Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לאי פוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם

נפשי חשקה בי לקנות אי פוד על מנת לחבר אותו לHU אלפיין 9855

אילו סוגי אי פוד יש בשוק,מה היתרונות בחיבורו לHU

האם ניתן לצפות איתו בקליפים\סרטים?

בגלל שאני לא כל כך ממוקד על עצמי אז שאלתי הרבה שאלות

אז מי שהתנסה בזה שימקד אותי ישר ולעניין

תודה והמשך ערב נעים.

פורסם

לי יש ברכב אייפוד וידאו מהדור שלפני האייפוד טאץ'.

גם אצלי הוא מחובר ל-9855.

אני אנסה לענות על מה שאני יודע...

סוגי אייפוד:

• הדור הנוכחי של האייפוד הוא האייפוד טאץ'.
  • לפניו היה את האייפוד קלאסיק אשר הציג גם וידאו. כזה יש לי ברכב בנפח 80 ג'יגה וזה יותר ממספיק (עבורי).
    למיטב ידיעתי ניתן עדיין להשיג את הקלאסיק. אני לא יודע מה מחירו ביחס לאייפוד טאץ' אבל אם אני לא טועה הוא מגיע בנפחים גדולים יותר משמעותית.

אם אתה מחפש אייפוד לרכב ותו לא, תוותר על הטאץ'.

יש גם אייפודים מיניאטוריים יותר כגון השאפל והנאנו אבל אין לי מידע או היכרות איתם.

ניתן לצפות בוידאו באייפוד טאץ' ובאייפוד קלאסיק מהסדרה האחרונה (אולי גם בזאת שלפניה).

ניתן גם לשדר וידאו החוצה. משמע, ניתן לחברו לטלוויזיה או למסך חיצוני באמצעות כבל אופציונלי ולא יקר ולצפות בתכני וידאו ע"ג מסך.

חיבור לאלפיין 9855:

ניתן לחבר את האייפוד ל-HU שלך בשתי צורות:

באמצעות כבל AUX.

• יתרונות: הכבל זול (כ-100-150 ש"ח). התקנה פשוטה מאוד.
  • חסרונות: השליטה ע"ג האייפוד היא מהאייפוד עצמו ולא מה-HU. המכשיר אינו נטען תוך כדי שימוש. האייפוד צריך להיות בהישג יד ע"מ לתפעלו.

באמצעות מתאם KCA420i של אלפיין.

• יתרונות: שליטה מלאה ישירות מה-HU. האייפוד נדלק ונכבה יחד עם ה-HU כך שניתן לתקוע אותו באיזה חור ולשכוח ממנו. האייפוד נטען בזמן השימוש כך שהוא למעשה תמיד מוכן לעבודה.
  • חסרונות: מחיר המתאם (בארה"ב 100$); אולי ניתן למצוא בפחות, לי עלה כ-1000 ש"ח לקנות מאיביי כולל משלוח ומיסים. גודל פיזי של המתאם אשר מגביל מעט את האופציות להתקנתו. התקנה פשוטה אך לא כמו הכברל AUX.

אני ניסיתי את 2 האופציות אצלי ע"ג HU זהה וללא ספק ההשקעה במתאם שווה את המחיר מבחינתי.

אם תרצה לבוא להתרשם ולשמוע צור קשר בה"פ. אני מאיזור מערב ראשל"צ.

בהצלחה,

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

לי יש את הכבל KCE-422i שעולה 30$ ובארץ 200 ש"ח, שעושה את אותה עבודה של המתאם, "שליטה מלאה ישירות מה-HU. האייפוד נדלק ונכבה יחד עם ה-HU כך שניתן לתקוע אותו באיזה חור ולשכוח ממנו. האייפוד נטען בזמן השימוש". השאלה אם זה מתאים ל9855 או רק לחדשים יותר כמו ה9887 שלי.

פורסם

הכבל עושה את העבודה רק ברדיו דיסקים חדשים שיש להם IPOD READY במכשירים ישנים יותר כגון ה55 צריך מתאם כדי לקבל את אותם התוצאות.

גם לי יש את אותו המתאם עם אייפוד קלאסיק וכמו שקודמי אמרו שווה את ההשקע.

היום דיי קשה לשיג מתאם כזה הוא הפך להיות דיי נדיר למרות שצצים פה ביד שנייה מידי פעם.

• תוכן חדש...