Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה:

יש לי במערכת הד יוניט של קלריון DXZ 586 USB

מגבר אלפאסוניק 5 ערוצים, שכחתי את הדגם המדויק

קומפוננט קידמי של הרץ היי אנרג'י 5.25

9*6 אחוריים של הרץ הדגם הפשוט

סאב של רוקפורד- ענק מאסיבי - מושתק כמעט לגמרי אחרת מפרק לי את הפביה :roll: (לא זוכרת את הדגם שלו) אבל הוא מסתובב איתי כבר 4-5 שנים ועושה עבודה סבבה, יחסית מדויק, אבל תמיד אפשר יותר :twisted:

------------------------------

עד כאן הכל טוב ויפה וחסכתי בשביל לאטום 2 דלתות קידמיות, אממה, השבוע הלך לעולמו רמקול אחורי וזה מכניס אותי לברוך רציני.

(מבחינת הנאה מהמוסיקה, אני הכי אוהבת לשמוע מקדימה עם השלמה מאחורה, לא אופציה מבחינתי להשאר בלי אחורה, פחות כיף)

האפשרויות הן:

1) לשלוח לתיקון ואז כשיחזור לחבר אותו ולהנמיך אותו וזהו, לא עולה לי אגורה.

2) להוסיף סכום שהיה עולה לי לאטום את הדלתות הקידמיות ולשדרג אותו לסידרת אנרג'י וזה אומר שבחצי שנה שנה הקרובה אין איטום.

3) אם כבר אני מוציאה את הסכום הזה, אולי לתקן את הרמקולים, להנמיך ולאטום את הדלתות.

4) אם כבר אני מוציאה את הסכום הזה, אולי לתקן את הרמקולים, להנמיך, ולשדרג לסאב של הרץ אנרג'י- יפנה לי הרבה מקום בבגאז', אבל אני בינכו לא טיפוס של סאב..

5) למכור את אמא שלי, ולשדרג את הסאב ואת הרמקולים :roll::-( אבל אז לא יהיה לי כסף לדלק!

:brickwall:

מה אתם הייתם עושים?

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

אחרי איטום הסט ישמע אחרת - חזק יותר מדוייק וירד נמוך יותר

אני יכול לספר לך שמניסיון שלי לפני הסאב הנוכחי הייתי שומע עם 6X9 שקיבלתי עם הרכב שקניתי לאחרונה

אחרי האיטום האפקט היה כל כך גדול שפשוט העדפתי לנתק את ה6X9 שתרם כהסט הקידמי לא היה במיטבו ופשוט רק הפריע אח"כ (כמובן אחרי כיוונים שהשתנו)

וכשבא הסאב כבר באמת לא היה חסר לי כלום

עד עכשיו ה6X9 מנותקים והסיבה היחידה שאני רואה לחבר אותם היא בשביל הנוסעים מאחור

כל זה חוץ מהאיכות והעליה הרצינית בדרגה שתתקבל באיטום טוב שכבר שווה כל שקל

בקשר לסאב,את יכולה למצוא סאב בעל תיבה קטנה ואטומה כגון ההרצים והסרווין ווגה - סאב מצויין

לא סיפור יקר ושווה את ההשקעה

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אם התיקון בחינם- אז ודאי, כך שגם אם תרצי למכור אותם יהיה מה למכור.

איטום של הדלתות הקידמיות הוא הראשון, והנדרש ביותר מכל סוגי האיטומים לניצול טוב יותר של הסט הקידמי, שהוא עיקר המערכת.

אז יצא שאת יכולה לתקן את הרמקול האחורי ועדיין להינות ממנו, בזמן שאת משפרת את איכות הסט הקידמי ונהנת יותר מהמוזיקה מאשר שדרוג הרמקולים האחוריים.

בנוגע לסאב, תמיד אפשר להחליף מול סאב אחר ביד שניה, גם אם בדגם קטן וחלש יותר, עד שיתפנה תקציב למשהו ברמה גבוה יותר.

מתחדשת*

פורסם

אהלן.

עיזבי את אמא שלך.. ועיזבי רמקולים אחוריים.. אך אם "לא אופציה מבחינתי להשאר בלי אחורה, פחות כיף", ואת מתעקשת על רמקולים אחוריים ואינך משלמת על תיקונם, תקני אותם והרכיבי אותם חזרה מוחלשים. למרות שהייתי שמח לשנות את דעתך.. אני מרגיש סוג של שליחות בעניין זה..:-D

איטום, זה דבר שתורם רבות להשקטת רעשים וקירקושים, ותורם לאקוסטיקה משופרת. מומלץ לאטום, לפחות וקודם כל, את שני הדלתות הקדמיות, שם נמצאים הרמקולים. עדיף רמקול 'בינוני' על דלת אטומה, מאשר רמקול טוב יותר, על דלת שאינה אטומה. ולכן - אם התקציב קיים, איטמי את הדלתות הקדמיות. את תרגישי שינוי ושיפור משמעותי ומיידי.

בהצלחה!

פורסם

אני גם הייתי מתחתנת איתי אם היה לי Z4, למרות שהחלום החדש שלי זה ה 135

ואני בטוחה שאם היה לי אותה, היה לי מספיק לאיטום, ולסידרת המילה לכל האוטו :lol:

אבל

יש לי פאביה, המינוס גדול מידי בשביל לסדר את המערכת כמו שאני רוצה, עדיין יש קופצים על המציאה? :roll:

אה כן, בסוף החלטתי לתקן את הרמקולים, ולהמתין לעוד חודשיים עם האיטום, בהנחה ומשהו אחר לא יהרס.

:evil:

פורסם

בתור אחת שמעדיפה רמקולים אחוריים, נחכה קצת עם זה..:wink:

אבל אולי תמתיני עם ההמתנה לאיטום, כי יתכן ואחד הקופצים על המציאה יממן זאת..:-D

וברצינות, נחמד לראות חובבות רכב בכלל, וחובבות אודיו לרכב בפרט.

וכשתעשי את האיטום, תבצעי זאת כמו שצריך.

נ.ב. תביאי חברות..:roll:

פורסם

לצערי אין לי חברות מבינות\ חובבות את הז'נר. :-(

יש אחת שפעם קנתה בדיוטי פרי רמקולים של פיוניר ב200 שח, נסתה לחבר לבד ושרפה אותם, נחשבת?

תאחלס? מה שמפריד בין המערכת שלי לשלמות (מבחינתי, כי לדברים האלה אין סוף) זה 2000 שח.

ככה שלדייט ראשון, גג שני, זה הסכום שאני דורשת, ואם הרמקולים האחוריים מפריעים, אשתיק אותם כשהוא ברכב.

פורסם

גם אני פעם הייתי בראש, ובהנאה של רמקולים מקדימה\מאחורה עם DSP בריא , שיודע לדמות אולמות ומועדונים [כל מיני DOME ואפקטים למיניהם]

עד שהשקעתי קצת יותר בסט קידמי, מאז, לא הסתכלתי אחורה.

עד שלא תשמעי סט קדמי ברמה טובה, לא תביני על מה אנחנו מקשקשים:)

פשוט לעצום את העיניים [בחנייה כמובן] ולהנות מהמוזיקה:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...