Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום נתקלתי בבעיה...

לפני יומים חיברתי שני סאבים 4 אום למגבר 4 אום ואמרו לי שאסור בגלל שכל סאב הופך ל2 אום והמגבר שלי לא יציב ב2 אום רק ב4 אום

מאותו יום אני משתמש בסאב אחד ויש לי רעש של חרחור

לדעתי זה לא מהסאב רק מהמגבר (מונובלוק DUB 4001) כי כל סאב שחברתי למגבר שלי (אולי 6 סאבים בדקתי)

היה חירחור חזק בעוצמה בינונית+ מה יכול להיות שקרה למגבר?

תודה למי שיעזור

אלמוג.

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

אתה בטוח שזה הסאב שמחרחר ולא משהו בבגז'?

כי המגבר לא יכול לחרחר כמו שכתבת.

יש אפשרות שהGAIN במגבר מאוד גבוה ובגלל זה הוא מעוות את הצליל.

תבדוק את כל אלה אם לא תעלה הקפצה ונראה אילו עוד אפשרויות יש.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

קרה לי גם שאתה מנמיך את המוזיקה לגמרי עדיין יש את החרחור? אם כן תעשה ככה

תדליק את ה HU, תנתק מהמגבר את כבל המינוס (בזמן שה HU דולק) אחרי שניתקת, תכבה את ה HU, ותחבר שוב את המינוס, ואז תדליק מחדש את ה HU, אצלי זה פתר את הבעיה...

פורסם

GAIN . תוריד אותו , GAIN זה לא ווליום , אתה מכניס אותו לעיוותים .

אם זה לא זה ואני בטוח שזה כן , תוריד BASS BOOST עד הסוף , לא זקוקים לו .

אם כל זה לא עובד תוריד באסים דרך ה HU , ותחליף RCA .

תוודע שזה באמת חירחור של הסאב ולא של הבאגז' רועד ( הבחור שקנה ממני את ה IDQ חשב שהוא מחרחר עד שהצמדתי את היד לדפנה והחרחור נעלם ) .

אם כל זה לא עובד זרוק המגבר לפח .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

כנירא שלא הבנת אותי נכון

זה לא מהפאגז' בכלל ובדוק! הסאב של היה באוטו היה מחוץ לאוזו ורואים שהוא מחרחר

אתמול בצהריים הייתי בחנות מערכות קרוב ל3 שעות שאני מחפש מה עושה תרעש החלפתי משו כמו 6 סאבים בשביל להבין אולי זה הסאב שמתי סאב של 600RMS סריון ווגה וגם חרחר לי באותה עוצמה

השאלה שלי מה יכול להיות עם לא מהסאב ולא מהכיוונים בכלל

יכול להיות מהמגבר אולי הוא נידפק או שהבעיה היא בכלל מהרדיו דיסק

החלטתי היום לקחת לגיסי את הרדיו ולחבר לאוטו שלי ולבדוק עם יש את הרעשים בסאב עם יש אותם אז המגבר לא טוב עם לא יהיו את אותם חרחורים בסאב אז זה אומר שהרעשים מהמונו בלוק...

פורסם

התבלבלתיי1!!!!!!!!!!!!!!!!!

עם אני יחבר רדיו אחר ויהייו את אותם חרחורים אז המגבר לא טוב עם אני יחבר רדיו אחר ולא יהיו את אותם חרחורים זה אומר שהרדיו שלי לא טוב..

• תוכן חדש...