Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני מחפש מקום להתקנת בולמים וקפיצים משודרגים שאני אמור לקבל השבוע לרכב שלי (206GTI) + קוויק שיפט אני מחפש מקום טוב שיודע להתעסק עם סוג כזה של דברים ושמומלץ על ידייכם באזור המרכז בנוסף החלפת משולשים לרכב תודה רבה לכול העוזרים

ושבוע מצויין

פורסם

pit stop לא מבצעים התקנות רק מכירה, אני מחפש בעל מקתוע מהניסיון שלכם לגבי משהו אמין בעל ידע בצרפתיות, מה גם שלPIT STOP לא מתעסקת עם קוויק שיפט לפיג'ו ...

פורסם

ירון מאולגה, כבר הוזכר בפורום.

הרכיב לי לבמוו 325 קפיצי הנמכה + בולמים של WEITEC, וגם קוויק שיפט.

וידוע לי גם על כמה צרפתיות שהוא הנמיך.

050-6433533

פורסם

מוסך SHAFT ליד שנפ, מתחת גשר מעריב. המוסך מתמחה ברכב צרפתי. כמו כן בדביק תראה שרשור על התקנת בולמים/קפיצים להנמכת פיז'ו שנעשתה בשאפט בתקופה האחרונה.

פורסם

אם המוסך הקבוע שלך לא מסוגל להתמודד עם החלפת קפיצים/בולמים הגיע הזמן לחפש מוסך חדש.

גם עם קוויק-שיפט כל מכונאי סביר אמור להתמודד בקלות.

לא שהמוסכים שהוזכרו רעים, ההפך, הם טובים מאוד אבל בסוג העבודה שהזכרת, כל מכונאי מקצועי יבצע את העבודה על הצד הטוב ביותר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מאיזה איזור אתה ?

להנמיך צרפתיות זה פשוט ( יחסית ) אבל לא כל בעל מקצוע יעשה זאת כהלכה . בחלק האחורי לפחות .

חלקם מנמיכים רק לפי ספירת שיניים וזו טעות . אי לכך צד אחד יכול נמוך מעט יותר מצד השני...

:shock:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
ירון מאולגה, כבר הוזכר בפורום.

מחזק.

למרות שחוקית שלו איטלקית, יודע מניסיון שהוא משתרלל (גם) עם צרפתיות.

106GTI - Deus ex machina

• תוכן חדש...