Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זעם ?

אני בהחלט לא זועם, ואין לי דבר מול מדיניות התמחיר של VW, אני לא מתכוון להגיע לשם בעתיד הקרוב ואו הרחוק על מנת לרכוש שם רכב.

אם כבר לכעוס אז זה רק על הצרכן הישראלי שבמקום להחרים מפקיעי מחיר ולתת להם להתייבש עם הסחורה שלהם, הוא ממשיך לשלם מחירים מופרזים בעליל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 242
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זעם ?

אני בהחלט לא זועם, ואין לי דבר מול מדיניות התמחיר של VW, אני לא מתכוון להגיע לשם בעתיד הקרוב ואו הרחוק על מנת לרכוש שם רכב.

אם כבר לכעוס אז זה רק על הצרכן הישראלי שבמקום להחרים מפקיעי מחיר ולתת להם להתייבש עם הסחורה שלהם, הוא ממשיך לשלם מחירים מופרזים בעליל.

רכבים כמו השירוקו נראה לי שמגיעים בהזמנה, אז לא נראה לי שהמכונית הזו תתייבש בנמל.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

ורק להעמיד דברים בפרופורציה, המאגאן ספורט , רכב אשר קצר שבחים באירופה והוכיח את עצמו כשפיץ לא קטן, ועולה רק 189K .., לפני מיקוח.

אם המחיר של השירוקו אכן יהיה גבוה ומופרז, אני מסכים עם כל מילה שלך שציטטתי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

idan10, השירוקו זה ממש לא רכב של ייבוא אישי. לפחות לא אצל צ'מפיון.

בדיוק כמו שפאסאט CC זה לא רכב של ייבוא אישי, גולף GTI היא לא רכב של ייבוא אישי, לא הסיאט לאון קופרה ואפילו לו אודי S8.

נכון שסביר להניח שהסטוק לא יהיה של כמה מאות רכבים כמו בדגמים יותר נפוצים, אבל עדיין סביר להניח שיהיה סטוק של כמה עשרות יחידות.

CX25GTI & שומאכר, לא המגאן ספורט קוצרת שבחים, אלה המגאן R27 (אם אני זוכר נכון את הספרות שאחרי הR).

המגאן ספורט ה"סטנדרטית", זו שמגיעה לארץ, בקושי מופיעה במבחני נהיגה וכאשר היא כן מופיעה - היא לא עושה רושם של עילוי מתוחכם.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

CX25GTI & שומאכר, לא המגאן ספורט קוצרת שבחים, אלה המגאן R27 (אם אני זוכר נכון את הספרות שאחרי הR).

המגאן ספורט ה"סטנדרטית", זו שמגיעה לארץ, בקושי מופיעה במבחני נהיגה וכאשר היא כן מופיעה - היא לא עושה רושם של עילוי מתוחכם.

אתה צודק חלקית.

המגאן שקוצרת שבחים בחו"ל היא ה-R26 אבל גם שם במבחנים מעמידים אותה מול גרסאות קיצוניות יותר שלא מגיעות לארץ (במקרה של הגולף, גירסת ה-30th anniversary) אז בשוק המוגבל הקיים בארץ גם הגרסא ה"רגילה" לא פראיירית (בטח בהתחשב במחיר) ומעבר לדעתי האישית (גילוי נאות: קניתי) זאת גם הדעה של כתבי הרכב (מי יותר מי פחות, בכל מקרה היא לפחות נותנת פייט חזק (אם לא מנצחת) וכל זה ברמות מחיר אחרות).

הטענה של אנשים פה, ואני מסכים, זה שאם המחיר המדובר נכון אז יש פה כרגיל עיוות של המחירים בחו"ל.

כי אם זכור לי נכון אז בחו"ל השירוקו אמורה להיות זולה יותר מהגולף, כמו שהקופרה הייתה אמורה להיות האחות הזולה של הגולף, כמו שהמיני הייתה אמורה להיות הרבה יותר זולה, כנ"ל הונדה וכו'. שום דבר חדש באמת :-(.

ניר

פורסם

המחיר של השירוקו בחו"ל זהה לזה של הGTI.

תתחדש על המגאן ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
idan10, השירוקו זה ממש לא רכב של ייבוא אישי. לפחות לא אצל צ'מפיון.

בדיוק כמו שפאסאט CC זה לא רכב של ייבוא אישי, גולף GTI היא לא רכב של ייבוא אישי, לא הסיאט לאון קופרה ואפילו לו אודי S8.

נכון שסביר להניח שהסטוק לא יהיה של כמה מאות רכבים כמו בדגמים יותר נפוצים, אבל עדיין סביר להניח שיהיה סטוק של כמה עשרות יחידות.

להעמיד דברים על דיוקם מדובר על ה R26, ובמבחן שקראתי לאחרונה באוטו , המאגאן ספורט "הרגילה" הראתה את האגזוז שלה גם ל GTI ולסיביק טייפ R .

ולגבי ההערה שלי לגבי יבוש של יבואני רכב, לא דובר ספציפית על צמפיון אלא על כלל היבואנים בארץ אשר מתחילים לחשוב על מחירים .., אם זה לא מחייב חרם צרכנים אני לא יודע כבר מה נדרש על מנת לגרום לצרכן הישראלי לצאת מגדרו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפי " מרקר " הגולף החדשה תתחיל ב 119K, השירוקו ב 160K. הגירסה היקרה ביותר של האחרונה 220K.

