Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאגסי 91 אוט' האם כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעונין בדעתכם לגבי הרכב הנ"ל.

לאגסי 91 1600 אוטומט יד שניה עם 190000 ק"מ.

המחיר שנדרש הוא נמוך (כ-3000 ש"ח).

נגמר הטסט לפני שבוע , לפי דברי הנהג יש להחליף ציריות בלבד .

האם הוא כדאי?

הרכב צריך לשרת את הורי לקניות וסידורים קטנים בלבד.

בעל הרכב הינו מכר של חבר קרוב מעבודתי לכן אני סומך עליו (קנה רכב חדש ולא זקוק לו)

מה אתם אומרים??

פורסם

לפי דעתי, בגלל שמחיר כ"כ נמוך, יש בעיות נוספות ברכב ו/או שלדה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה שרכב ללא טסט, מעלה חשדות בקשר לבעיות בגללן הוא לא יכול לעבור טסט.

אני מניח שרכב במצב כזה, שיש צורך ביישור קו יקר למדי. החל מטיפול גדול שכולל פילטרים, בלמים, טיימינג ועד לצמיגים, מצבר, בלמ"ז. זה כמובן בתנאי שאן תקלות ברכב. אם צריך לעשות ראש מנוע למשל, במקרה הזה, מדובר בשני ראשים (בוקסר).

במילים אחרות, כדי שיהיה אפשר לנסוע על רכב הזה, אני רואה השקעה באיזור ה-5K לפחות.

בהנחה שרכב ישמש לסידורים קטנים בלבד, אני מניח שמדובר לרוב על נסיעות עירוניות. לגאסי רכב גדול למדי ולא יהיה נוח להצתופף בעיר, למצוא חנייה וכד'. אני חושב שעדיף רכב סופר מיני, משהו כמו סויפט, שרייד, ג'אסטי, אונו.

מעבר לזה, בגלל שבסכומים דומים, מדובר על רכב ישן, רצוי שגיר יהיה ידני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה לעונים.

היסטורית הרכב מצויה בידי המוכר ,הוא כאמור יד שניה והרכב עבר טיפולים מלבד הציריות (כולל טימינג).

עשיתי חשבון ויצא לי בערך 5000 להעלותו לכביש בהנחה שהכל יהיה תקין.

ראיתי תגובות בפורום שלא ממולץ הרכב עם המנוע הנ"ל ( חלש,לא סוחב,שותה המון)...

מה שטוב בו הוא גודל תא המטען והאמינות.

האם שווה לראות אותו בכלל או למצוא מציאה אחרת, הרכב נמצא בראשון ואני מהקריות יצויין שהרכב לא פורסם אלה

הובא לידעתי ע"י מכר המעבודה ( אדם מבוגר).

תודה לעונים.

פורסם

קח בחשבון שהטסט והתיקון ועוד יישור קו לאחר הקנייה יעלו הרבה.

משום שהרכב אמור לשמש לסידורים קטנים וכדומה הייתי ממליץ ללכת על רכב קטן יותר,גם בגודל וגם במנוע,וכמובן להשיג בכך שנתון גבוה יותר.למרות שהרכב ידוע כאמין הרכב הספציפי שבחרת הוא ללא טסט ועם תקלה.

הייתי מציע לך לשקול את הפיאט אונו,שנתון גבוה יותר,אמינות,חלפים וטיפולים בזיל הזול,מנועים בסביבות ה1100 עד 1400 (המלצה 1100 fire יעשה את העבודה)

פורסם

אם הרכב לא יסע הרבה ואם העסק יגמר רק בזוג ציריות (700-1000 שח לזוג משופצות + תוסיף עבודה, נגזים ונגיד 1500 שח כולל הכל) + כ 1000 שח הטסט, אז זה כדאי (גם אם האוטו ישבוק חיים עוד חצי שנה או שנה).

ב 3000 שח לא בודקים שאסי, תגיד תודה שהאוטו נוסע (זה רק אוטו, לא בית...)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...