Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי פורום יקרים!

לאחר חודש שעבר עליי ללא רכב, לאחר תאונה אני מוכן ומזומן לקנות רכב "חדש".

למען האמת אני מחפש כבר הרבה זמן ואני פחות או יותר יודע מה אני רוצה.

הבעיה היא שאני פשוט לא מצליח למצוא את הרכב שאני רוצה במצב כמו שאני רוצה.(קילומטראז'/מחיר/יד/צבע/נפח מנוע/בעלים קודמים)

נתחיל בכך שאני מחפש רכב שהוא כביכול משפחתי(4-5 דלתות)

שנים: 2001-2002

תקציב: 40K ש"ח (לא יכול לחרוג מהתקציב) כי..פשוט לא יכול :lol:

חסכון בדלק: אני לא מבקש אוטו שיעשה לי 1:24 בעיר.. אבל שיהיה סביר.!

קילומטראז': אתם בטח מדמיינים מה אני הולך להגיד..אבל בכל זאת (: שיהיה יחסי...(הכל יחסי)

לא רוצה אוטו שיד קודמת שומש כרכב ליסינג או מונית וכו.. שעומד על 150K קילומטר!

גיר:אוטומט.

ניגש לעניין

המכוניות שאני פחות או יותר סגור עליהם הן:

Nissan Almera 1.8 perfect/teknaattachment.php?attachmentid=128165&stc=1&d=1222184207

Mazda 323 Lantis 1.6/1.8*attachment.php?attachmentid=128166&stc=1&d=1222184207

*אני בקושי רואה למכירה 1.8 אז כנראה שאצטרך להתפשר על 1.6

למה אני מעדיף 1.8? מכיוון שאני גר בחיפה והכל עליות ומורדות ולכן צריך רכב שיעמוד בנסיעות אלו

ואם אפשר גם לתת קצת פוש בעליות ולא להתבאס על נסיעה בפרוייד חצי שעה.

מי שלא יודע פרוייד?

זיגמונד פרוייד היה חוקר, נוירולוג ופסיכיאטר אוסטרי יהודי,

יליד צ'כיה, אבי הפסיכואנליזה, אחד ההוגים החשובים ביותר בתחום הפסיכולוגיה של האדם,

אבל חוץ מזה זאת עלייה בכניסה ממערבה לחיפה שהולכת כך: \

באתר יד2 רוב ה-Mazda lantis 323 ידיים קודמות שימשו כליסינג והקילומטראז' שלהם מופרח.

ו-Nissan almera בקושי שיש.

יש עדיפות לרכב יפני מכיוון שהיו בבעלותנו רכבים צרפתים ויפנים וכו..

והתגלתה אצלי אמינות מסויימת כלפי הרכבים היפנים,(בלי להעליב אוהבי צרפתיות גרמניות ועוד..)

אני מחפש יום וליל(הגזמה) באינטרנט בדפי מכירות למיניהן וברחובות העיר ובינתיים אני לא מוצא משו שרוצה לעמוד בסטנדרטים.

או בכלל מה שאני מחפש.

פשרה?

תמיד צריך להתפשר על משהו..מקווה שזה לא יהיה משהו חשוב מדי.

אני לא בא לפה על בליינד עם תקציב ורשימת מכוניות שאני רוצה או סטנדרטים מטורפים,

הכל לפי בדיקה שערכתי על ערכם של המכוניות ומצאתי לנכון ש-עם תקציב כמו זה, זה אפשרי!

(תקנו אותי בבקשה אם אני טועה)

גם ערכתי חיפוש בפורום זמן מה אבל לא באותם הנושאים שנוגעים לנושא שלי.

אני גר בחיפה ואשמח לקבל עצות הערות דעות הארות ביקורות ודעות מבעלי רכבים אלו או אחרים על מנת לגבש דעה סופית.

למרות שאני יודע בערך איפה אני עומד.

אם מישהו יודע על רכבים אלו או אחרים שעומדים בדרישות בבקשה תנו לי לשמוע על כך.

תודה רבה לכולם על זמנכם היקר!

מקווה שאמצא את המתאים לי :-D

ושכל אחד יקבל סליחה אישית ממני על ההודעה הארוכה :oops:

230px-Sigmund_Freud-loc.jpg

almera.jpg

lantis.jpg

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

פורסם

כדי לא לפתוח שרשור דומה הייתי רוצה באמת שחברי הפורום יביעו דעה בקשר לקושי להשיג מאזדב לאנטיס במצב סביר /מחיר שפוי באיזור חיפה.

מה שקורה הוא שרוב המכוניות קרועות (ליסינג/השכרה לשעבר או שייכות לסוחרים) ועד שיש רכב טוב ושמור כמו בקרסו לא מתביישים לבקש כמה אלפים טובים מעל המחירון כיוון שהרכב יד ראשונה ועבר ק"מ נמוך.

הרי בכל זאת רכב בן 9-10 אין הצדקה לשלם מחירים כאלו,אתה נפגש עם המוכר והוא מרגיש שיש לו מינימום טון זהב ביד ולא מאזדה לאנטיס.

לוי יצחק די שחט את מחירי המאזדות ואנשים לא מתביישים לתקוע לך מחיר ואפילו יש כאלו ביד 2 שהרכב שלהם קרוע ומבקשים עדיין מעל ה מחירון וכותבים: "לא מתאים לך אל תתקשר".

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לאף אחד אין מה להגיב?

לומר?

להוסיף?

לא ציפיתי שזה יקרה..

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

פורסם

שמע, לי יש לנטיס 1600 (98 אמנם, אבל הנתונים היבשים דומים גם לדגמים החדשים יותר), היא סוחבת בסדר בעליות. אמנם אף פעם לא נסעתי איתה בפרויד (למיטב זכרוני), אבל בדורי אין איתה שום בעיה. היא לא תאיץ ברביעי בעליה, אבל תעלה אותה בכבוד. אני אישית מגביל לשלישי ואין שום בעיה.

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...