Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*נכון לעכשיו אני אמור להתגייס לשריון בנובמבר, אבל תתעלמו מזה בגלל שאפשרי לעבור משריון לתותחנים.

אני רוצה להגיע ליחידת מיתר או לפלס"ר שריון, אבל בגלל שיש סיכוי שאני לא אתקבל ואני אשאר ביחידות הרגילות - אני לא יודע לאן עדיף להתגייס.

לאן יותר קל להתקבל? מיתר או פלס"ר שריון? איפה השירות יותר מעניין וכיף?

ובכללי אם הייתם במצב שלי מה הייתם מעדיפים?

פורסם

תותחנים,מניסיון אישי שלא רציתי להתגייס לשם ובסופו של דבר הגעתי ליחידה קטנה בתותחנים, בסופו של דבר מאוד נהנתי בשירות הצבאי שם... חיל איכותי עם אנשים איכותיים. בהצלחה ובכל מקרה, בסה"כ 3 שנים,זה עובר ממש ממש מהר...:lol:

פורסם

בכל מקרה לכל המגיבים תמנעו מלפרט מה זה אומר מיתר ...

באו נשאיר להם לדמיין.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
בכל מקרה לכל המגיבים תמנעו מלפרט מה זה אומר מיתר ...

באו נשאיר להם לדמיין.

הרבה כבר יודעים :roll:

אני משם..

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

בתותחנים יש הרבה מאוד תפקידים פרט לצוות תותח.

אני הייתי בסדיר איכוניסט (מודד) ומאוד נהנתי מיחידה קטנה עם אנשים איכותיים ותפקיד מעניין. את שירות המילואים העברתי בצוות סיור וגם שם התפקיד היה מאתגר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עזבו מיתר, לא שווה.

אני הייתי בכלל במנדולינה.

זה ממש סודי, אז אסור לגלות

(על כינור כולם כבר יודעים).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
asaftri', אתה יכול לפרט קצת על הפעילות של היחידה לא בזמן מלחמה? אני לא מדבר על פירוט רציני, אלא בכללי מה אופי הפעילות? אפשר להשוות את סוג הפעילות שלה לכזה של יחידה אחרת? (רק שאני אדע בערך..)
פורסם

פעילות היחידה לא בזמן מלחמה לא קשורה בכלל ליעודה, בדרך כלל תופסים קווי חיר (ג'נין, רמאללה וכו')

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

למיטב ידיעתי, אין כ"כ סיכוי "להתקבל" למיתר. האנשים שמגיעים לשם ממויינים מראש, גם אם הם לא יודעים על כך.

בתקופתי היו מספרים לטירוני התותחנים על "הגיבוש ליחידה המיוחדת", אבל בדיעבד גיליתי שזאת הייתה פיקציה.

בקיצור, הייתי מתמקד באופציות הנוספות. אם מיתר ירצו אותך, אתה כבר תגלה את זה בהמשך.

פורסם

בכל מקרה, אני חושב שעדיף ללכת לתותחנים.

הראש של החיל הזה הרבה יותר טוב מהראש של שיריון.

אבל מצד שני, בשיריון יש לך פיקוד מהיר, ואתה מתקדם מהר בסולם התפקידים.

השאלה היא מה אתה מעדיף...

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
בכל מקרה, אני חושב שעדיף ללכת לתותחנים.

הראש של החיל הזה הרבה יותר טוב מהראש של שיריון.

אבל מצד שני, בשיריון יש לך פיקוד מהיר, ואתה מתקדם מהר בסולם התפקידים.

השאלה היא מה אתה מעדיף...

יאיר.

בתותחנים אתה נהיה מפקד אחרי שנה!

מה יותר מהיר מזה?

שנה ושמונה ואתה כבר סג"מ.

פורסם

תהליך ההתקדמות לתפקידי פיקוד וקצונה בשריון ותותחנים הוא זהה והוא הקצר ביותר מבין המערכים הקרביים (אם לא בכל צה"ל) - זו אחת הדרכים שלהם לגרום למלש"בים לרצות להגיע אליהם.

• תוכן חדש...