Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי , אני ורצה להתחדש בסאב ומונו בלוק ( CLASS D ) .

כרגע ברכב מגבר של LA 4*50W כשכול הערוצים מופעלים והגיין לא פתוח בטירוף .

הרכב הוא אופל קורסה שנת 2004 מנוע 1200 .

האם יהיה צורך בקבל או בשיפור 3 הגדולים או משוה בסגנון לאחר הרכבה של מונו של 500 וואט ?

יש עצות מועילות מניסיון של אנשים ?

לפי האינטרנט האלטרנטור הוא 50 או 60 אמפר ( לא זוכר בידיוק )

המון תודה .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

יבדק הערב . תודה .

בנוסף שאלה קטנה , האם ניתן לשם מצבר עם קיבול גבוה יותר מהמומלץ בספר רכב ? אם זה יהווה בעיה לאלטרנטור ?

עוד אנשים ?

פורסם

מונו של 500 וואט לא יזיז למערכת חשמל שלך, אלא אם כן אתה נוסע על DL :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אלי , אני לא (!!!) יודע למה ,אבל תשובה שלך יחסית מרגיעה אותי מתשובות של שאר תושבי הפורום בלי להעליב אף אחד .

על DL אני לא נוסע אבל לא רחוק , קורסה 1.2 שנת 04' ... זה כמו DL רק השנתון קדימה .

מה בנוגע לשאלת המצבר ?

פורסם

אני לא זוכר איזה מצבר יש לך, אבל כמו שאתה יודע, הבהובי אורות זה הדבר הכי פחות נמנע ברכב, ככה שאם אתה שומע מוזיקה ומהבהב לך קצת ,אל תבהל וישר תחשוב "שדרוג אלטרנטור" , אלא תחשוב על שלושת הגדולים.

בקשר למצבר, אל תשכח לשמוע מוזיקה עם רכב מונע , ומדי פעם להעלות טורים ל 3000 סל"ד למשך דקה.

[מדי פעם = חצי שעה\45 דקות]

כמובן בנהיגה אתה לא צריך לדאוג:)

ככה תשמור על המצבר חי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

המצבר המקורי ברכב שלך הוא 44A. בארץ ה"מקורי" שלו הוא 55A.

מצבר באמפרז' גבוה יותר, לא יזיק. להיפך - טוב יותר. אך אם הצרכנים לא ממש חזקים, אל לך לרוץ לשדרג דברים, מעבר לבדיקת תקינות החווטים ועוביים.

האלטרנטורים בארץ, גדולים יותר מאשר נתוני היצרן הסטנדרטיים, בגלל מאווררים נוספים וכו'. ברכב שלך אני מעריך שהאלטרנטור באיזור ה70A.

קלאס D, חסכוני יותר בחשמל.

פורסם

אני גם מעריך שלא תהיה בעיה. בטח שלא עם מונו קלאס D שיחסית הוא עדין עם הזרם.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

למען האמת - אין הרבה מגברי מונו שהם לא קלאס D - כשמדברים על המצוי והממוצע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני חייב לציין שהמגבר מבחינה פיזית ממש יפה האודיוסון .

הצריכת חשמל המוגבר של קלאס AB נובעת מזה שיש שתי דיודות שעוזרות לשמור על הטרנזיסטורים פרוצים במתחים נמוכים , לפי מה שאני זוכר משיעורי תקבילית+ספרתית מהתיכון .

לדעתי פשוט מייצרים את הקלאס D מהסיבה שהיצרנים רוצים לפוצץ בעוצמה מבלי ליצור הרבה כאב ראש לקונה אז זו הדרך .

אני לא בטוח אבל נראה לי ש AB יותר נאמן למקור ביחס ל D .

• תוכן חדש...