Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך מעריב nrg:

החייל פיהק בנאום של מפקד הבסיס בטקס לזכרו של רבין. המפקד קבע שמדובר באקט מזלזל ושפט את החייל ל-21 יום בכלא. אמו: הוא ילד ערכי

הכתבה:http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/810/818.html

העונש נראה לי קצת מוגזם לא?:roll:

יוגב

פורסם

תלוי איך הוא פיהק. יש פיהוקים מזלזלים וקולניים ויש פיהוק קטן של חייל משועמם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

החייל הוא מכונאי בחיל האוויר האנשים האלה טוחנים את החיים שם יום ולילה אולי הוא היה גמור מעייפות אחרי שמשמרת ולא שלט בעצמו מרב העייפות המצברת..

צבא רייך יש לנו:lol: עוד מאט נחזור פעם בשנתיים כמו ברוסיה

פורסם
תלוי איך הוא פיהק. יש פיהוקים מזלזלים וקולניים ויש פיהוק קטן של חייל משועמם.

נו בחייך, גם אם הוא פיהק פיהוק מזלזל אז צריך לשלוח אותו ל21 יום בפנים? :?

יוגב

פורסם

למה, בשם זבינאמו הנביא?!

לא מספיק שהצבא מכריח את החיילים להשתתף בזה, אז גם מכריחים אותך להביע עניין?!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני הייתי צריך להכנס לכלא על משהו יותר דבילי מזה, היה אמור להופיע "חייל בחופשה הלך לדוג ונכנס 28 יום מחבוש"

הלכתי לדוג, עמדתי יחף על סלע חד כי עם נעליים זה היה מחליק, בכל זאת החלקתי ונחתכו לי הכפות רגליים.

שחזרתי לבסיס המפקד שלי מילא לי 630 על פגיעה ברכוש צהל והעביר את התלונה למב'ס (אל'מ) בכדי שיתן לי 28 ימי מחבוש בכוונה.

התחמקתי מזה בקלות, הוצאתי גימלים, לפי הפקודות חייל ב ג' ישפט בישיבה, לא היה בכבודו של המבס לשפוט אותי בישיבה

כמו כן לפי הפקודות , תוקף 630 הינו 72 שעות מהרגע שנחתם, אז דאגתי ש ה גימלים יהיו יותר ויצאתי מזה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
החייל פיהק בנאום של מפקד הבסיס בטקס לזכרו של רבין. המפקד קבע שמדובר באקט מזלזל ושפט את החייל ל-21 יום בכלא.

אצל סטאלין, חייל שפיהק בטקס יום הזיכרון לוולדימיר איליץ' לנין, היה הולך לסיביר ל-15 שנה לכרות עצים :roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
החייל הוא מכונאי בחיל האוויר האנשים האלה טוחנים את החיים שם יום ולילה אולי הוא היה גמור מעייפות אחרי שמשמרת ולא שלט בעצמו מרב העייפות המצברת..

צבא רייך יש לנו:lol: עוד מאט נחזור פעם בשנתיים כמו ברוסיה

תנסה לפהק באיזה טקס שמה.

בהצלחה.

פורסם

אני יודע שאני נוגע בנקודה רגישה וכנראה אקבל בגלל זה על הראש.

אני לא מבין את יום הזיכרון הזה.

נקודה למחשבה: בארה"ב אין יום זכרון לקנדי.

פורסם

לא כדי לעשות כותרות אלא כדי לשדר אוירה חדשה בצה"ל.

כשאתה רואה מפקד, תקפוץ לדום מתוח בהצדעה או שתכנס לכלא!

לפהק אתה מוזמן בבית או בכלא.

לקרוא לרמטכ"ל אחי אתה גם מוזמן, מהכלא!

המקום האחרון שבו המשמעת צריכה להתרופף זה בצבא, אתם רואים מרינס עומדים במדי שרד בדום בטקס רישמי שנשיא ארה"ב נואם ופתאום אחד מהם מפהק?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...