אכן, עליה קלה לעומת הדגם הנוכחי, של 2K-3K בהתאמה.

השירוקו מתחילה ב-165, ומחיר הגירסה החזקה גבוה ב-1K מגרסת ה- GTI המקבילה, בעלת 3 דלתות.

מחירים אלו הם בהשוואה למחירון הקודם. האם המחיר של הדגמים החדשים מבטא את עליית המחיר ב-3% שדובר עליה?

עומר, אתה מאשר את הנתונים?

golf_prices_200810.GIF

gti_prices_200810.GIF

פורסם
להעמיד דברים על דיוקם מדובר על ה R26, ובמבחן שקראתי לאחרונה באוטו , המאגאן ספורט "הרגילה" הראתה את האגזוז שלה גם ל GTI ולסיביק טייפ R .

ולגבי ההערה שלי לגבי יבוש של יבואני רכב, לא דובר ספציפית על צמפיון אלא על כלל היבואנים בארץ אשר מתחילים לחשוב על מחירים .., אם זה לא מחייב חרם צרכנים אני לא יודע כבר מה נדרש על מנת לגרום לצרכן הישראלי לצאת מגדרו.

טוב זה שהמבחנים בעיתוני הרכב הישראלים הם מגמתיים ונוטים לכיוון צרפת או לכל כיוון אחר נגד VAG זה ידוע ומורגש כבר שנים רבות, עוד לפני שהתחלתי לאהוד את תוצרת הקונצרן, והתחזק לאחר שחברי הפורומים השונים הנוטים לכיוון זה התחילו לאייש את משרות הכתבים בעיתונים אלה.

מספיק היה לקרוא בעיתון הגה את סקירת דורות הגולף GTI והכתבה על GTI דור 4(אני בכלל לא מדבר על אי הדיוקים בכתבה שפשוט מגוחכים בכל מה שקשור לנתוני גולף דור 4 ) ,

ביחס למבחן שהיה בחודש לפניו של רנו קליאו מול מיאטה שעד עכשיו לא הבנתי מה זה נותן לבחון אחת נגד השניה חוץ מלרצות את יושבי הפורומים השונים ( שם נתנו לבעלי הרכבים במה נרחבת לכתוב הגיגיהם והשתפכויותיהם לגבי הרכבים עד בלי די), על מנת להבין לאן נוטה הכף בלי קשר לרכב הספציפי.

בואו אפילו לא נכנס לרכבים עצמם אלא למחיר המומלץ למשומשות : במבחן הגולפים נאמר שהרכבים נסחרים סביב המחירון (בחיים לא ראיתי GTI שנמכרת במחירון או קרוב) , והמיאטות נסחרות 20-30 אחוז מעל ואפילו לוי יצחק העלה את המחירון.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
טוב זה שהמבחנים בעיתוני הרכב הישראלים הם מגמתיים ונוטים לכיוון צרפת או לכל כיוון אחר נגד VAG זה ידוע ומורגש כבר שנים רבות, עוד לפני שהתחלתי לאהוד את תוצרת הקונצרן, והתחזק לאחר שחברי הפורומים השונים הנוטים לכיוון זה התחילו לאייש את משרות הכתבים בעיתונים אלה.

מספיק היה לקרוא בעיתון הגה את סקירת דורות הגולף GTI והכתבה על GTI דור 4(אני בכלל לא מדבר על אי הדיוקים בכתבה שפשוט מגוחכים בכל מה שקשור לנתוני גולף דור 4 ) ,

ביחס למבחן שהיה בחודש לפניו של רנו קליאו מול מיאטה שעד עכשיו לא הבנתי מה זה נותן לבחון אחת נגד השניה חוץ מלרצות את יושבי הפורומים השונים ( שם נתנו לבעלי הרכבים במה נרחבת לכתוב הגיגיהם והשתפכויותיהם לגבי הרכבים עד בלי די), על מנת להבין לאן נוטה הכף בלי קשר לרכב הספציפי.

בואו אפילו לא נכנס לרכבים עצמם אלא למחיר המומלץ למשומשות : במבחן הגולפים נאמר שהרכבים נסחרים סביב המחירון (בחיים לא ראיתי GTI שנמכרת במחירון או קרוב) , והמיאטות נסחרות 20-30 אחוז מעל ואפילו לוי יצחק העלה את המחירון.

מה זה קשור לנושא השרשור? CX נתן דוגמא למכונית (מגאן ספורט) באותה קטגוריה וכנראה לא פחות טובה עם תג מחיר נמוך בהרבה (כאשר מלכתחילה מחיר השירוקו משוער ואינו מדוייק). למה אתה מרגיש צורך "לסנגר" על האוטו שלך (שלא הושמץ אלא ניתן כדוגמא), ואיך הגעת למיאטות?

השירוקו בתמונות נראית נהדר (תודה לבחור מVW שפירסם) ומחירה המדויק עדיין לא נקבע. למה להפוך את השרשור ל"גרמניה נגד צרפת", "ומה-אני-חושב-על-הגה"?

• תוכן חדש...