Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה פייסבוקית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו אולי יודע איך אפשר לחסום קבוצת חברים כדי שהשאר לא יראו אותם?

ז"א, יש לי 2 קבוצות חברים.

1. חברים

2. מפגרים (באמת אלו שתי הקבוצות)

אני רוצה לעשות שהחברים שלי לא יראו בפרופיל את החברים שבקבוצת המפגרים, האם יש אפשרות שהחברים לא יראו את המפגרים?

אשמח לעזרה.

פורסם

פשוט מאוד תמחק אותם מרשימת החברים.

לא נראה לי שאפשר כי יש רק FRIENDS LIST אחד.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

זהו שאני לא רוצה למחוק, הייתי יכול לעשות את זה בגלל זה שאלתי ובגלל זה גם עשיתי שתי קבוצות כדי לנסות ולהסתיר אחת מהן, ניסיתי בPrivacy יש שם משהו שלחסום קבוצה אבל זה חוסם את כל הקבוצה מליראות את כל החברים ואני רוצה שיראו רק חלק :?

פורסם

אם ככה אתה מגדיר אותם ועוד אתה רוצה להסתיר מהם דברים אז למה בכלל אתה מחזיק אותם

בכל אופן אתה יכול הגדיר שחבר מסויים לא יוכל לראות את החברים שלך ואז לעשות ככה על כל המפגרים אחד אחד

setings>privacy

בסעיף FRIENDS תגלול ל COSTOMIZE ואיפה שיש את ה"אין כניסה" אתה כבר תדע הלאה --> (לא תמיד חייבים 3 נקודות)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הגעתי לזה וזה מה שהסברתי.

אם אני מכניס שם חבר לאין כניסה הזה אז הוא לא יכול ליראות את כל החברים שלי ולא רק מה שאני רוצה מבין? אני רוצה שיראו חלק מהם בלבד ולא שיראו את כולם או שלא יראו את כולם.

פורסם
הגעתי לזה וזה מה שהסברתי.

אם אני מכניס שם חבר לאין כניסה הזה אז הוא לא יכול ליראות את כל החברים שלי ולא רק מה שאני רוצה מבין? אני רוצה שיראו חלק מהם בלבד ולא שיראו את כולם או שלא יראו את כולם.

אין את האפשרות שמתאימה לקריטריונים שלך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אתם גורמים לי רק לחייך עדיין לא לצחוק עם התגובות האלה, תיתאמצו עוד קצת.

עריכה:

טוב ניסיתי, תודה בכל זאת.

שבת שלום.

פורסם

חח זה כבר היה אישי עכשיו הרגת אותי באמת עכשיו אני צוחק (בצחוק).

ממש בוגרים, אפשר לנעול.

פורסם
מישהו אולי יודע איך אפשר לחסום קבוצת חברים כדי שהשאר לא יראו אותם?

אשמח לעזרה.

תשים להם איזולירבנד על המסך בחלק שמראה את קבוצת המפגרים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...