Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש מידע על לייזר פרוטקטור Laser Protector / Laser Park Pro

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מבין דבר אחד אנשים, אשמח אם תסבירו לי.

כידוע לי, בליינדר משבש רדאר בדרך כזו שהוא נותן לו הודעת שגיאה של נעילה לא טובה או מרחק ארוך\קצר מדי.

שורה תחתונה, הוא לא נותן את הודעת שגיאה שאומרת כי האקדח משובש. (שזה מה שחשוב, לפחות כך חשבתי)

אז שאלתי היא כזו, אם אי אפשר לעצור אותי על שיבוש אקדח לייזר כי כביכול אין אפשרות להוכיח זאת, מה המינוס בסיפור?

איפה הלייזר פרוטקטור מנצח כאן?

במידה ושוטר מחליט לעצור אותי לביקורת תמימה, ורואה כי אכן יש לי בליינדר ברכב (אני יוצא מנקודת הנחה שהשוטר יזהה זאת בקלות), מה הוא כבר יכול לעשות? בין אם הוא מופעל או כבוי.

ממש חשובים לי הפרטים האלו, כי אני נמצא כרגע במשא ומתן עם מישהו בקשר למוצר הזה. אני מדבר על ה M20.

ובלי שום קשר, מבחינת ביצועים, מה יותר טוב?

============================

אני בספק אם זה אפשרי.

הרי ברגע שהוולנטיין מזהה ממל"ז זה אומר שהשוטר כבר קיבל קריאת מהירות.

זה גם מה שאני יודע, שברגע שהמכשיר מתריע לך, השוטר כבר יודע על כמה נסעת.

אז מה כל ההתלהבות מהמכשיר הזה אם הוא סך הכל אומר לך שנתפסת כמה שניות לפני שהשוטר מסמן לך לעצור?

תסלחו לי על הבורות, אם קיימת כזו.

פורסם

כמו שכבר נכתב, הוולנטיין יעיל נגד דבורה ומצלמות, לא נגד לייזר.

לעצור אותך על שיבוש זה אפשרי כי הבליינדר לא חוקי בישראל והוא מוגדר כמשבש רדאר.

הלייזר פרוטקטור מוגדר כחיישן חניה, זה שהוא משבש "על הדרך" זה משהו אחר, המכשיר עצמו חוקי לשימוש.

לפי מה שהבנתי, עם בליינדר שוטר יכול לעצור אותך ואף לפתוח תיק פלילי (כמדומני רק כשהוא תופס אותך על שיבוש).

בפועל הבנתי שהם לא "מתעסקים" עם דברים כאלה ובד"כ מבקשים רק להסיר את זה ושבעל הרכב יגיע לביקורת שהמשבש אכן הוסר.

יש ב www.ispeed.co.il מבחן בין המשבשים השונים, הלייזר פרוטקטור קיבל ציון 10, הבליינדר M-45 קיבל ציון 9.5 וה M-25 קיבל ציון 9.

פורסם
אפרופו הגנה. ממקורות מהימנים הבנתי שברגע שהשוטר חושד שישנו ניסיון שיבוש אקטיבי הוא מבצע מדידה בחלון קדמי.

למרות שזה אסור. כך שאין הגנה מושלמת.

בשביל זה צריך את הוולנטיין כדי להספיק לבלום מספיק לפני מדידה בחלון. יש אנשים שאשכרה עומדים על הברקס ומספיקים לרדת מ180 ל120.

לאחר 8 שניות הלייזר פרוטקטור מכבה את עצמו:

The unit is factory set to alert the user should the laser sensor detect other laser based systems operating on the same 904nm frequency. To prevent interference the unit is designed to switch itself off after 8 seconds and then reboot 60 seconds later. If the user requires permanent protection rather than the factory set 8 seconds, the user needs to switch this function on.

פורסם

אוקיי הכל טוב ויפה ,איפה אני יכול להשיג את הלייזר פרוטקטור במחיר טוב כולל התקנה מקצועית?

(אם בעייתי עדיף בפרטי)

פורסם

תלוי איזה התקנה ואיזה רכב (כולל עינית לאחור? כולל קיט אלחוטי? וכו'), בגדול אם תזמין מחו"ל זה אמור להיות בסביבות החצי מחיר.

יש גם בארץ אנשים שמוכרים ופרסם פה בחור שידוע לו על מישהו שמוכר ב 3300 ללא התקנה, שלח לו הודעה פרטית אם זה מדבר אליך ...

פורסם

אני לא צריך עינית מאחורה זה סתם מכער את האוטו וחוץ מזה מה הסיכויים ששוטר ''ילזור'' עליי מאחורה לפני שאני יוריד את המהירות?

מה נותן הקטע האלחוטי בקיט?

ומה דעתכם לעשות קנייה קבוצתית להזמנה מחו''ל ?

פורסם

שוטר לא מסוגל לקרוא מהירות ברגע שהבליינדר או הפרוטקטור משדרים חזרה. הוא יקבל קריאת שגיאה E01 או E02, שפירושן שלא נרכשה קריאת מהירות (שלא עקב שיבוש, אז תהיה קריאת E07).

אם בליינדר (או פרוטקטור) צפצף, לא עמדתם על הברקס, ונתתם לשוטר זמן לכוון שוב - הפעם על השמשה הקדמית - מגיע לכם לקבל דו"ח...

אגב - הן הבליינדר והן הפרוטקטור הם קודם כל גלאי לייזר, אחרת מה יפעיל את השידור שלהם? מבחינת רגישות, הם נופלים מעט מהוולנטיין - כך שאם אתם מצויידים בשני המכשירים, רוב הסיכויים הם שגם הוולנטיין וגם הבליינדר/פרוטקטור יתריעו על גילוי.

לגבי לזירה מאחור - לפחות בצפון זה נפוץ (ליד אליפלט), אפשר לבצע חיפוש, כנ"ל בכביש 6 - דובר על כך בפורום.

פורסם

מה שקורה כמעט בכל פעם ששוטר מתלבש על אזרח מן השורה (ולא משנה כרגע אם בצדק או שלא).

אתה תיקח עו"ד, הוא יתווכח עם המשטרה, ותימצא פשרה כלשהי.

פורסם

לגבי לזירה מאחור - לפחות בצפון זה נפוץ (ליד אליפלט), אפשר לבצע חיפוש, כנ"ל בכביש 6 - דובר על כך בפורום.

אני אשמח לשמוע על מקרה ספציפי - פעם ראשונה שאני שומע את זה (כביש 6).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לזירה בצפון,

היו כבר הרבה מקרים של לזירה מאחור באליפלט שהגיעו אלי, אני כבר מכיר את שמות השוטרים שם:

1. בסאם XX

2. אייל XX

3. אורן XX

שמות נהגים לא אמסור כאן ....

אמרו שלא מפרסמים כאן בלי רשות של רגע ודודלי :shock:, בסדר.

שמו אותי במעקב של שני גורילות, גם זה בסדר.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון:

בוצעה התקנה אצל יוסי alpine

אחלה מוצר, ואין צורך לדבר על איכות ההתקנה, כולם מכירים את הבחור.

אני רוצה לציין גם את גיא (היבואן של המוצר) שבדק שהמוצר הותקן במיקום הנכון ושהוא תקין ועובד, בחור חייכני, חביב וסבלני שעונה על כל שאלה שיש.

• תוכן חדש...