Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בושה מה שנהיה מהצבא שלנו. פשוט בושה!

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אם לכולם הייתה משמעת ברזל כמו במ"צ, אולי זה היה שונה.

הבעיה היא שצבא הוא טוב רק ברמה שבה החיילים שלו טובים.

הבעיה האמיתית היא במערכת החינוך ובהפנמת הערכים בקרב האוכלוסיה לפני שהם מתגייסים.

החינוך האינדיבידואליבסטי מדי נותן במה לאנשים (אפילו בפורום הזה) לפתוח שרשורים על כמה שהם בכלא, איך יוצאים מהיחידה שלי, מה צריך כדי לצאת על קב"ן בלי לאבד את הרישיון, ואפילו לספר באופן פתוח ולא מתבייש "לא רצו אותי לטייס, השתמטתי. אז מה"?

אם היו מחנכים את כולם כבר בבית הספר לגבי התפקיד של הצבא והתפקוד שלו, בנוסף למושגים של חברה אזרחית, ערכים דמוקרטיים (לא "להצביע פעם בשנה וחצי בבחירות", אלא הערכים והפילוסופיה שמאחורי זה) ומסבירים לפני כן שכל תפקיד הוא חשוב ולא משנה איפה אתה, המצב היה הרבה יותר טוב.

חבל מאוד שהגענו לזה.

פורסם

יוסי-לא מסכים אתך.

חופש הביטוי הוא זה שנותן לאנשים את הזכות לפתוח שירשורים כאלה. אין פה קשר לחינוך אינדיבידואליסטי.

ומה לעשות, תמיד יהיו אלה שמזדהים עם המשתמטים ותמיד יהיו כאלה שמזדהים עם אלה שקוראים להם כך.

כך או כך זו זכותם המלאה לפתוח נושא על זה, כמו שזכותך המלאה להגיב, עם דעה לכאן או לכאן, או אף לא לקרוא את זה בכלל.

בעצם עדיף בכלל לא לקרוא את זה- כך לא תתעצבן פעמיים;

פעם ראשונה כשאתה קורא את הנושא

פעם שנייה כשאתה קורא את ההסברים המפורטים של מה ואיך לעשות מכאלה שעברו את זה:evil:

וכמובן שאתה צודק בנוגע לחינוך.

אבל חינוך או לא, מדובר על "חמורים גדולים" בגיל 18 שיכולים להגיע להחלטות לבד, אם תרצה ואם לא.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אם לכולם הייתה משמעת ברזל כמו במ"צ, אולי זה היה שונה.

החינוך האינדיבידואליבסטי מדי נותן במה לאנשים (אפילו בפורום הזה) לפתוח שרשורים על כמה שהם בכלא, איך יוצאים מהיחידה שלי, מה צריך כדי לצאת על קב"ן בלי לאבד את הרישיון, ואפילו לספר באופן פתוח ולא מתבייש "לא רצו אותי לטייס, השתמטתי. אז מה"?

.

לא,עדיף בטח כמוך להתבכיין על השרות כמה שנים אחרי...

איך אמרת "יש לי טראומות מהשרות הצבאי" , למה מה עשית כבר בשרות שלך? חילקת דוחות? חקרת תאונות דרכים?

אני מעדיף לעשות בלאגן,ולהגיע למקום שטוב לי מאשר להשאר מצולק ולהרגיש מבוזבז כמו שאתה מתאר.

השתמטות זה לא לעניין,אבל אל תבקר אף חייל...

זה מן תופעה בארץ, להסתכל יותר על השכן שלך מאשר על עצמך :-o

• תוכן חדש...