנשים מתחילים להתחרפן ולראות כל מה שלא בסדר במדינה בצורה לא פרופורציונלית.

זה לא שאין להם משוב. יש להם צוות של אנשים שאמורים לתת להם משוב מהעם, מבחינתי אפילו מטוקבקים בYNET.

שיתחילו להבין שהממשלה היא אחת הבעיות הרציניות במדינה, כי היא נותנת לגיטימציה לעם להתחיל לכעוס על דברים שהוא לא היה כועס אם רק היו אומרים "אנחנו מנסים, תירגעו".

אובמה מתחיל את זה עוד חודש. הוא עומד לפנות לעם פעם בשבוע ולדבר כמה דקות על מה שקורה ברמה המדינית וברמה הבינלאומית כדי שהעם ירגיש שיש לו מנהיג.

יש אנשים שצריכים להיות מנהיגים, ויש כאלו שלא. לנו אין מנהיגים.

• תוכן חדש...