Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש מהמגבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבריה שלום.

הים התקנתי מגבר לנזר 2000 וואט 4 ערוציםץ.]כשפתחתי תא מטען שמעצי מן שריקה שקטה כזאת מן המגבר, וזה שומעים רק כשמגבר ב-0 ווליאום.

כלומר אם רק מפעילים רדיאו דיסק ואז גם המגבר מופעל והווליאום ב-0 רק אז שומעים את השריקה ורק בתא מטען באוטו לא שומעים כלום.מישהו יכול להסביר לי מה זה יכול להיות?

פורסם

מה המגבר מגביר?

כשאתה נוסע, ונותן גז, השריקה מתחזקת ?

לפני שהתקנת מגבר לא היה את השריקה?

ואיזה רדיודיסק?

פורסם

המגבר מגביר סאב של לנזאר 1600 וואט

ורמקולים אחורים של 70 rms -jbl

רדיאו דיסק של פיוניר 5000

כשאני נותן גז השריקה לא מתחזקת כי ברכב בכלל לא שומעים אותה.

היתה לי שריקה שמתחזקת עם עליית התורים במגבר הקודם -pulse audio 1600w

אולי יכול להיות שזה לא בדיוק מהמגבר אלה אולי מאחד הרמקולים אחוריים או סאב?

כי הראש נובע רק בתא מטען

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
מה המגבר מגביר?

כשאתה נוסע, ונותן גז, השריקה מתחזקת ?

לפני שהתקנת מגבר לא היה את השריקה?

ואיזה רדיודיסק?

לאחר חיפושים לפתרון בעייה ברכב שלי מצאתי את הפרסום הזה, אפילו שהוא ממש ישן אני מקווה שתעזרו לי.

ברכב שלי ככל שאני נותן יותר גז השריקה מתחזקת.

אפילו אם אני מפעיל את המערכת עם 0 ווליום ושם איתותי מצוקה שומעים את זה מהסאב במיוחד יכול להיות שגם מהרמקולים.

אשמח לשמוע תשובות לפתרון הבעיה...

106 1.6 XSI

פורסם

בעייה מוכרת אם אני זוכר נכון קוראים לה בפורום יללת אלטרנטור (תריץ חיפוש אפילו על השם הזה), בעיקרון יש כמה פתרונות, דבר ראשון ההתקנה צריכה להתבצע כאשר כבלי המתח עוברים בצד אחד של הרכב וכבלי האות (RCA ורמקולים) מצד שני כדי לפתור הפרעות חשמל, עוד דבר זה לשדרג את הRCA לאחד טוב כי בד"כ הכבלים האלה שנותנים בהתקנות פשוטות הם ממש :oops: .

ועוד דבר זה המינוס שלקחת, שים לב שהמינוס מחובר טוב לשילדת הרכב בנקודה ללא צבע, ותפיסת המגברים על פלטת עץ ולא ישירות על המושבים.

תנסה את הדברים הנ"ל בסדר הזה וזה אמור לפתור את הבעיה, מקווה שעזרתי ובהצלחה.

פורסם

להרחיק RCA מכבלי מתח באופן כללי!

גם חוטי חשמל של הרכב עצמו!

לבדוק שאין שום מגע בין או קצר בין החותים לגוף הרכב.

לנסות להאריק את גוף הרדיו דיסק למינוס טוב יותר בשלדת הרכב גם כן.

וגם מה שנאמר לפני ע"י SCOOB

• תוכן חדש...