Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפנאל

עקב תאונה אני מחפשת רכב חדש , התייעצתי רבות ורק יצאתי מבולבלת

אני מחפשת רכב קטן שטוב לנסיעות ארוכות ( מעל 30,000 ק"מ בשנה) בינערוניות

2 הפרמטרים החשובים מבחינתי הם: צריכת דלק נמוכה ובטיחות.

פחות איכפת לי מעיצוב או ביצועים מרחיקי לכת ( 120 קמ"ש זה מעל ומעבר בשבילי)

התקציב: 60,000 ש"ח

אשמח לקבל את עצתכם

מיה

נ.ב. בשבע השנים האחרונות נהגתי באופל קורסה

שענתה על צרכי בצורה מעולה ( ב300,000 אלף החלפתי מנוע )

אך אני מעונינת להחליף.

פורסם

היי מיה. שיניתי לך את הכותרת - שימי לב לכתוב כותרות בהתאם לכללי הפורום (למעלה בסרגל בצבע צהוב).

בתקציב הזה יש המון מכוניות: טויוטה יאריס, דייהטסו סיריון (הדגם החדש), הונדה ג'אז, סקודה פאביה, פיאט פונטו, פיג'ו 206, רנו קליאו. לכל אחת היתרונות והחסרונות שלה.

יאריס יקרה וקשה למצוא - אך היא בטוחה, אמינה וחסכונית. סיריון חדשה היא בחלק העליון של התקציב אך מעט מודרנית יותר. ג'אז גם יקרה אך חסכונית ואמינה. פאביה זולה יותר אבל קשה למצוא. פונטו זולה וחסכונית אך בעלת מוניטין פחות טוב של אמינות, 206 יקרה יחסית ופחות מומלצת בגיר אוטומטי. קליאו זולה יחסית וגם היא לא מומלצת באוטומט (אך בהחלט כן בידני).

מומלץ שתעשי חיפוש בפורום למציאות מידע נוסף.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מצתרף להמלצה על יאריס. לנסיעות בינעירוניות, עדיף מנוע 1.3 ולא 1.0.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...