Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביצועים קורולה 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אני בעל טויוטה קורולה 2005 דגם SUN כבר כשנה. זו פעם ראשונה שיש לי טויוטה לכן רציתי להתיעץ עם מביני ענין.

הערה: אני לא נהג מקצועי ולא מירוצים, הרכב הוא רכב משפחתי לחלוטין.

האם זה נורמלי והאם כך זה בקורולה שהיא מאיצה מהמקום באופן סביר אך לא יותר מזה. אני יודע שזה לא רכב ספורט והרכב די כבד בשביל 1600 סמ"ק בלבד. כאשר היא כבר בנסיעה היא ממש "טסה" על הכביש עם ממש קצת גז.

אודה להתייחסויות.

TOYOTA COROLLA 2008

פורסם

"מאיצה באופן סביר" זה הגדרה מאוד יחסית.

ביצועי מנוע בקורולה הם בין הטובים בקבוצת משפחתיות 1600 אוטומטיות.

לאיזה רכב אתה משווה אותה ?

פורסם

כמעט כל הרכבים בקבוצה 2 - משפחתיות מאיצים ב12 13 שניות מ0-100. זה נורמלי לחלוטין כל עוד אתה משווה אותה למכוניות אחרות באותה הקבוצה.

פורסם

זה לא נכון. יש הבדלים עצומים בין קורולה לפורד פוקוס, למשל.

עד שלא תנהג בעצמך, לא תבין עד כמה ההבדל גדול, למרות שעל הנייר זה רק 10 כ"ס ו +/- שניה או שתיים ל 100 קמ"ש.

פורסם

הבעיה היא תחושתית בלבד.

לפני כן היה לי רכב ישן (1992) שלא בר השוואה.

השאלה שלי היא הרבה יותר כללית, אני לא לוחץ גז עד הסוף אלא באופן מתון

ומורגש שהאוטו "די כבד".

TOYOTA COROLLA 2008

פורסם

לדעתי , אם היו לקורולה עוד 2 הילוכים היא הייתה מאיצה הרבה יותר טוב. תיבות ה 4 הילוכים האוטמטיות הן חלק גדול מהסיבה שה1600 לא זזות.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

זה ברור לי. נסעתי כמעט על כל המכוניות מקבוצה 2. בגלל זה אמרתי שהם פחות או יותר אותו דבר. נכון שהבדל של שנייה הוא גדול פה. אך פחות או יותר הם זהות ואין הבדל כלכך משמעותי.

פורסם
זה ברור לי. נסעתי כמעט על כל המכוניות מקבוצה 2. בגלל זה אמרתי שהם פחות או יותר אותו דבר. נכון שהבדל של שנייה הוא גדול פה. אך פחות או יותר הם זהות ואין הבדל כלכך משמעותי.

אני אישית לא מדדתי תוך כמה שניות היא מגיעה ל 100 קמ"ש כי בד"כ הנסיעה היא בעיר.

השאלה שלי מתמקדת יותר על התחלת הנסיעה, אין הרגשה שהרכב מצמיד אותך לכסא (כמו במנועי 2000 סמ"ק)

אפילו בהאצה רגועה.

לפי מה שאני מבין ממך שבמכוניות אלו מקבוצה 2 זו התנהגות נורמלית?

TOYOTA COROLLA 2008

פורסם

גם בסיאט ה1600 סמ"ק שלי ידנית וקלה יחסית למנוע אין את ההרגשה של הלהידבק אחורה למושב, בשביל ההרגשה הזו משלמים הרבה כסף (שיפורים) ל

יש הבדל משמעותי בין מנוע 1600 ו2000 ! שהייתי נוסע בניידת שלי (משטרה צבאית תחילת שירות) b4 2000 סמ"ק אוף היא הייתה מדביקה אותי והדבר שהכי מעניין במנועים גדולים זה שככל שהמנוע יותר גדול ככה התגובה במהירות יותר גבוה היא יותר מורגשת לפחות ממה שאני חוויתי

פורסם

קורולה ומזדה 3 הם בין הזריזות בקטגוריה.

פוקוס דור-2 1.6 ממש אבל ממש ההפך.

המנוע מאוד חלש מחובר לגיר עם יחסי העברה ארוכים.

אולי כדאי להחליף תחנת תדלוק, או לבדוק מצב מכאני של הרכב.

בהצלחה

• תוכן חדש...