Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן...

לפני כחודשיים נתקע לי הרכב וכתוצאה מכך מכונאי של חברת הגרירה חיבר לי זרם ישיר אליה (כבל צהוב אחרי סוויץ') ע"מ להניע את הרכב. כיוון שהבין שטסתי לחודשיים אמר שהנושא יכול לחכות כי ממילא כשאני אחזור המצבר יתייבש והרכב ייתקע שוב.

לאחר חודשיים החלפתי מצבר והרכב נתקע שוב לאחר מספר ימים. המוסכניק שלי אמר שהחיבור שהמכונאי היה צריך לעשות הוא לפני הסוויץ' ולא אחרי ובכך שרף את משאבת הדלק ושעלי להתלונן בחברת הגרירה.

חברת הגרירה מתעקשת שלא הכבל חובר אחרי הסוויץ' ושאין כאן מקום לפיצוי.

האם כדאי לפנות לבית דין לתביעות קטנות? והאם מישהו יכול להפנות אותי לחומר בנושא כי אני לא ממש יודעת מה אצטרך לומר בבית דין?

Golf CL 1.8 1995

פורסם

החיבור שהיה צריך לעשות הוא אחרי הסוויץ אחרת המשאבה הייתה עובדת כל הזמן

למה המכונאי מהחילוץ בכלל חיבר את המשאבה חיצונית? יכול להיות שהיא הגיעה לסוף

חייה ולקחה זרם גבוה ואחד החוטים שלה התחמם והתנתק

במקרה הזה אין שום אשמה למכונאי כי הוא עשה את עבודתו ואיפשר לך נסיעה למוסך

פורסם

זה בדיוק מה שהמוסכניק שלי אמר, שהיא עבדה כל הזמן ולכן היא נשרפה-כי היה חיבור זרם קבוע למשאבת הדלק. ואם אני לא טועה המכונאי חיבר את זה כי הוא אמר שאולי הבעיה היא בקודן אז הוא רצה לעקוף קודן, הגיוני?

Golf CL 1.8 1995

פורסם

הגיוני

כל עוד המכונאי לא נתן לך הוראות מיוחדות לאחר הנסיעה יכול להיות שאתה יכול לדרוש פיצוי

על העובדה שהעבודה ואפילו זמנית לא בוצעה כראוי

• תוכן חדש...