Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התוכנית אמאל'ה- ביזיון גדול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צורת התבטאות עלובה. הפרובוקציות שלך באמת לא מרשימות אף אחד.

אין פה שום פרובוקצייה. חיים של זקן בן 70 שהיה מעשן כבד מול חיים של תינוקת בת חודש שעוד לא התחילה את חייה. מה פה יותר חמור?

אי אפשר לבחור מה פה יותר חמור. ולכן אין שום הבדל בין רצח לרצח.

אם אתה באמת לא מבין (ואולי אתה אפילו אוהד בית"ר), אסביר לך.

לא צריך להעליב.:evil: זה כבר ממש מתחת לחגורה. אני אפילו לא רואה כדורגל.

הסיבה שהחוליגן הזה קיבל כזה עונש חמור הוא הערך המוסף שהיה לרצח הזה.

לא מדובר רק בלקיחת חייו של אדם (שגילו או הרגליו ממש לא משנים לעניין), מדובר פה בפגיעה ביסודות הדמוקרטיה.

קם אדם שמחליט שהוא, בדרכי אלימות נוראיים, יקבע מה יהיה גורל המדינה עפ"י השקפותיו האישיות ולא מכבד את רצון הרוב שבחר בראש הממשלה לשלטון.

ומחבל שרוצח חפים מפשע כי הם ממוצא שונה משלו, זו אינה פגיעה ביסוד הדמוקרטייה? בחרות האדם? ביכולת להרגיש ביטחון במדינה שלך?

בית המשפט יצר תקדים שאומר שאדם שינסה לפגוע בדמוקרטיה במדינה בדרכי אלימות ורצח, יענש בהתאם.

? מה עם כל המחבלים שרצחו בנו עד היום, כדי שנברח מפה? הם נענשו בהתאם? או שהם שוחררו בשביל אבו-זבי זה או אחר?

הפשע שלו הוא לא כלפי הנרצח בלבד. הוא כלפינו.

אני לא רוצה לגעת יותר בנושא הזה. "פתח לצרות".

או אולי עדיף לומר "תיבת פנדורה".

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הסיבה שהחוליגן הזה קיבל כזה עונש חמור הוא הערך המוסף שהיה לרצח הזה.

לא מדובר רק בלקיחת חייו של אדם (שגילו או הרגליו ממש לא משנים לעניין), מדובר פה בפגיעה ביסודות הדמוקרטיה.

אני מעריך את השקפתך על הנושא, אבל את ממש לא בכיוון.

החוק, לטוב ולרע, הוא עיוור. כל עוד לא נוסף לכתב האישום סעיף של "פגיעה ביסודות הדמוקרטיה", לא היה גם בסיס

לענישה חריגה. יגאל עמיר הוא סתם עוד רוצח, והטענה שמגיע לו יחס יותר גרוע מכל רוצח אחר נובעת אך ורק מסיבות

סנטימנטליות, שאין להן שום אחיזה בשלטון החוק.

בעניין האוכל, לא מדובר בעבירה על החוק, אלא במה שנראה כהתבהמות ואובדן ערכים בעיני אנשים מסויימים. זה עניין

של חינוך, משום שאותי חינכו שזריקת אוכל ושריפת ספרים, לדוגמה, הם טאבו, לכן אני רגיש לתופעות כאלה. לא כולם

חונכו לאותם ערכים, ולכן אין לצפות מכולם לאותה התנהגות. עם זאת, אני שומר לעצמי את הזכות להסיק את מסקנותיי

לגבי אורנה בנאי ולטעון שהיא בהמה, לא בגלל שהחינוך שלה לקוי, אלא עקב היעדר רגישות חברתית. וזה כבר מתקשר

לעניין שריפת הדגל וכל מה שברווז דיבר עליו.

פורסם

Derish, שטוטית.

בית-המשפט גזר עונש מאסר עולם כפי שנוהגים במקרי רצח רבים ואחרים.

רק לאחר שכבר ישב שנים מספר בכלא, נזכר המחוקק שלעתיד לבוא קיימת אופציה של קציבת עונש וחנינה ע"י הנשיא. בכדי למנוע זאת נקבע בחוק מיוחד שמקרה כגון זה לא יזכה לקציבת עונשו או לחנינה.

בשונה מהנוהג המקובל החילו את החוק לאחור.

כמדומני שהחוק נחקק ברוב מיוחד, כך שלשנות את החוק יצטרכו רוב מיוחד ולא רוב רגיל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
החוק, לטוב ולרע, הוא עיוור. כל עוד לא נוסף לכתב האישום סעיף של "פגיעה ביסודות הדמוקרטיה", לא היה גם בסיס לענישה חריגה.

