Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה... אני רוצה לקנות מערכת שלמה אבל אני לא רוצה לקנות משהו שלא יעבוד טוב בסוף אז החלטתי להתייעץ אתכם.

קודם כל המפרט שחשבתי עליו:

HU: alpine CDA9887

Speakers: Pioneer TS-A6971 X2

Amp:Rockford P4004

Sub: Lanzar MAX12

כמה שאלות:

1. המגבר מתאים לרמקולים+סאב? לא ישרוף את הרמקולים ומספיק RMS לסאב?

2. הסאב הזה טוב? כי LANZAR לא נשמע כ"כ מוכר.. לפחות לי לא.. ומכיוון שאני עוד לא בקיא במערכות אני מסתמך על תגובות בזאפ... (הייתי צריך להגיד את זה?) בכל מקרה, דעה שלכם לגבי הסאב, כי סאב חשוב לי...

3. יש מקום כלשהו בארץ שאפשר להשיג את הIMPRINT ל9887? כי גוגל לא כ"כ עזר לי בזה.. אולי אתם מכירים חנות שיש בה..

4. הHU עם איכות טובה.. אפילו טובה מאוד לפי מה שראיתי בREVIEWS... אבל המחיר שלו גבוה בגלל כל השטויות של הBT והIPOD ועוד כמה FEATURES מיותרים לאנשים שאוהבים דיסקים.. יש דגם שדומה ל9887 מבחינת SOUND ADJUST, איכות סאונד, 24bit dac ובלי כל הFEATURES המיותרים? (וכמובן המחיר יורד בהתאם...)

פורסם

מה הביא אותך למחשבה דווקא על הרמקולים האלה (או שזה הדבר הראשון שקפץ ב ZAP?)?

קראת קצת שירשורים, ראית מהן ההמלצות בד"כ?

אני ממליץ על הפעולות הבאות:

1. קריאת חוקי הפורום

2. החלטה על תקציב

3. החלטה על קונפיגורציית המערכת הרצויה

4. חיפוש ועיון מעמיק בשרשורים הדומים לבקשה שלך (תאמין לי, לא חסר) = שיעורי בית מעמיקים לפני שמשקיעים כסף רב. ZAP זה לא מקום טוב לחפש המלצות (מקסימום, נקודות שליליות וקבלת סדר גודל למחיר)

5. לגבי אימפרינט אני בטוח שיוכלו לעזור לך (אם אין בחיפוש, ולדעתי צריך להיות)

6. המחיר של ה HU גבוה, כי הוא HU מעולה. על איכות משלמים.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

אני הייתי מציע לך לעצור רגע לפניי שאתה זורק כסף לפח וללמוד קצת בפורום הזה ואז תבין שלא כל הנוצץ זהב הוא ושפיוניר ולאנזר שאתה רואה אצל כל אחד שעושה פוזה עם מערת הם חברות שמדורגות איי שם בתחתית רשימת האיכות.. אז עדיף שתיתן פה תקציב ותגיד מה הדרישות שלך ואיזה מוסיקה אתה שומע ואנחנו פה נכוון אותך למשהו טוב.

שיהיה בהצלחה!

פורסם

תקציב: 5000-6000

סגנון מוסיקה: טראנס/דאנס/פסיכו

מכונית: Mazda 3 Sport GT 2004

תבנו לי מערכת כמו שרק אתם מבינים נראה איך יצא סומך עליכם.

פורסם

בתקציב מכובד כזה אתה יכול להביא רכיבים שאין בכלל מה להשוות לרכיבים שהצעת מקודם

כמו למשל מגבר soundoun סאב assssin aa 12" קומפוננט morel dotech ור"ד תביא איזה clarion טוב וישאר לך כסף לחיווט + התקנה

אני ממליץ לך להתייעץ עם רוני מloud& clear מהפורום המכונה יגאל-בנץ הוא מתעסק עם הרכיבים האלו והוא גם מתקין בין הטובים

תפנה אליו ותראה אם אתה יכול להתקין אצלו ואם לא אז רק תקנה ממנו את הרכיבים ותתקין אצל מתקין באיזור שלך

הנה קישור לחנות שלו: http://www.loudnclear.co.il/

ואל תחשוב שסתם זרקתי פה המלצות באוויר.. שיהיה בהצלחה!

ד"א יש הנחה על המגבר לחברי הפורום

פורסם

את האמת אני לא נדלקתי על הקטע של הקומפוננט, שהתדרים מפוזרים באוטו במקומות שונים.. זה נראה לי דופק את הקרוס בין האלה שיושבים מקדימה לאלה מאחורה..

הקטע שבmazda 3 sport gt יש לכל דלת רמקול:

04mazda3_12.jpg

אז אני חושב ש4 רמקולים שיהיו מיד+טרבל איכותיים עם באס מאחורה יעשו את העבודה יותר טוב מקומפוננט וגם הקרוס יהיה מדוייק יותר.

יכול להיות שאני מדבר שטויות אז תתקנו אותי, בכל מקרה אני מעדיף שהמערכת תיהיה 4 רמקולים(מיד+טרבל) + סאב.

אם האיכות בקומפוננט טובה בהרבה מההצעה שלי אז אין לי בעיה לשקול קומפוננט.

פורסם

בהצעה שהציעו לך להמעלה הציעו שתי סטים של קומפוננט זה אומר שגם יהיה לך בכל דלת רמקול.. אני אישית לא שמעתי focal אף פעם כך שאני לא יכול להגיד לך אם כדאי או לא אבל לפי ההמלצות בפורום הם בהחלט טובים

• תוכן חדש...