Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חותמים הסכם ברוב המקרים (אלא רק אם אתה סומך על בעל הרכב במאה אחוז), הקונה מכין את המזומנים (או הצ'ק הבנקאי, נניח) ובמעמד העברת הבעלות מחליפים גם את הכסף. זו השיטה הכי בטוחה (כמובן שכדאי לבדוק קודם שהשטרות או הצ'ק תקפים).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
שלום.

אני מאמין שרובכם מכר/רכש רכבי יד שנייה.

שאלתי היא כזאת.

האם ההעברת בעלות קודמת לקבלת הכסף? או להיפך?

מתוך http://www.vehiclesnet.org.il

אין להעביר את מלוא הסכום על הרכב עד לקבלת אישור העברת הבעלות על הרכב ממשרד התחבורה
פורסם

העברת הבעלות בדואר היא רק פעולה רישומית מול הרשויות. מה שמחייב וקובע זה חוזה המכירה שחתמו עליו. גם אם קוראים לו "זכרון דברים" הוא החוזה והוא מחייב.

ברגע ששני הצדדים חתמו על החוזה, יש לפעול לפי הכתוב בו: מועדי וגודל התשלומים, זמן קבלת החזקה ברכב, וזמן העברת רישום הבעלות בדואר.

מנסיון החיים: אל תעביר חזקה ברכב עד שקיבלת את התשלום באופן וודאי. קודם שישלם אח"כ יקבל מפתחות. את העברת הבעלות תעשו בסוף התהליך.

נמרוד

פורסם

:lol:

לסיכום- אין תשובה מוחלטת, ברור שהמוכר ירצה קודם את הכסף והקונה ירצה קודם את העברת הבעלות...

אני מכרתי כבר כמה מכוניות ובכל פעם נהגתי אחרת, בכל מקרה אם יש חוזה חתום הסיכון לא גדול מדי, ואם עושים את ההחלפה בסניף הדואר תוכל להיות מעט יותר רגוע (אבל גם כאן ייתכן שתעביר את הכסף ואז המוכר יברח איתו).

פורסם
זכרון דברים צריך להיות בשתי עותקים?

אכן, אחד למוכר אחד לקונה

לפני כשבועיים מכרתי את רכבי, הכסף התקבל בסניף הדואר ממש דקות לפני העברת בעלות.

כשקניתי את הרכב, שילמתי לבעל הרכב מס' דקות לאחר העברת הבעלות.

אבל זה אני.. פאראנויד :roll: טוב אולי גם אתם :?

95 1.6 Ibiza ידנית, 106XS 1.4 95 ידנית, Lantis 1.8 95 ידנית,

ליסינג אוט' מכאן ואילך

• תוכן חדש...