ניסוח יפה. צודק.

בעניין האוכל, לא מדובר בעבירה על החוק, אלא במה שנראה כהתבהמות ואובדן ערכים בעיני אנשים מסויימים. זה עניין

של חינוך, משום שאותי חינכו שזריקת אוכל ושריפת ספרים, לדוגמה, הם טאבו, לכן אני רגיש לתופעות כאלה. לא כולם

חונכו לאותם ערכים, ולכן אין לצפות מכולם לאותה התנהגות. עם זאת, אני שומר לעצמי את הזכות להסיק את מסקנותיי

לגבי אורנה בנאי ולטעון שהיא בהמה, לא בגלל שהחינוך שלה לקוי, אלא עקב היעדר רגישות חברתית.

לא לאורנה חסרה הרגישות אלא לעורך שבחר דווקא בקטע הזה כפרומו. אולי בגלל הפרובוקציות שזה יעלה.

אף אחד לא אמר שאורנה חונכה שאסור לזרוק אוכל, ואולי זה עבורה דבר טבעי לחלוטין ואפילו רחמנה ליצלן -כיף. אחרי הכל לה יש קצת כסף אני מאמין, והיא יכולה להרשות לעצמה.

וזה כבר מתקשר לעניין שריפת הדגל וכל מה שברווז דיבר עליו.

שריפה?:shock: איפה?!

על איזו שריפה אתה מדבר?...

שמע. גם אתה וגם כל השאר.

אני בא ממשפחה של ניצולי שואה. אצל סבא וסבתא האוכל הוא נושא רגיש.

אצל ההורים לא.

והחינוך שאני קיבלתי לא כלל אימרות שפר על כל הרעבים באפריקה. מה שאני יכול ורוצה לאכול, אני אוכל. השאר לפח ודיי.

כמו שלדעתי צריך להיות. לא צריך לתת לאוכל סימליות וקונוטציות מעבר למה שהוא, במיוחד אנשים שאין להם בעייה לקנות אוכל. ואם יש לך גישה למחשב ואינטרנט, ואתה קורא שורות אלו, אתה כנראה אחד מהם.

אדם שקשה לו לא יזרוק אוכל. לא לפח ולא על אנשים. זכותו המלאה.

אני מבין את 2 התפיסות הנ"ל.

אבל לעשות מזה כזה קרקס, זה כבר תפל לחלוטין. בזמן שביזבזתם פה בקריאה וכתיבה, יכלתם לגייס תרומות, לגייס מצרכי מזון, לעשות עוד הרבה דברים למען אותם רעבים. ז"א, אם באמת אכפת לכם מהם עד כדי כך.

(אני פוחד שלא יבינו אותי כמו שצריך בשורה האחרונה הזו.היא נשמעת גרוע ורחוקה מכוונתי. ברור שאכפת. אבל מה אתם עושים עם זה? זו השאלה).

אז לבכות דמעות תנין בפורום זה או אחר על כך שזורקים אוכל בפרהסייה, ולא לעשות דבר נגד זה, או לטובת הרעבים...צביעות, אתם יודעים להגיד?

פורסם

ברווז,

הבעיה היא לא בלהאכיל את הרעבים, הבעיה היא לא בזה שאתה בדלת אמותיך זורק אוכל, הבעיה היא שאצל רבים אוכל מתקשר עם סמליות מסויימת. על הסמליות הזאת רבים חונכו, בדיוק כפי שרבים חונכו לתת כבוד לדגל, להמנון, לתנ"ך, לבתי עלמין וכד'.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
ברווז,

הבעיה היא שאצל רבים אוכל מתקשר עם סמליות מסויימת.

לא נכון.

מלחמות אוכל בקומדיות זהו נושא נדוש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני רוצה לנצל את השרשור ולמחות על הקמפיין הפרסומי החדש של צ'מפיון מוטורס "מרתון מכירות מטורף".

כרץ שעומד לעשות את המרתון המלא הראשון שלו בעוד כחודש, אני רואה כל שימוש במילה "מרתון" למשהו שאינו מתאר ריצה של 42.2 ק"מ כחילול הקודש.

אנשי משרד הפרסום של צ'מפיון, ששיא מרחק הריצה שלהם הוא בטח בין מכונת האספרסו לשירותים, לא יודעים מה זה אימונים של מעל מאה ק"מ בשבוע בכל מזג אוויר, התמודדות עם פציעות ופגיעה בזמן האיכות עם המשפחה.

