Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שלי היא האם אפשר לרשום רכב על שם מישהו שאין לו בכלל רישיון רכב? ואני לא מדבר על מישהו מתחת לגיל 17...

האם את הביטוחים אני עדיין יכול לרשום על שמי? מה לגבי דו"חות וכאלה?

פורסם

כן, זה אפשרי.

במקרה של דוח בעל הרכב יאלץ לשלם אותו כמו כל נהג אחר.

במקרה של זימון למשפט סביר להניח שהוא יתבקש להעיד מי נהג ברכב בשעת ביצוע העברה, או שיספוג עונש כספי כבד יחסית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אפשרי. לי היו 2 מקרים כאלה:

1) אני הייתי בעלים של המנטה הראשונה שלי בגיל 16 לפני שעוד היה לי רישיון ביד.

2) אבא של חברה שלי (שאין לו רישיון) קנה לבת שלו פאביה חדשה והיא רשומה על שמו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

רכב זה רכוש ואפשרי שהבעלים שלו יהיה מי שאין בידו רישיון נהיגה כלל.

ברמת העיקרון זה חיסרון. כשרכב רשום על שימך, הסיכוי שתסתבך ותגיע לבתי משפט/ תזומן לחקירה במשטרה הוא גבוה יותר.

Xbox12341

פורסם

לא יודע מה המצב היום.

אבל לפני 3 שנים היה לי רכב שרשום על שם סבתי, ולה אין רישיון - מבחינת דוחות וכו' , היא "קיבלה נקודות" בלי בעיה,

2 משפטים היו, והיא פשוט לא הגיעה (כי לא ממש טרחתי לספר לה על קיומם) והיא "נשפטה" לחצי שנה שלילה. קצת אבסורד - אבל קורה.

פורסם

אתה רציני?

התביעה המשטרתית לא "עלתה" על זה שלנאשם אין רשיון בתוקף?

הם לא בודקים את הדברים האלו?

אני מניח שהיא נשפטה לשלילה+קנס ששילמת בשמחה...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לרשום רכב על מישהו אחר יש לזה יתרונות,נגיד לסטודנתים אשר רוצים לקבל מלגה... אמא שלי היא ללא רשיון,אבל זה לא מפריה לה להיות בעלים על שני רכבים :)

וזה גם נכון לעוד הרבה מקרים, אמאות חד הוריות כל מישה מתוקצב מגורם אחר...

• תוכן חדש...