Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיברתי את הטלוויזיה בחיבור RGB למחשב והמסך מחשב מחובר בחיבור DVI.

אם אני מנתק את אחד מהחיבורים ועושה הפעלה מחדש, אז החיבור שמחובר פועל כרגיל.

כרטיס המסך שברשותי הוא RADEON 9600 Pro .

מצ"ב תמונה של מה שקורה שרק אחד מהמסכים מחובר, וכאשר אני מעביר את המסך השני לקוביה השניה מצד ימין

אז רק שומעים כאילו חובר התקן חדש למחשב ושום דבר לא קורה, חולפות 15 שניות ורואים שוב רק ממסך המחשב.

הטלוויזיה פועלת רק אם אני עושה CLONE וגם לא רואים את האייקונים שעל שולחן העבודה.

כיצד לפתור בעיה זו? תודה רבה לעוזרים

בברכת ערב טוב,

אלעדיקו. :-)

1234.jpg

פורסם

אוקיי, פתרתי את הבעיה. שמתי את המסך על CLONE ולא יצרתי דסקטופ שני.

אבל כאשר הטלוויזיה מחוברת הרזולוציה שבמסך של המחשב משתנה והתמונה במסך מחשב לא מוצגת על כל המסך.

איך אפשר לתקן את זה?

*הכתב שמופיע על הטלוויזיה לא ברור ממש, הוא נראה מעוות קצת.

האם ישנה דרך לטפל בזה ?

פורסם

למסך ולטלוויזיה רזולוציות עבודה שונות. למשל אצלי בלפטופ הרזולוצית מסך היא 1280X800 וכשאני מחבר אותו לטלוויזיה אני עובד על רזולוציה גבוה יותר. אומנם אני לא רואה בצורה אופטימלית במסך המחשב, אך בטלוויזיה רואים נהדר.

אני מניח שיש לך LCD\PLASMA אם אתה מחבר ב RGB. נסה להעלות את הרזולוציה לגבוה יותר עד שתראה טוב.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

תודה אלון.

כאשר אני משנה את הרזולוציה, לא חשוב למה, אובדת לי התמונה במסך הטלוויזיה ורואים כרגיל במחשב.

הרזולוציה היחידה שאני מצליח לעבוד איתה היא: 1360x768 .

מה לעשות במצב כזה? זה מחרפן אותי.

פורסם

אלא אם כן יש לך טלוויזיה FHD שזה 1920X1080 זאת הרזולוציה המקסימלית שתוכל להגיע אליה.

אפילו אם הטלוויזיה כביכול תקבל רזולוציה גבוה יותר היא תעשה DOWNSCALE באופן אוטומטי למקסימום שהיא יכולה שזה 1368X768 שזה נקרא "HD READY" זה קצת יותר טוב מ-720P.

המלצה שלי לא להתשמש בכניסת PC בטלוויזיה,אלא לחבר בחיבור DVI ל HDMI של המכשיר,בצורה כזאת לא תהיה הגבלת רזולוציה הקיימת במחבר PC, שזה לדעתי 1024X768 אבהל בכל מכשיר זה שונה,תוכל למצוא את הנתון בחוברת הפלעה של הטלוויזיה.

אני מחבר את המחשב הנייד שלי לHDMI ומשתמש בנייד ביציאת DVI,ואני יכול לכוון כל רזולותיה אפשרית במסך ללא הגבלה, כמובן שההגבלה היחידה זה היכולת של הטלוויזיה להציג את אותה הרזולוציה.

פורסם

כמה עולה כבל HDMI שמתאים לחיבור מחשב-טלוויזיה?

יש לי טלוויזית LG מדגם 37LG30R והנה כמה פרטים עליה:

http://www.globeshops.co.il/a/ap.aspx?pi=1HCC2CFDC6

אני רוצה שהרזולוציה בשניהם תהיה שווה ושיראו על כל המסך ולא חצי במסך של המחשב ועל כל המסך של הטלוויזיה.

איזה חיבור הכי מתאים לטלוויזיה כזאת? מה אתם ממליצים לי?

אשמח לכל עזרה בנושא למה אני לא ממש מבין בדברים האלה ואני רוצה להנות מהחיבור של המחשב לטלוויזיה.

להגיע לאיכות אופטימלית ולהנות.

תודה לעוזרים!

פורסם

אין אפשרות לערוך אז אני ירשום את זה פה:

אוקיי, פתרתי את הכל אך עדיין מחובר בחיבור RGB ולא HDMI כמו שנאמר לי פה אבל לא נורא,

בינתיים אני מחפש פיתרון לבעיה הזאת:

כאשר אני מציג סרטון במסך המחשב רואים אותו ובמסך הטלוויזיה לא.

פשוט רואים ריבוע שחור ואת כל שאר המחשב על הטלוויזיה רואים כרגיל. רק הסרטון לא מוצג.

מה עושים כדי לפתור את זה? זה כבר מתסכל.

בתודה לעוזרים אלעד.

פורסם

באיזו תוכנת VIDEO אתה משתמש ?

בכל מקרה נסה להשתמש ב media player 11 או ב b.s player ואז הוידאו יוצג גם בטלויזיה.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

נגן סרטים ב VLC כאשר תכבה את האפשרות Accelerated Video Output (ב VIDEO ב SETTING).

כל תוכנה שלא משתמשת בזה או שניתן לכבות אפשרות זו תוכל לראות בה סרטים בטלוויזיה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

הצלחתי לסדר את זה, הייתי צריך להפוך את ה-Primary Device מהמסך מחשב לטלוויזיה.

עכשיו רואים בטלוויזיה את הסרטונים ולא את בווינאמפ. זה קצת מסתכל אבל אפשרי להסתדר.

אם יש מישהו שיוכל לעזור יותר אני אשמח :) .

פורסם

תחזיר את ה-Primary למסך של המחשב.

ב- Catalyst Control Center לך ל-Video ובחר ב-Theater Mode.

מהתפריט שנקרא Select Theater Mode overlay בחר ב- (Theater Mode (full-screen.

מתחת, ב-Theater Mode Setting, שים לב שמסומן לך Scale To Full Screen.

• תוכן חדש...