Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רכישת רכב מליסינג


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב ליסינג - טויוטה קורולה 2006. הרכב מחברת אוויס.



הרכב חזר לאוויס ואני רוצה לקנות אותו. הרכב נבדק היום על ידי אוויס בקומפיוטסט לוד. הרכב עשה 63000 ק"מ. מחיר מכירה באוויס - 65000 ש"ח הממצאים היחידים שמופיעים בדוח הבדיקה: תיקון מרכב משמעות שולית. מעיכות, שריטות בצבע + פגמים, נזק לפגושים. צמיגים וגלגלים - קדמי ימין פגום, קדמי שמאל פגום.

בהתאם לדוח, אוויס ידאגו להחלפת הצמיגים הקדמיים ולתיקוני פח ופגושים. העברת בעלות מתבצעת באופן מיידי (בדואר - אני מקבל יפויי כוח מאוויס להעברת הבעלות.

מבקש המלצותיכם: האם אפשר לסמוך על הבדיקה, או שכדאי לי לקחת את הרכב לבדיקה באופן עצמי ? בהתאם לנתוני הרכב ולדוח הבדיקה, האם כדאי לי לרכוש את הרכב ? מה עוד כדי לבדוק/לדרוש מאוויס ?

פורסם

תבדוק האם הבדיקה נעשית במקום, או שהיא נעשית במוסך חיצוני אשר מעביר בדיקות גם על רכבים פרטיים/ רכבים של חברות ליסינג שונות.

אבא שלי קנה לנסר לפני משהו כמו חודשיים וחצי, הוא ראה שהבדיקה נעשתה במוסך חיצוני, אז הוא וויתר על הבדיקה.

האוטו בסדר גמור ועובד ;], לא מתחרט על זה.

 

אם אוויס אומרים שיתקנו את כל הבעיות, אני חושב שכדאי לך לקנות אותו.

מצד שני אין לי כלכך הרבה ניסיון בזה, חכה למישהו נוסף שיגיב.

פורסם
תבדוק האם הבדיקה נעשית במקום, או שהיא נעשית במוסך חיצוני אשר מעביר בדיקות גם על רכבים פרטיים/ רכבים של חברות ליסינג שונות.

הרכב נבדק במכון רישוי חיצוני - קומפיוטסט ברמלה.

פורסם

אמרת שזה הרכב שלך, אתה נהגת עליו כל השנים האלה, אתה יודע הכי טוב מה המצב שלו.

אם שמרת עליו, לא העברת אותו התעללות, לא עשית תאונות ואתה לא משקר לעצמך, אז לך על זה, חבל לבזבז כסף על בדיקה נוספת.

אבל, אם יש לך תחושות לגבי דברים שהרגשת לגבי הרכב, אז כדי תבדוק אותו במקום אחר.

הפאביה נמכרה.:-(

 

פורסם

אם הרכב היה אצלך מהיום הראשון שלו על הכביש ועד ליום המסירה אני לא רואה סיבה לבזבז עוד כסף על בדיקה נוספת. לבדיקה כזאת אין מה לחדש לך, אתה יודע הכי טוב מכולם האם היו לרכב תאונות רציניות והאם טופל בהתאם להוראות היצרן.

 

לגבי המחיר - לא יודע, לגעתי יש אופציות עדיפות בתקציב כזה אבל מי אני שאקבע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

×
×
  • תוכן חדש...