Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לסמן את החלקים זו אפשרות, אבל אני לא הייתי נוטש את רכבי במוסך, גם לא לטיפול 10 רגיל.

כשיגיע הטיפול אני אקבע תור בטלפון בצורה מסודרת וכשאגיע למוסך אעמוד ליד הרכב במשך כל הטיפול. אני לא אהיה שקט בכלל אם יעשו לרכב שלי טיפול/ תיקון כלשהו ולא אהיה נוכח ליד המכונאי.

במידה והמוסך עצמו לא מאפשר לי להיות נוכח ליד הרכב, אקח את הרכב למוסך אחר. יש מוסכים רמאים ששולחים את הלקוחות לדרכם "תבואו עוד 3 שעות, יהיה בסדר" או שולחים אותם לחדר ההמתנה "לך תראה טלוויזיה ותשתה קפה, נקרא לך שנסיים" ואז מגלים אח"כ שהטיפול לא מושלם. אני לא לוקח את הסיכון הזה, אם הרכב חשוב לך- תעמוד לידו.

פורסם
אם הרכב חשוב לך- תעמוד לידו.

האם חשבת פעם מה יכול לקרות אם תפגע ליד הליפט,ולא משנה איך,מי אחראי אליך ?

רוב המוסכים לא מאפשרים ללקוחות להסתובב ליד עמדות טיפול ,וטוב שכך,לקוח נודניק יכול לשגע את המכונאי ולסכן את עצמו,לכן אם אתה לא סומך על מוסך זה או אחר יש לך מספר ברירות: קנה רכב ישן וטפל בו לבד, לך למוסך פרטי קטן, סע במונית...

פיאט BRAVO ? - כן, BRAVO !!!

פורסם

מי ש"מעיף" אותך מלהיות ליד הרכב תעיף איתך גם את רכבך.

יכול להיות שהם טובים אבל יכול להיות שהם מאד גרועים והם פשוט מכסים את עצמם. עזוב את זה שלהשאיר רכב במוסך בד"כ לאחר שהם אומרים זמן של שעתיים יותר מהטיפול עצמו זה אומר או שהם רעבים והרכב שלך ממש מתאים ללכת ולקנות מצרכים או שצריכים כמה חלקים והם נכנסים במרחב של הרכב שלך. אז איך הם יביאו אותם??!

מה שכן, אין חובה לעמוד מתחת לליפט, תעמוד ליד הקיר ותביט משם זה לגיטימי בהחלט. בוא נגיד שבשבנים האחרונות לא שמענו על פגיעה של לקוח תמים שעמד גם מתחת לליפט אבל מה שבטוח בטוח.

זה רכוש שלך, יקר לך מספיק בכדי לדעת מה קורה איתו תמיד.

אני תמיד נמצא ליד הרכב לא מתחת אבל לא משאיר בחיים רכב לבד. (לאחר מקרה שנגנבו לי חלקים יקרים ממנו).

פורסם

אם אתה לא מרוצה מהטיפול במוסך המרכזי, מה הבעיה לעבור למוסך אחר (מורשה) ? שזה מה שאני עשיתי.

לאחר טיפול ברכב במוסך בת ים (שנסגר בנתיים) ו"טיפול" בי שהיה מאכזב. עברתי לטפל ברכב שלי (שנמכר בנתיים) סיאט איביזה במוסך ח.ח ביפו.

זה שהתמדתי לטפל ברכב רק שם במשך 12 שנה מעיד על תחושתי לגבי טיב הטיפול ברכב.

דרך אגב במוסך יש פינת ישיבה בדיוק מול הליפטים כך שאין בעיה לראות מה עושים ברכב, גם אם משהו נראה לך מוזר ואתה ניגש שנייה לליפט (וכמובן עומד בצד ולא נדחף בדיוק מתחתיו) אף אחד לא יצעק עליך.

לא התחתנת חתונה קתולית עם אף מוסך, לא נעים לך במוסך...תעבור

פורסם
לסמן את החלקים זו אפשרות, אבל אני לא הייתי נוטש את רכבי במוסך, גם לא לטיפול 10 רגיל.

כשיגיע הטיפול אני אקבע תור בטלפון בצורה מסודרת וכשאגיע למוסך אעמוד ליד הרכב במשך כל הטיפול. אני לא אהיה שקט בכלל אם יעשו לרכב שלי טיפול/ תיקון כלשהו ולא אהיה נוכח ליד המכונאי.

במידה והמוסך עצמו לא מאפשר לי להיות נוכח ליד הרכב, אקח את הרכב למוסך אחר. יש מוסכים רמאים ששולחים את הלקוחות לדרכם "תבואו עוד 3 שעות, יהיה בסדר" או שולחים אותם לחדר ההמתנה "לך תראה טלוויזיה ותשתה קפה, נקרא לך שנסיים" ואז מגלים אח"כ שהטיפול לא מושלם. אני לא לוקח את הסיכון הזה, אם הרכב חשוב לך- תעמוד לידו.

אני מניח שאתה לא...משרת בצבא\ לומד\ עובד או עושה משהו חשוב בחיים שלך...