מעתה אני אחרים את כל מוצרי צ'מפיון.

....

...

...

נראה לכם?

:wink:

יש אחד שאוכל אצלו זה קדוש, אחר סמלים לאומיים ויש כאלה שזלזול בתחביביו יכול להוציא אותו מהכלים.

אם אנשי המדיה יצטרכו להתחשב בכל אחד כזה, אפשר להפסיק לשדר כל סוג של קומדיה או סאטירה.

ואם עסקנו באוכל, אז אני מחלק את העולם ל 2: כאלה שרעבים וכאלה שסובלים מעודף אכילה.

למרות שמדינת ישראל שייכת לעולם השלישי בתחמים רבים, בחלוקה שלעיל היא שייכת לעולם המערבי שסובל מעודף משקל.

נכון, יש גם ילדים רעבים בישראל. הילדים האלה רעבים בגלל שההורים שלהם הביאו ילדים בכמות גדולה משיכלו לכלכל ועכשיו נציגיהם באים בטענות לממשלה.

אני טוען בתוקף שבישראל אין משפחות רעבות עם עד שני ילדים שבהן שני ההורים עובדים.

נכון שיש אנשים בעולם שרעבים, כמו שאנשים סובלים ממלחמות ומחלות חשוכות מרפא.

זה לא צריך לפגוע בזכותו של הציבור ליהנות מקומדיה או סאטירה שבה זורקים אוכל.

ועוד משהו: הבן שלי עדיין בגיל שבו לא מכניסים שטויות הבייתה, אבל כשניאלץ להכניס ביסלי וממתקים הבייתה - האם בשם העקרון ש"לא זורקים אוכל" אני איאלץ לאכול את מה שהוא השאיר ולהשמין?

מצטער, לא נראה לי. בגדים ונעליים ישנות אנו תורמים בכמויות כל שנה ואם היה אפשר, היינו גם תורמים שאריות מזון, כמו שנעשה במסעדות ואולמות שמחות.

אבל כל עוד זה בלתי אפשרי, אנחנו ניאלץ (בצער רב) לזרוק מזון.

פורסם
לא נכון.

מלחמות אוכל בקומדיות זהו נושא נדוש.

זה לא אומר שזה לא מפריע לאנשים, וזה לא אומר שאנשים לא רואים באוכל סמליות מסויימת.

אני לא רואה פה איפה הפרכת את הטענה שעליה הגבת.

פורסם

כרץ שעומד לעשות את המרתון המלא הראשון שלו בעוד כחודש, אני רואה כל שימוש במילה "מרתון" למשהו שאינו מתאר ריצה של 42.2 ק"מ כחילול הקודש.

ואילו אני טוען כי כל מי שבמרתון חייב להיות יווני!

אי אפשר לעשות מרתון עם אנשים שהם לא יוונים! זה באמת חילול הקודש! מרתון זה ענף ספורט יווני!

אני טוען בתוקף שבישראל אין משפחות רעבות עם עד שני ילדים שבהן שני ההורים עובדים.

אולי יש, אבל זה רק כי הם לא מוכנים למכור את הפלזמה ולנסוע ברכב זול.

הצדקנות לגבי האוכל באה מתקופה שכבר עברה. בעבר לא היה מספיק אוכל בעולם, לא היה פניצילין וגם לא הייתה היגיינה בסיסית. בגלל כל הדברים האלו כל מי שהיה זורק אוכל נחשב לבן אדם לא מוסרי.

כיום יש לנו אפילו יותר מדי אוכל, רק שהוא פשוט לא מחולק בעולם כמו שצריך.

אם מישהו רוצה להאכיל ילדים באפריקה, שייקח כרטיס טיסה ויטוס לאפריקה. זה מה שאני עומד לעשות בסוף השנה.

פורסם

שמע סוד,

פעם בכמה שנים, כשיש מלחמת מחירים בענף הירקות, הממשלה מציבה מחיר מינימום שבו מותר למכור, מקציבה כמות ייצור לכל חקלאי[וכל החקלאים מתעלמים ממנה] וגם קונה את הייבול הנ"ל, כדי להגן על החקלאים מקריסה של עצמם.

שמע עוד סוד,

היא משמידה טונות של תוצרת חקלאית.

בארה"ב השיטה דומה, רק שהתוצרת מועברת למדינות עולם 3.

----

• תוכן חדש...