Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט ביו רנו מגאן 2005 1600 (ביסנס) לבין סובארו אימפרזה NEW AGE 1600 2005 ...

אם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי את היתרונות והחסרונות שלהם וליעץ לי.

אני מחפש אמינות ושיהיה קל לאחזקה?

kfirl

פורסם

הרנו היא אחלה אופציה לדעתי, רכב עם מנוע חזק יחסית וזריז, הרכב מאוד נוח ויושב רך על הכביש.

הסובארו היא גם אופציה טובה אך לדעתי קצת פחות, היא קטנה יותר במיוחד בפנים פחות נוחה כמו רוב היפניות.

החלקים והאחזקה של הסובארו יהיו מעט נמוכים יותר מאשר הרנו אך אם אתה מוצא אחת שמורה זה יכול להיות הבדל זניח יחסית ותוכל להנות מרכב טוב יותר

אגב הכותרת לא במקום. כנראה ישנו אותה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

גילוי נאות: במגאן לא נהגתי מימיי ובאימפרזה אומנם נהגתי, אך לא מדובר בדגם הספציפי.

לאימפרזה יש פלטפורמה ישנה נושנה שהוצגה אי שם באמצע-סוף שנות התשעים.

כתוצאה מכך, היא תהיה צפופה יותר מהמגאן ופחות עדכנית ממנה. אינני מכיר את הבלמים בדגם הספציפי, אבל מאימפרזות אחרות שכן נהגתי בהן ושידוע לי שתוחזקו ברמה נאותה ואף יותר, התרשמתי כי הבלמים חלשים מאוד.

מהתרשמויות שקראתי, עולה שהמגאן די נוחה, על אף כל מיני תקלות שמקורן ספק בטכנולוגיה שטרם הבשילה ספק בהתקנות מקומיות "משובחות".

אם נחזור שניה לעניין הבלמים, כשהייתי בקורס נהיגה מתקדמת, ראיתי מגאן בבלימת חירום. יכולות הבלימה של הרכב הזה (שוב: אינני מדבר ממושב הנהג, אלא ממה שראיתי מבחוץ) מפתיעות ביותר, ורק לטובה.

המגאן מתקדמת יותר מהסובארו וסביר להניח שגם תהיה בטיחותית ממנה. דוגמה: כשהרכב מזהה מצב של בלימת חירום, הוא מפעיל בעצמו איתותי חירום כדי להסב את תשומת ליבו של הנהג מאחור. כמה פשוט - ככה גאוני.

עיצוב? נקודה שנויה במחלוקת. יש שיעדיפו את זאת ויש שיעדיפו את ההיא. אישית, אני חושב ששתיהן כונפות.

אם לא היתה לי הברירה, נראה שהייתי הולך בנתונים שנתת על המגאן. יחד עם זאת, אם כבר מדובר באימפרזה 2 ליטר AWD, התמונה היתה משתנה.

כפי שנאמר בתגובה הקודמת, להבא נא תן לשרשורים שאתה פותח כותרת עניינית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
הרנו היא אחלה אופציה לדעתי, רכב עם מנוע חזק יחסית וזריז, הרכב מאוד נוח ויושב רך על הכביש.

הסובארו היא גם אופציה טובה אך לדעתי קצת פחות, היא קטנה יותר במיוחד בפנים פחות נוחה כמו רוב היפניות.

החלקים והאחזקה של הסובארו יהיו מעט נמוכים יותר מאשר הרנו אך אם אתה מוצא אחת שמורה זה יכול להיות הבדל זניח יחסית ותוכל להנות מרכב טוב יותר

אגב הכותרת לא במקום. כנראה ישנו אותה

אין כיום שום בעיה של נוחות באימפרזה, ההפך, בגלל רכות יתר של המתלים, לא מרגישים את האספלט הישראלי כמעט בכלל.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לא מדובר על הדגם של היום אלא על מודל 2005, והמודל ההוא סובל מנוחות לקויה בוודאי שבהשוואה ל מאגאן.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לא מדובר על הדגם של היום אלא על מודל 2005, והמודל ההוא סובל מנוחות לקויה בוודאי שבהשוואה ל מאגאן.

לא השתנה דבר מהדגם של היום (B3) לצורה הישנה, בטח לא ממודל 2007 \ 2005.

אולי התנוחה, הטיפה מוזרה, לזה אתה מתכוון ? בכל מקרה, יש אנשים שזה מפריע להם, ויש שלא, בכל מקרה זהו רכב נוח מאוד.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לא יודע על איזו אימפרזה אתה נהגת. לי הייתה אימפרזה 1.6 ליסינג מודל 2006 או 2007 (לא טרחתי לבדוק) למשך יומיים.

קיללתי כל רגע.

פורסם

הדבר האחרון שניתן לומר על האימפרזה זה שהיא נוחה מאוד.

ממש לא אהבתי ומנסיעה גם על המגאן וגם על האימפרזה אין מה להשוות מבחינת נוחות כמובן לטובת המגאן.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
לא השתנה דבר מהדגם של היום (B3) לצורה הישנה, בטח לא ממודל 2007 \ 2005.

אולי התנוחה, הטיפה מוזרה, לזה אתה מתכוון ? בכל מקרה, יש אנשים שזה מפריע להם, ויש שלא, בכל מקרה זהו רכב נוח מאוד.

השתנה ואפילו מאוד, מדובר על רכבים שונים לחלוטין, ה B3 נוחה בניגוד לאימפרציה.

האימפרציה מיושנת צפופה רועשת ובפירוש לא נוחה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בואו נעשה קצת סדר! המאגן טובה בבטיחות "אלופה",הסובארו טובה באמינות "אליפות", עכשיו ברצינות סובארו ידועים במיתלים רכים מאוד ובחתך צמיג גבוה ומידה קטנה אשר מקנה רכות שבעיניי הכי נוחה מכל המשפחטומטיות למינהם (נהגתי בכל משפחטומתית),עכשיו המאגן נוחה עם כי לא הכי ,הנדסת אנוש משונה מרגישה גבוה ונכון יותר נמרצת מהסובארו, לאימפרזה גיר ומנוע מאוד ישנים ועייפים, אם כי הוכיחו את עצמם בעבר באמינות גבוה מאוד ,מסקנה לכל רכב יש את ההיתרון והחיסרון שלו אימפרזה עייפה אך אמינה המאגן בטוחה אך אמינה פחות,הסיביק אמינה נוחה אל יקרה הקורולה אמינה ומאוד לא נוחה והלאאאאה!(התיחחסתי לשנתון2005)

!Blue Subaru Impreza

• תוכן חדש...