Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אחת ,נקלעים למצב שבו נוסעים אחרי נהג/ת אשר בכלל לא מודעים שהם עם פנס ערפל אחורי דלוק וזה מסנוור וזה מפריע וזה מעצבןןןןןןןןןןןןןןן.

מה עושים?

איך מחנכים למודעות?

אולי בשיעורי נהיגה?

ממש לא יודע.

ערפל.jpg

פורסם

שים לו אור גבוה. כל דביל עם אורות ערפל שנוסע מולי/לפניי/מאחוריי מקבל אותו דבר.

יש לי רצון עז לקנות פנס לייזר ירוק ולסנוור חזרה את המנוולים האלה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
לסנוור חזרה את המנוולים האלה.

7.62 .

לעקוף ולהמשיך הלאה. ברוב המקרים האדיוט/ית לא מבינ/ה אפילו מה זה האור הכתום שדולק בכפתור/לוח השעונים.

פורסם

הזכרת לי מקרים כשעבדתי בתחנת דלק ובאו "נהגי ליסינג" למניהם, עם נורית תקלה מוזרה שדולקת להם בלוח שעונים.

החברה ממש התלהבו כשתיקנתי את ה"תקלה" בלחיצה אחת :)

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

לצערנו, אין תשובה לשאלה הזאת. והלוואי ש"הנהג הישראלי" היה מראה את חוכמתו רק בהדלקת אורות ערפל למיהם.

קשה למצוא יום בכביש שלא נתקלים בנהגים שהידע שלהם בנהיגה שואף לאפס.

פורסם

פנסי ערפל אחורים מילא, פנסי ערפל קדמיים שממוקמים ומכוונים כמו שצריך לא אמורים לסנוור את הבאים ממול או את אלה שנוסעים לפניהם באותו כיוון נסיעה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יש יותר מידי אנשים כאלה... :roll:

נ.ב,

באחד מימי השבוע שעבר - ערפל כבד בראשון (בשעות הערב, באיזור הסופרלנד) - היה זוועה!

פעם ראשונה שנאלצתי להשתמש בפנסי ערפל קידמיים :-o.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני לא אומר שלנהוג עם פנסי ערפל ללא צורך זה לא מעצבן,אבל

יש הרבה דברים אחרים שהייתי מחנך את הנהג הישראלי לעשות לפני.

מצידי שהדבר המעצבן היחידי שיעשו נהגי א"י הוא לנהוג עם פנסי ערפל דלוקים במקום למשל

לעבור נתיבים ללא בדיקה אם יש מישהו או מעבר נתיב כנ"ל כאשר כו בודקים שיש שם מישהו ופשוט שמים ז*ן,

שמירת מרחק, סבלנות ואדיבות ועוד הרבה.

נ.ב

הדבר המטמטם האחרון שיצא לי להתקל בו היה מישהו קורא עיתון בכביש 6 ... במהירות של 120 קמ"ש!

לא דו"ח מהעבודה לא חשבון חשמל ( לא שיש איזה הצדקה לעשות זאת תוך כדי נהיגה) עיתון !

אז לפני שאתם רצים לירות באנשים עם פנסי ערפל דלוקים תחשבו על מי כדאי לכם לבזבז את התחמושת...

פורסם
באחד מימי השבוע שעבר - ערפל כבד בראשון (בשעות הערב, באיזור הסופרלנד) - היה זוועה!
נסעתי בו גם כן ( יום רביעי לדעתי )

והיה זוועה ( זה לא היה רק בסופרלנד -שד' משה דיין, זה הגיע גם לנווה ים, כרמים וקיצר היה בכל המערב )....

נתחיל מזה שהשמשה הייתה דיי מלוכלכת, אז כל פעם שהשפרצתי מים כאילו נהיו אדים על השמשה מבחוץ ( אין לי מושג איך להגדיר את זה ) זה הקשה על הראות ( עד שאיכשהו שפעלתי את המפזר אדים זה גם עזר מבחוץ, אין לי מושג איך ), בקושי יכלתי לראות מה קורה במראות ( שלא נדבר על השמשה האחורית ), נסעתי על 40 בלחץ.

פנסי ערפל היו יכולים לעזור, אבל אין לי \:

יש הרבה דברים אחרים שהייתי מחנך את הנהג הישראלי לעשות לפני.

מצידי שהדבר המעצבן היחידי שיעשו נהגי א"י הוא לנהוג עם פנסי ערפל דלוקים במקום למשל

לעבור נתיבים ללא בדיקה אם יש מישהו או מעבר נתיב כנ"ל כאשר כו בודקים שיש שם מישהו ופשוט שמים ז*ן,

שמירת מרחק, סבלנות ואדיבות ועוד הרבה

.

אכן, לא חסרים מקרים דומים.

אני אישית את אמא שלי מנסה לחנך איכשהו לאותת כל הזמן, לפעמים מקשיבה ולפעמים לא \:

פורסם

נסעתי בו גם כן ( יום רביעי לדעתי )

והיה זוועה ( זה לא היה רק בסופרלנד -שד' משה דיין, זה הגיע גם לנווה ים, כרמים וקיצר היה בכל המערב )....

נתחיל מזה שהשמשה הייתה דיי מלוכלכת, אז כל פעם שהשפרצתי מים כאילו נהיו אדים על השמשה מבחוץ ( אין לי מושג איך להגדיר את זה ) זה הקשה על הראות ( עד שאיכשהו שפעלתי את המפזר אדים זה גם עזר מבחוץ, אין לי מושג איך ), בקושי יכלתי לראות מה קורה במראות ( שלא נדבר על השמשה האחורית ), נסעתי על 40 בלחץ.

פנסי ערפל היו יכולים לעזור, אבל אין לי \:

זה קורה כי יש לחות מאוד גבוהה בחוץ. אם הטמפ' בתוך הרכב נמוכה יותר, אז תהיה התאבות מחוץ לרכב.

הפתרון הוא באמת להפעיל חימום על השמשה.

פורסם

יש מצבים שהמנורת ערפל מתקצרת ואז נשאר דולק קבוע, לפי מה שראיתי על הכביש ומאצלי מחלה של קורולה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מילא נהגים שמדליקים אורות ערפל שלא לצורך, לא פעם אני נתקל פה בפורום, באנשים כמו פותח השירשור ורבים כמוהו, שמצלמים נהגים אחרים שוגים בנהיגתם.

תגיד לי "עמית123" העובדה שאתה מצלם תוך כדי נהיגה לא נחשבת כהפרה של החוק?

אל תשפוט אנשים אחרים, תסתכל על עצמך.

• תוכן חדש...