Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז זהו החלק הראשון והבסיסי במערכת שלי התקנתי לפניי כמה חודשים שזה HU , קומפוננט + תוספת רמקולים אחוריים.

עכשיו הגיע הזמן לשדרג את המערכת שלי והחלטתי לקנות מגבר וסאב במחירים סבירים ולא לזרוק יותר מדיי כסף. פשוט להעלות קצת את רמת השמע ברכב ולשמוע סבבה.

כמות המזמונים שאני מקדיש בשביל רכישת המגבר והסאב היא 1500 שקל בערך, אם צריך אז טיפה להעלות בעוד כמה גרושים.

את הרכיבים כנראה שאני אתקין אצל יחיאל בעפולה לאור התגובות החמות והחיוביות עליו.

אז חבר'ה אשמח אם תתנו לי קצת הכוונה כדיי שאני אבוא כבר עם שיעורי בית ואני אדע פחות או יותר מה אני צריך ומה אני רוצה.

מגבר + סאב במחירים סבירים. על ה Lightning Audio יש דווקא תגובות טובות, גם על הלנזר.

כל תגובה בטעם הטוב תתקבל בכיף ! כמובן גם אנשים שהתנסו באופן אישי ברכיבים שהם ממליצים.

תודה :-)

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

תיקח מגבר mac audio z4200 מגבר טוב וחזק! חדש עולה בסביבות ה950

וסאב אתה יכול להביא kiker או rockford אם תוסיף עוד טיפה תוכל להביא אפילו cerwin-vega

שיהיה בהצלחה!

פורסם

מונו כך רצית הוצע לך מגבר 4' שהוא מצויין אבל לא יעודי לסאב.

שמעתי בעצמי את ה מגבר של לייטנינג בפעולה והוא חמוד,לא יודע מגבר מונו ב 700 שקל משהו כזה ונותן בראש!

לגבי סאב הפאנץ' של רוקפורד p2 לא יקר בכלל שמעתי אותו בתיבה סגורה אם להגיד את האמת לא אהבתי את מה ששמעתי אבל לא בכרח זה היה הסאב,הוא פשוט היה נשמע לי גבוהה מדיי ולא נמוך וחמים כמו שצריך להישמע.וכנראה חובר ל מגברון.

סדרת CVR של קיקר. ושאר ירקות עד 600 שקל כמו שאמרת 1500 פלוס מינוס.

לאנזר דוגמה סאבים בעבודת יד יש להם סביבות ה 600 שקל והם בהמות משא,פשוט ככה לא שהם משהו מיוחד אבל עם הגברה נאותה הם נשמעים סבבה לגמרי.

ג'ובני

• תוכן חדש...