לא כולם יכולים לפנות יום שלם או חצי יום לצרכים האלו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

למיטב ידיעתי (ויש מצב שאני טועה) - אחריות על הרכב נשארית תקפה כל עוד הוא טופל בזמן ובמוסכים מורשי משרד התחבורה, ז"א לא מוסך חצר \ רחוב.

אני משער שיש עוד 1001 תתי סעיפים לתנאי האחריות הזאת (אחרי הכל, הכי נוח למוסך מורשה יבואן להתחמק מתקלה בטוענה שהרכב לא טופל אצלם), אבל אם זה באמת אפשרי - אני לא רואה למה הטיפול הבא לא ייעשה במוסך רון לדוגמה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם אתה חייב לטפל במוסך מורשה

אני ממליץ על מוסך הנגב בצומת בילו ( גש שם לאבי מנהל המוסך יטפל ברכב שלך בכל הרצינות והמיקצועיות )

פורסם
אם אתה חייב לטפל במוסך מורשה

אני ממליץ על מוסך הנגב בצומת בילו ( גש שם לאבי מנהל המוסך יטפל ברכב שלך בכל הרצינות והמיקצועיות )

HEMI סלח לי שאני חולק על דעתך.רכב הנגב בביל"ו הוא לא המוסך ללכת אליו.טיפול קטן+טיימינג לפאסאט לקח יומיים(מ6 בבוקר עד 17 בערב יום אחרי) כי הם הסתבכו עם רצועת טיימינג ואז גילינו שיש בעיה בפנס-הם שברו אותו- אבל לפחות הודו בנזק, והייתי צריך לחזור יום אחרי כי לא היה להם במלאי תקין.

וברכב נוסף,לא ידעתי שטיפול 30000 אלף באיביזה לוקח יום עבודה...הם חידשו לי.

שירות סביר

אישית,אני לא ממליץ.

(כל האמור לעיל הנו ניסיון אישי,ודיעות אישיות.)

אני הייתי בקלדס בראשל"צ,לבדוק רעש מהגיר,בדקו אותו חצי שעה,לא הייתי מרוצה מהתשובה. קראו למנהל מוסך,שהגיע מהר,בחן את האוטו בעצמו,קבע שהכל בסדר(בינתיים),ונתן לי חוות דעת אמיתית גם לגבי מאיפה הרעש,וסקר מה האפשרויות פתרון(אבל זה כבר סיפור ארוך).מהתשובה לא הייתי מרוצה(בגלל הברירות שניתנו לי),אבל לא תמיד תפגוש אדם אמין,שמדבר לעניין ולא מחרטט אותך.אני אישית מאד מעריך בעל מוסך שמדבר איתך ישר בעיניים

.חדר המנוחה ממוקם מול המוסך,ניתן לצאת למוסך(לא להסתובב,אבל יש גישה).והכי חשוב יש למי לפנות ולדבר.

לפחות עד שתגמר האחריות,אנחנו נתונים לחסדי צ'מפיון.אחרי שתיגמר האחריות,יגיע תורנו לבחור.(רון,ג'י דאב,ועוד כמה חבר'ה שכולם ממליצים,אבל חבל על האחריות.)

פורסם
אני מניח שאתה לא...משרת בצבא\ לומד\ עובד או עושה משהו חשוב בחיים שלך...

לא כולם יכולים לפנות יום שלם או חצי יום לצרכים האלו.

לכן אני עושה את כל הטיפולים בשישי בבוקר , או כשאני בחופש מהעבודה.

אין שום סיכוי שאני אשאיר רכב במוסך בלי השגחתי, ובלי לראות מה עושים.

לפעמים גם צריך לקבל החלטות במקום , ואני לא אקבל אותן בטלפון.

לצורך כך אני מתאם מראש עם בעל המוסך יום בו אני מגיע על הבוקר, מקבלים אותי מיידית ומתחילים לעבוד על הרכב.

ברשת צ'מפיון בהתחלה לא נותנים לעמוד ליד הרכב, אבל אחרי שקצת מתיידדים עם האחראים ומכירים אותך שם,אף אחד לא יגיד לך שומדבר. אולי עכשיו הקשיחו את הנהלים, בשנים האחרונות אני לא מטפל ברשת צ'מפיון.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היום נעשה טיפול נוסף לרכב (החלפת שמן ופילטר שמן ומזגן) ,

אבל הפעם יצאתי ממש מרוצה פגשתי אדם נחמד ומקצועי ,

רון ממוסך רון זיהה משמיעה שהמסנן של המזגן סתום אני התפלאתי כי מדובר ברכב יחסית חדש שהוא הוציא את הפילטר אז הבנתי עם מי יש לי עסק כל הפילטר היה מלא בעלים קטנים מהעץ שאני חונה תחתיו (היום אני הולך להוריד את העץ :wink:)

בקיצור רון תודה רבה תיהיה בטוח שנתראה שוב לא רק עם האיביזה אלא גם עם האדומה שבדרך :wink:.

שבת שלום

שי

• תוכן חדש...