Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אוטו פיג'ו 206 מודיל 2006 נפח 1400 עכשיו התקנתי לו שני סאבים פיוניר ושני רמקולים מבית פיוניר ושני מגברים שונים אחד פולס אודיו ואחד v 15 התקנתי אותם ועשיתי להם כיבון והכל אז הכל היה תקין הלכתי סיבוב באוטו והגברתי לו על פול ווליום כל האורות ברכב כאילו מעמעמות לפי הבאס יענו אני לא יכול לראות כלום בלילה כשאני מגביר למערכת על פול ווליום איך אפשר לפתור תבעיה הזות ..? גם כן כשאני שומע במערכת על פול ווליום כאילו ווליום חזק אז הרכב פעם נוס ופעם כמו נותן ברקס ונוסיע נוסע ונותן ברקס כמו עימעום לא יודע מה לעשות תאמת על המערכת הזאת אני לא מוותר

כמו שאין מספיק מתח כדי לפעיל את שני המגברים ואללה תאמת עוד מעט אני אשתגע

בעיה רצינית מה לעשות?

אולי אתקין קבל יפתור לי תבעיה הזאת לא יודע ?? אין לי מוסגג מה עושה הקבל הזה ...

תודה מראש למי שעוזר לי :oops:

החיים שלי זה מערכותתתתתתתת :lol:

המערכות זה מחלה שלי אין מה לעשות אני חולה מערכות :-D

פורסם

לפי איך שאתה מתאר את זה זה לא נשמע כמו חוסר מתח, אלא, או רכיב שמקצר או אלטרנטור תקול..

תלך לבדוק את זה, מהר :twisted:

...CASKA for life

פורסם

כמה זמן אני לא פה ועדיין שואלים את אותם השאלות.

ידידי אני מציאה לך לחפש תחת הכותרת, נפילות מתח 3 הגדולים ובסוף לידע הכללי לחפש תחת המושג קבל.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

אבל עד עכשיו לא הבנתי מה לעשות ??? להביא קבל מה לעשות להחליף אלטרנאטור ??

החיים שלי זה מערכותתתתתתתת :lol:

המערכות זה מחלה שלי אין מה לעשות אני חולה מערכות :-D

פורסם

קודם כל לך לחשמלאי

זה לא מגברים שאתה יכול להגיד שהם מיפלצות זוללי חשמל

אצלי עם מגברים יותר חזקים בהרבה אין תופעות כאלו ואפילו לו מיתקרב למה שאתה מתאר

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...