Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

שיהיה צום קל וגמר חתימה טובה לכולם =]

לצורך העניין, ברשותי המערכת הבאה: (קניתי את המערכת יד 2 ממשהו לפני חודש)

רדיו דיסק: PIONEER DEH-P770MP (כעת מחובר)

מגבר: Pulse Audio BA-4400 (כעת מחובר)

קומפוננט: MOREL Pulse6 (כעת מחובר)

סאב: Infinity 1250 REFRENSE (מחובר כעת - 300W RMS)

רמקולים אחוריים : MOREL TEMPO COAX 6/9 (לא מחוברים)

הבעייה היא כזאת:

כרגע הרמקולים האחוריים לא מחוברים משום שהמגבר ממש חלש, הוא אפילו בקושי מזיז את המורל פולס+הסאב.

רציתי להתייעץ איתכם להביא מגבר+קבל.

הבעייה שאני לא יודע אם להשאיר את המגבר הנוכחי (PULSE AUDIO) ואם כן מה אני צריך לעשות כדי לקבל סט טוב...

לדוגמא:

הסאב יהיה מחובר ל PULSE AUDIO BA4400 (שהוא 4 יציאות)

והקומפוננט MOREL PULSE + רמקולים אחוריים MOREL TEMPO יהיו מחוברים למגבר שאתם תציעו.

משום מה כעת אני עובד על הדבר הבא:

הקומפוננט MOREL PULSE+הסאב מחוברים ל PULSE AUDIO BA4400 ואני פשוט מרגיש שהמערכת כזאת מעפנה שאני מתבאס... הוא לא מזיז אותם... (הרמקולים האחוריים ה- MOREL TEMPO לא מחוברים).

בנוגע לקבל, האם דרוש קבל? אם אני עובד עם 2 מגברים באוטו? שלא ישרוף אלטרנטור או משהו כזה...

מה דעתכם?

לקנות מגבר ולהשתמש גם במגבר של ה - PULSE AUDIO ובכך להשתמש ב 2 מגברים ואז אני יוכל לחבר את הרמקולים האחוריים גם.

או?

לקנות מגבר מונובלוק ולחבר אליו את הסאב בלבד ולמגבר ה- PULSE AUDIO לחבר את הקומפוננט + רמקולים אחוריים.

או?

(אופצייה הכי טובה לפי דעתי)

למכור את הרמקוליים האחוריים (TEMPO COAX 6/9) וגם את המגבר PULSE AUDIO ובמקומם לקנות מגבר טוב(סביבות 1000-1200) שיגביר לי את הסאב+הרמקוליים הקידמיים (PULSE) ובכך גם אני חוסך את קניית הקבל.

מאיזה מהאופציות אני יקבל את הסט המושלם ? תודה.

איזה מגבר טוב קיים שיזיז את המורלים האלו...

מה בנוגע לשאר הדברים במערכת?

אני רוצה להתייעץ איתכם בנוגע למגבר יד2 שיהיה בסביבות 800-900 וקבל בסביבות 300-400ש"ח.

תודה רבה וצום קל.

פורסם

דעתי - תביא מונובלוק לסאב, הוא יגביר אותו טוב יותר מהמגבר שלך.

אתה המגבר שלך תחבר לרמקולים הקדמיים והאחוריים.

• תוכן חדש...