Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי דייהטסו שרייד שנת 97 מנוע 1300, כמה יעלה להחליף מנוע לרכב זה? והאם ניתן לשים

מנוע גדול יותר מ-1300? ואחרי שמחליפים מנוע האם ערך הרכב יורד? ואם יש נזילות מהמנוע הישן,

האם בחדש לא יהיו נזילות? ובמקרה שאני רוצה למכור את הרכב כיצד משפיע החלפת המנוע על

המכירה?

תודה ויום טוב

פורסם

אני לא ממש מבין במכניקת הרכב, אני פה כדי לקרוא תגובות וללמוד, אבל אני חושב שכשאר תרצה למכור את הרכב, אם המוכר מבין דבר או שניים, הוא יכול לחשוב שיש תקלה ברכב, משום שהמנוע הקודם הלך לעולמו, יש איזשהו חלק אשר גרם לכך.

למשל בעיה עם הראש מנוע ודברים אשר משפיעים על תפקוד המנוע ויכולים ליזוק אותו כאשר אינם תקינים.

American style: Chevy corsica

Engine: V6' 3135, 160+HP

פורסם

תודה Corsica V6.

אבל אם מחליפים מנוע זה לא אומר שהרכב מטופל ? וכך בעליו שומרים עליו?

וגם כמה יעלה להחליף מנוע לרכב זה? והאם כדי במוסך "מרכזי" (טלקאר)

באזור תעשייה בחולון להחליף אותו?

ועוד שאלה לגבי נזילות, האם רוב הנזילות באות מהמנוע ואם מחחליפים מנוע הנזילות מפסיקות?

ושוב תודה.

פורסם
תודה Corsica V6.

אבל אם מחליפים מנוע זה לא אומר שהרכב מטופל ? וכך בעליו שומרים עליו?

וגם כמה יעלה להחליף מנוע לרכב זה? והאם כדי במוסך "מרכזי" (טלקאר)

באזור תעשייה בחולון להחליף אותו?

ועוד שאלה לגבי נזילות, האם רוב הנזילות באות מהמנוע ואם מחחליפים מנוע הנזילות מפסיקות?

ושוב תודה.

מה בדיוק בעית המנוע הזה שבגללו אתה רוצה להחליף למנוע חדש???

• תוכן חדש...