Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה כל כך חושש שהיא לא תישאר עד יום ראשון בבוקר אני במקומך הייתי מחנה אותה אצל איזה חבר או סתם באיזה מקום ומשאיר אותה שם עד יום ראשון

לא מתחת לבית שיודעים שהיא חונה שם...

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם
נו...אז עם הוא יעשה ביטוח ויום למחורת היא תיגנב אז טוב מאוד שהוא עשה ביטוח..

אבל הביטוח יחשדו שזאת קומבינה, ויעשו לו בעיות לקבל את הכסף.

זה מה שלירן אמר.

1.תשאיר את האוטו במקום מוגן עד שיש ביטוח.

2.תגיש תלונה במשטרה עם צילום הפתק שקיבלת.

3.תפנה לסוכן הביטוח, תבקש לבטח את המערכת, ותיידע אותו בכתב לגבי האירוע+ תגיש לו העתק התלונה במשטרה. כך תמנע כל אפשרות של חברת הביטוח להתחמק מתשלום כי הם ידעו מראש על אזהרת הגניבה.

נמרוד

פורסם

ואם כבר קיבלת את רוע הגזירה:

פשוט תפרק את המערכת ואת הרמקולים, תניח אותם על המושב ותשאיר את האוטו פתוח - ככה לפחות לא יצטרכו לשבור/להרוס את האוטו עצמו... :wink:

סתם, לפי דעתי זה נראה כמו איזו מתיחה של מישהו שלא אוהב אותך/או אוהב להסתלבט עליך...

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
נו...אז עם הוא יעשה ביטוח ויום למחורת היא תיגנב אז טוב מאוד שהוא עשה ביטוח..

אבל הביטוח יחשדו שזאת קומבינה, ויעשו לו בעיות לקבל את הכסף.

זה מה שלירן אמר.

1.תשאיר את האוטו במקום מוגן עד שיש ביטוח.

2.תגיש תלונה במשטרה עם צילום הפתק שקיבלת.

3.תפנה לסוכן הביטוח, תבקש לבטח את המערכת, ותיידע אותו בכתב לגבי האירוע+ תגיש לו העתק התלונה במשטרה. כך תמנע כל אפשרות של חברת הביטוח להתחמק מתשלום כי הם ידעו מראש על אזהרת הגניבה.

נמרוד

העצה הכי שימושית !

בנוסף ... יכול להיות שזה סתם אחד החברים שלך או מישהו שלא הכי אוהב אותך שם לך את הפתק סתם כדי שלא תישן בלילה ..

פורסם

אני אומר כבר תשאיר חלון פתוח... ככה לפחות לא ישברו לך את החלון שזה הדבר שעצבן אותי יותר מכל כשגנבו לי את המערכת.

ועכשיו ברצינות אולי זה מישהו שסתם מנסה להפחיד אותך...

למשטרה כמובן אין לך מה ללכת כי הם לא יעשו כלום, זה לא שהם יכולים לעשות מעקב סביב האוטו כל לילה.

אני אומר תקווה לטוב ותנסה לחנות קצת רחוק מאיפה שאתה חונה תמיד, אם אפשר בחניון ואולי תכסה את האוטו שלא ידעו שזה שלך.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

• תוכן חדש...