Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 495
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ביואיק לקרוס -

1800 סל"ד ב-100 קמ"ש

2000 סל"ד ב-120 קמ"ש

אהמ... את בטוחה? אחד מהנתונים שלך חייב להיות שגוי.

(וחוץ מזה: לקרוס??:mm_eek:)

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

טל

לא בהכרח. מכיוון שלא הוגדרו סטנדרטים לניסויים המעמיקים שנדרשים בשביל לענות על הסקר המופלא הזה, גם כשהגיר באותו הילוך והרכב באותה מהירות, ברכב עם גיר אוטומטי, המנוע יכול להיות בכמה רמות סל"ד בהתאם לרמת פתיחת המצערת ומצב נעילת ממיר המומנט.

רק לי יש מהסקר הזה תחושת דז'ה וו לסקרים של "לאישה"?

.

פורסם

TShavit כתב:

טל

.

שום טעות. אם תסתכלו על הנתונים שאני העליתי לגבי השברולט מאליבו שלי(2007) תראו מספרים דומים מאוד( כ 1700 סל"ד על 100 קמ"ש). זאת אחת הסיבות לתצרוכת דלק "שפויה" יחסית למה שמצפים ממנועים בסדר גודל כזה ו/או ממה שחלקנו זוכר ממנועי האמריקאיות משנות ה 70 וה 80.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

מה שמפתיע הוא שסל"ד הסרק של המליבו גבוהה יחסית- כ 900. כנראה שלטובת חסכון בדלק כמות המים והשמן קטנה יחסית ל-V6 3510 וצריך סירקולציה מהירה.

• תוכן חדש...