Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

בעיה מציקה עם צנצנת ריבה גבוהה וצרה מידיי


proxima
שימו לב! השרשור הזה בן 5636 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

  • תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

לירן, אתה מוזמן כל יום בכל שעה לראות אותן, הן מרביה מקומית (יבוא של זיקיות אסור) והן מסוג זיקיות פנתר (מוטציה שנקראת אמבילובה) ממדגסקר (דרך אגב, מה אתה עושה ברט"ג?)

יש לי אישור החזקה ואישור סחר כללי וגם ספציפי עליהן.

 

וסתם בשביל שכולם יתרשמו מהחיה המדהימה הזאת, הנה תמונה ולידע כללי, אין פה שום עבודת פוטושופ, זאת החיה!

 

 

 

 

abafancqxd.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא , הממתקה נעשית בד"כ ע"י מיץ ענבים, הסוכר ענבים טבעי ולא מזיק כמו סוכר לבן.

מזיק לשיניים אם לא מצחצחים אותם, לא יותר מזה.

 

אבל אם כבר אוכלים ריבה, אז ריבה ללא סוכר זה לא ריבה.

 

זה כמו קפה ללא סוכר.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל אם כבר אוכלים ריבה, אז ריבה ללא סוכר זה לא ריבה.

זה כמו קפה ללא סוכר.

 

 

אם הפרי הבסיסי מתוק אז למה להוסיף סוכר? כשאתה אוכל אפרסק אתה מפזר עליו סוכר?

את הסוכר מוסיפים כי הוא מסמיך את הריבה (בנוסף לפקטין הנמצא בפרי בצורה טבעית) או בפירות ללא פקטין (אוכמניות למשל), היום כשאפשר לקנות פקטין וג'לטין טבעי, אין סיבה ממש עקרונית להוסיף סוכר כי הריבה יוצאת מצוינת גם בלעדיו (בתנאי כמובן שהפרי הבסיסי מתוק וטעים, ריבת חבושים ללא סוכר תהיה טעימה כמו לאכול חבוש סתם ככה), מה שכן, השמוש בסוכר בריבות מאוד מאוד נפוץ בעיקר כי הוא זול.

אתה מוזמן להכנס לכל חנות טבעונית ולקנות ריבה ללא סוכר ולראות כמה זה טעים.

 

דרך אגב, אני שותה קפה בלי סוכר :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דרך אגב, אני שותה קפה בלי סוכר

זהו ! תמיד ידעתי שמשהו בך לא בסדר.

:wink:

 

 

אני מכיר את כל הריבות הטבעיות ללא סוכר שדובר עליהם והם טעימות מינוס,

אבל אין מה להשוות בטעם את אותם ריבות למקבילות שלהם תוספת סוכר.

 

נגיד קח את הריבת משמש של סנט דלפור ותטעם על קצה המזלג את המשמש של "מיטב"

כן אני יודע, מי בכלל אוכל ריבת משמש אבל התמכרות מובטחת מהאחרונה שציינתי

 

אגב, מבחינת הצנצנת, אפשר להכניס לתוכה את כל הכף יד ככה שלא תהיה הבעיה שבעקבותה נפתח השרשור

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באגירה זיקית מדהימה ביופייה.

 

אני חבר של אחד הפקחים ברט"ג שאחראי על האיזור שלי,

בשבוע שעבר הצלנו שקנאי שכנראה נורה על"י אחד החקלאים שבבעלותו מאגר דגים קטן.

הכנף שלו הייתה שבורה, והוא היה מבוהל, שתפסנו אותו ושמנו אותו בטנדר הוא בכלל לא התנגד כבר לא היה לו כוח.

 

הוא הועבר לטיפול ואני שמח שניצל.

DS 7 CROSSBACK 2019

OPEL ASTRA BERLINA 2014

RENAULT SPORT CLIO 203 2010

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לירן, אתה מוזמן כל יום בכל שעה לראות אותן, הן מרביה מקומית (יבוא של זיקיות אסור) והן מסוג זיקיות פנתר (מוטציה שנקראת אמבילובה) ממדגסקר (דרך אגב, מה אתה עושה ברט"ג?)

יש לי אישור החזקה ואישור סחר כללי וגם ספציפי עליהן.

 

וסתם בשביל שכולם יתרשמו מהחיה המדהימה הזאת, הנה תמונה ולידע כללי, אין פה שום עבודת פוטושופ, זאת החיה!

 

 

 

 

abafancqxd.jpg

 

(אוי אלוהים, אתה בטוח עומד להתעצבן)

 

 

זה נראה טעים! כמה עולה?

GS300.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמבילובה ממדגסקר...אין פה שום עבודת פוטושופ, זאת החיה!

י' עם ה 27"...גם פה אין פה שום עבודת פוטושופ, זאת החיה!

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה נראה טעים! כמה עולה?

 

אין לי מושג בקשר לאוכל, באפריקה (כל הזיקיות מגיעות מאפריקה) מייחסים להן כוחות מאגים,ככל הידוע לי גם בארץ יש אמונה תפלה שהן מקללות (קללה על ראשך ועל זרעך ולא קללה "כוס אמאק ערס") ולכן לא מעיזים לפגוע בהן או לאכול אותן.

 

מה שכן, לטאה שנכנסה בטעות לכפר נתפסת מיד ומוצאת אחר כבוד מהכפר (וגם את הנוהג הזה מוצאים בארץ בישובים של תימנים).

 

ככה שאין ממש עדות אם זה טעים או לא, מה שכן, 1400 ש"ח ליחידה יעשו את זה לוואחאד ארוחה יקרה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הפרי הבסיסי מתוק אז למה להוסיף סוכר? כשאתה אוכל אפרסק אתה מפזר עליו סוכר?

את הסוכר מוסיפים כי הוא מסמיך את הריבה (בנוסף לפקטין הנמצא בפרי בצורה טבעית) או בפירות ללא פקטין (אוכמניות למשל), היום כשאפשר לקנות פקטין וג'לטין טבעי, אין סיבה ממש עקרונית להוסיף סוכר כי הריבה יוצאת מצוינת גם בלעדיו (בתנאי כמובן שהפרי הבסיסי מתוק וטעים, ריבת חבושים ללא סוכר תהיה טעימה כמו לאכול חבוש סתם ככה), מה שכן, השמוש בסוכר בריבות מאוד מאוד נפוץ בעיקר כי הוא זול.

אתה מוזמן להכנס לכל חנות טבעונית ולקנות ריבה ללא סוכר ולראות כמה זה טעים.

 

דרך אגב, אני שותה קפה בלי סוכר :wink:

צודק.

כל ההמתקות האלו חסרות עידון ודורסות את הטעם הבסיסי הטוב, ריבת חבושים זה ריבה היברידית לא אמיתית.

ההמתקה ושאר התבלונים הגסים דומים לניפוחי מנוע של מכונית פשוטה,שמפירים את האיזון הבסיסי שלה.

איביזה עם 400 כ"ס לא תהיה אף פעם פרארי .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

(וגם את הנוהג הזה מוצאים בארץ בישובים של תימנים).

מה אתה אומר?.! בישראל של שנות האלפיים אם תימני נכנס לכפר, מגרשים אותו?! איזו גזענות...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • 3 שבועות מאוחר יותר ...

×
×
  • תוכן חדש...